Csak jövőre jön a GeForce 300
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
http://prohardver.hu/tema/re_letezik_egyaltalan_a_fermi/hsz_1-50.html
ez a kedvencem:
"Én idióta miért nem szóltam amikor megjelent itt a cikk, hogy a hátoldalon nem is oda vannak forrasztva a tápcsatik. Pedig kapásból kiszúrtam mikor végignéztem a nyákot, mekkora lusta dög vagyok"
igazi zsurnaliszta palánta, ph! -n idomitották <#idiota>#idiota>

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A világon ilyen böszmeséget még gpu tervezõ nem csinált, mint amit mi csináltunk. Meg lehet magyarázni. Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két hónapot. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz. Annyival vagyunk túl a g92 lehetõségein, hogy mi azt nem tudtuk korábban elképzelni, hogy ezt az nvidia és a ageia közös vállalatirányítása valaha is megteszi. És közben egyébként nem csináltunk semmit három évig évig. Semmit.
Nem tudtok mondani olyan jelentõs gpu fejlesztést, amire büszkék lehetünk, azon túl, hogy a 16x átneveztük a g92-es család tagjait
Semmit. Ha el kell számolni az az nvidia fanoknak, hogy mit csináltunk három év alatt, akkor mit mondunk? Természetesen a Fermi az nem szépen, nyugodtan, aprólékosan fölépített. Nem. Nem. Õrült lóhalálában készül, mert egy darabig nem csinálhattuk, nehogy kiderüljön, most meg már olyan rohadtul kell csinálnunk, hogy majdnem belegebedünk..
Intel-SZDSZ annyira mégsem passzol, mert Intel egy nagy óriás, aki bármilyen genyóságot megtehet, és meg is tesz... SZDSZ meg egy apró lófing...kénszisszenés, hangyafos, még a kõliberális hippik is megutálták már 😄
torrentpárti LMP + Kétfarkú kutya párt együtt, no ezek a kis országunk groteszk lelkiismerete 😄
Egyébként az nvidia most éppen nagyobb g.ci mint az intel, meg azok a karikatúrák is elég szarok, nekem kábé az 1920-'30-as évek meg a magyarországi kommunizmus politikai fikázóhadjárataiban használtakra hasonlítanak a béna névtábláikkal...
Intel meg akkor már mér nem szdsz? Lopnak/csalnak/hazudnak is, kék is, egyértelmû, nem? 😛
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
NV minden partnerét szétfikázza, holott ugyanazt csinálja. Ezért kapta meg a Fidesz titulust (de annyiban kijavítom ,hogy míg a fidesz más javából él, addig az NV magának harácsolta össze).
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Ahogy mondod, az nagy multiknál/cégeknél muszáj felelõsen dönteni, mert nem marad következmények nélkül a rossz döntés...Itt igen..Ez van
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Azok dobnak be ilyeneket folyamatosan, új tulajdonos, devizahitelmentõöv, bullshit...
Az olyan lett volna mintha az intel egyszer a világnak akart volna kedvezni a szûk belterjes köre helyett. Nem is lesz az ilyenekbõl sosem semmi, nem tudnak mást adni mint ami a lényegük.
Azért pl egy nagy multinál, jól széttolják a pi*****t annak a vezérigazgatónak, aki rossz döntéseket hoz, vagy visszafejlõdést hoz a cégnek.
Ezt ki kérem magamnak, az ATI a piros logo ellenéresem leképezhetõ MSZP-be, mert jót csínálnak olcsón, míg ugyebár a szegfû meg rosszat extrém-drágán. Kb. az ha ezt vesszük, akkor az Intel: lefizetések, zsarolások, kartelezés; akkor Intel=MSZP. <#ravasz1>#ravasz1>
Szopó
Visszakérdezek-
Ha te intel részvényes lennél akkor tartanád a markod az osztalékért , vagy mondanád inkább azt hogy nem fiúk forgassátok be kutatás fejlesztésbe.
-Csak ne basszátok el úgy mint a larabit <#hehe>#hehe>
-???
Más: pont az nv fikáz? A lefizetések, háttéralkuk nagymestere? Tényleeg igaz a hazai összefüggés: NV=fidesz.
- aki nem értené, a money cannon arra vonatkozik, hogy az intel mindig mindenét kifizeti a részvényeseinek , hatalmas pénzek vándorolnak ki osztalék formájában, az nV pedig nem szeretné hogy õket ezzel a gyakorlattal egy kalap alá vegyék. Nagyon érdekes és nagyon tanulságos a sztori. Közben az x86 chip fejlesztést cáfolták, lehet szoftverbõl lenyomja a Fermi 😊