4
 • kvp
  #4
  Ez egy olyan modern es uj technologia, amit jelenleg a legtobb mobiltelefon halozat is hasznal, a tornyok kozti kommunikaciora. Hatranya, hogy csak akkor mukodik ha az ado es a vevo latjak egymast. Ez katonai helyzetekben eleg remenytelen dolognak tunik. Regebben ugyanerre a celra fenytavirokat hasznaltak, de a radio elterjedesevel sikerult a horizontol tul es eppen egy fal mogott tartozkodo egysegeket is elerni, amiert a technologia feledesbe merult.
 • Predi Kruger
  #3
  Elkezdtem olvasni a cikk elejét és rögtön a közhely jutott az eszembe..."A történelem ismétli önmagát". Katonai információs hálózat, ami polgári célokat is szolgálhat... te ez nem az az inter izé... internet vagy mi a szösz.
 • Sanyix
  #2
  + örök kárhozatra a pokol legmélyebb bugyraiban :D
 • KillerBee
  #1
  "Előfordulhat, hogy valaki egy koncerten egy videostream segítségével meg akarja osztani egy ismerősével, hogy ő miként látta az előadót vagy a színpadi eseményeket."

  Szörnyen tipikus alkalmazás.

  Amire aztán egy rögtönítélő bíróság azonnal háromszori felnégyelésre, négyszeri akasztásra és ötszöri életfogytiglani fegyházra ítéli a szerzői jogok megsértése miatt.