13
  • virsliman
    #13
    Hát ez az, de feltenném a kérdést, miben más a női pornó mint a sima pornó?:D Szerintem elég költői kérdés:D
  • Csbeni
    #12
    Az a kevés aki így is nézi, nem hiszem hogy jobban megnézné azt amit külön nekik csinálnak. Aki meg eleve elhatárolódik az úgyse fogja nézni egyiket se. Ez csak nekem ennyire egyszerű?
  • virsliman
    #11
    Hát ez lehet nem a legjobb húzás...Kevés nőt láttam pornót nézni, ez inkább a férfiak reszortja.De sose lehet tudni.
  • Csbeni
    #10
    Az én nő ismerőseimet ismerve nem lesz ennek túl nagy jövője. A nők túl nagy része annyira prűd, hogy biztos nem lesz túl nagy célközönség a nekik készülő filmekhez.
  • electrokilla
    #9
    Nem tudom miért nem jelenik meg az előző hozzászólásom, de azon véleményemet szerettem volna megosztani a nagyérdeművel, hogy szerintem a porno és az erotikus film az két külön dolog, akárcsak a vígjáték és a horror.
  • EXPENDABLE
    #8
    Jelenleg a TV6-on fut egy "Szexbeszéd" című erotikus sorozat. Nagyonsokat nem mutat a részletekből mivel nem pornó de én ezt sokkal izgatóbbnak találom mint a mai pornófilmeket. Mert van egy minimális storyja. Házaspárok dobájk fel az egyhangú kapcsolatukat egy harmadik féllel amit a film ügyesen, szerintem hihető módon talál. Tudjátok az ilyen "Mi lenne drágám ha bevennénk még egy nőt a buliba? Mondjuk xy-t, a legjobb bnődet!" A mai pornófilmek: Ha meglátok egy szőke szilikonos nőt rosszul vagyok.(Manapság vagy síruhában űzik az ipart az alpokban vagy egy trópusi szigeten-hajón) Sexinek sexi de már egy kicsit lerágott csont. Mert ugye sexi és kívánatos között is van különbség. Szerintem is számít a story. Ha meglátok két nőt bikiniben kezükben fegyverrel és azzal a 4-5 szavas amatőr angol nyeltudásukkal eljátszák,hogy ők most nagyon kemény bérgyilkosnők és gyilkon fognak(d.gás elött vagy után) hát engem max a nevetés kap el. A kangörcs nem!
  • lekvároshurka
    #7
    Mat666 nyugi az impotenciát már lehet gyógyitani ! xD
  • Mat666
    #6
    Ha az ember filmet akar nézni akkor nem pornót fog nézni és teljesen mindegy hogy azt nő vagy férfi késziti.
  • Darth Sith
    #5
    ""Egy női pornófilm forgatókönyve persze lehet jobb a szokásosnál, de ez nem kötelező" - jegyzi meg mosolyogva Laura Méritt."
    miből gondolja, hogy egy nő jobbat rendez mint egy férfi? mi számít egyáltalán jobbnak? kinek mi a jobb?

    "ezekben ritkábban látni műmelleket, átformált testeket."
    mér mi a baj velük? :)
  • koschwarz
    #4
    támogatom a női pornó előretörését!
  • Loverman
    #3
    bounty: a sztori azért gáz mert elveszi az időt az akcióból... ha sztori kell lehet nézni vörös cipellőket meg stb.
    Amúgy az első példák amiket hoztál (kövér néger csajok néger pasival) azok nem véletlenül nem jönnek be neked mert, nem meglepően, fekáknak készültek, nekik ez jön be.
    amúgy szerintem elég nagy ellentmondásban vagy.. "miért nem lehet fantáziadúsabb sztorit kreálni?"
    kontra
    "olyant találjanak ki, amiről tényleg fantáziálnak a férfiak, mert nagyrészt ők néznek pornót."
    Namost egyrészt nem lehet mindenkinek megfelelni, másrészt meg mi van ha a férfiak nem arról fantáziálnak hogy fél óráig fűzik a nagynénjüket hanem arról hogy találkoznak valakivel és durrbele. Mi van ha pont ezzel kreálnak férfifantáziát?
  • Wolfi24
    #2
    A sztori nekem is nagyon számít. Például, hogy az ember megismeri a szereplőket és látja, hogy talán ki kivel fog összejön (izgalmas jelenetek, amik a szex felé terelgeti a szereplőket, de csak később következik be) és nem kapásból az első találkozásnál, orrba, fülbe, szájba nyomják. :)
  • bounty88
    #1
    néha a Private-on és a Hustler-en is elég megdöbbentő alkotások mennek..tegnapelőtt 2 hájas feka csaj szopott egy négert, undorító volt, aznap előtt meg egy hájas csajjal volt egy srác...egyébként srácként mondom, hogy a pornófilmek kb. 85% mind egy sablonra készül, és élvezhetetlen...engem pl. idegesít, hogy punciból ki a farka, majd a csaj fejére élvezni...vagy a dupla behatolás...egyszerűen nem lehet elhinni, hogy azt a csaj tényleg élvezi, nem jó és kész....a sok gagyi sztori, jó persze, de azért egy normálisan megkomponált kerettörténet tovább fokozhatja a film értékét...pl. miylen már hogy csaj lerobban az út szélén, megáll neki segíteni egy faszi, aztán durr bele..miért nem lehet fantáziadúsabb sztorit kreálni? pl. hogy a srác unokanővére látogatóba jön, vagy cserediák...vagy bármi..vagy nagynénit kilesi a srác és rámozdul...olyant találjanak ki, amiről tényleg fantáziálnak a férfiak, mert nagyrészt ők néznek pornót...és a tudat, hogy a filmen mégha nem is igaziból de a sztori szerint egy srác dugja a tanárnőjét, vagy a szomszéd sexi MILF-et, sokkal izgatóbb