7
  • Ezüstróka
    #7
    Azért az etyeki meg ez között talán az a nagy különbség, hogy ezt egy stúdió építi elsősorban magának, az etyekit meg megépítették, hogy majd jön valaki forgatni. De javítsatok ki, ha nincs igazam. Meg talán még várni kell a beindulásra, ha sok stúdió lesz, talán az majd magával vonzza a filmkészítőket. De az is lehet, hogy állati nagy bukta lesz. Mindegy, mi jól járunk vele, mert az építés is pénzbe kerül ugyebár.
  • Etinger
    #6
    Khm... ilyen aláírással válaszolni :)
  • pixx
    #5
    Öreg tényleg jó lenne ha néha egy szakmai oldal elolvasnál, de a Hellboy2 óta, csak a Kaméleon forgott ott és semmi más, a 6. stúdió a legnagyobb vízmedencés stúdió még mindig nincs kész. Gondolom azért, mert dől a pénz.
    Menj rá a honlapjukra, és nézd meg magad hány film forgott ott az elmúlt közel két évben, és a stúdiót még mindig a Hellboy2-vel promozzák.
    Azért mondtam, hogy vicces, mert 2007-ben ha jól emlékszem összesen 4 stúdiót nyitottak a legnagyobb az etyeki volt, de a másik 3 sem volt kicsi, és a pénz, amit bele öltek. Erre nyitnak még egyet...
  • Flang3r
    #4
    adózzanak ! fizessenek ! utána és csakis utána meg jöhetnek forgatgatni.
  • winnie
    #3
    az etyeki általában korrekt módon ki van használva, nem csak a-listás hollywoodi filmeket lehet forgatni ott, viszont miért lenne vicces, ha valaki más is befektet?

    a raleigh-nek vannak kapcsolatai és kiszámolták, hogy nekik jobban megéri, ha saját stúdiót építenek és odaviszik a filmeket, mint hogy más stúdió tulajait juttassák nyereséghez. nyilván nem csak a hasukra csaptak. ebben szerintem nincs semmi vicc, csak kőkemény üzlet.
  • Etinger
    #2
    Aha.. ezek szerint ezt látni fogom az ablakból is....
  • pixx
    #1
    Azért vicces, hogy Etyeken viszonylag üresen van, bár per pill nem tudom mi a helyzet, de erre felhúznak még egyet...vicces emberek vannak...