19
-
#19 bruce willis feeling bruce willis nélkül :) -
nmktheking #18 Szerintem a Surrogates-el akarta a szerző párhuzamba állítani, de lehet tévedek.
Abban is hasonló volt az alapfelállás, csak ott emberek helyett robotokat irányítottak. Meg mindkettőben volt egy hájas perverz állat, aki abban lelte örömét, hogy nőket irányít -
krajcsovszkig #17 Hát hogy elég brúszviliszes stílusú a film, de mégsem, meg annyira nem is jó, sőt. -
#16 :D
"This is Gamer!"
Egyébként szerintem sikerrel szállna harcba az idei legrosszabb című filmek versenyén (ha lenne ilyen). -
#15 Ez a Bruce Willis végig halott ez mi ez mire utal mert nagyon nem értem?? -
#14 spartaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa -
ZeemanX #13 :)))
De lehet, hogy még a másik BT is... :-) -
krajcsovszkig #12 Szerintem szar film, de élvezhető. De azt a ratyi dizájnt ami a simses játékban volt én nem értettem, hogy miért kellett, meg a befejezés is hatalmas fail volt.
Így én kb 65%-ot adnék rá, rendesen megcsinálva meg lehetett volna 88 is... -
Yutani #11 Sírvaröhögős!!! [rinya] -
#10 "a Csúf igazság című romantikus komédiából is ismert Gerald Butlert sikerült megnyerni"
...és még véletlenül sem a 300-ból vagy a RockNrolla-ból, amiket kb. csilliószor többen láthattak.
Csúf igazság baze... -
#9 Nekem is ez ugrott be elsőre -
#8 demó mikor tölthető? :) -
Etinger #7 BT jobb ha a zeneszerzésnél marad... abba legalább tényleg jó :):) ---> Írtam majdnem, aztán most megnéztem, és látom, hogy csak névrokonok... szal most már azt mondom lehet BT jobb filmet csinált volna... :D:D -
sandor4 #6 ez a film pocsék volt
a lány a vízben után a második legrosszabb film, amit valaha láttam -
bippo #5 Biztos arról lopták Butlerék :)
Amúgy jó a szereplőlista a hír végén: Butler 2x is eljátssza Kable szerepét a filmben. :)) -
#4 :) :) :) mekkora! -
torcipepe #3 ez a plakát ugye nem csak engem emlékeztet a Kaméleon című film plakátjára?? -
#2 -
ez a bemozdulás sztem örökre rajta marad