Az előzetes kedvéért felgyújtották Budapestet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fülüke
Üdv!
A V címû sorozatot már bemutatták? Ha igen, van már hozzá magyar felirat?

De k*rvajó géped van istenem....

Bazmeg ezen a cikken mekkorát röhögtem. 😄 A Viktor nem egy szõkenõ álnéven? Vagy mondjuk a Kiszel Tünde?

Viktor látta a tüzet az ájulás alatt. Tudja, hogy égni fog, csak nem biztos benne, hogy számítógépes trükk által.<#taps>
Kelta
Igazad van, csak kötözködtem 😊 Veled jólesik 😊

véleményed? valós történetnél hány halott lenne a világon?

Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...

ratyi vagyok.
irónia. hadd ne kelljen magyarázni.

most komolyan. hogy lehet olyat írni, hogy ugyanannyi részlet derül ki? mintha az ilyesmi patikamérlegen lehetne mérni. vagy számolni, hogy 14 részlet. meg 32.
Kelta
AHA!! ki is kötözködik 😊 hehe

A sorozat tök jó, persze a valóságban sokkal több ember halna meg, és rendesen összeomlana kicsit a civilizáció 😊 de filmben elmegy😊

Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...

nincs igazad. megszámoltam: 14 részlet derült ki, a lost elsõ 3 évadjában meg 32.
Jó a sorozat! Jó az alaphelyzet, jó a színészi játék, jó a megjelenítés, a történetvezetés, még a kamerát is jól használják. Ja és nem egy Lost. Pár rész alatt már kiderült annyi részlet, mint a Lostban három évad alatt...

Szóval ajánlom.
Jaj remélem a trükk, mert 10 perce mentem át a hídon és akkor én most halott vagyok.
Buuuuuuuuuuuhuhuhuuuuuuuuuuuuuuuu
Milyen katasztrófa?! Mirõl beszéltek?! Csak felújítják a Margit-hídat, és robbantanak is, hát istenem, ha egyszer muszály.
<#beka2><#beka2><#beka2>
Szolnokboy1
én azt láttam, hogy SzV átment a napiszarra szerkesztõnek, mer rájöttek, hogy szart sem ér a munkássága...

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Akkor Ti jól beszopjátok <#hehe>fent a Fõvárosban.

Azt látta valaki, hogy a 4-es metró elkészül-e? Hehe...
Nekem ez a múlt.
Szóval ezek elõre látták hogy ma én megnézem itt hogy oltom a tüzet a jövõben, ami múltkor volt. Szóval ha én most kiszórom az összes vödröt akkor nem fogom tudni eloltani a házat, és nem írom az elõzõ vödrös hozzászólásomat. 😄
Nem értitek?
Ez a jövõ.
Szoval fel fogják gyújtani.
Ezt a jövõben rögzítették.
Készítsétek a vödröket.

May the force serve you well!

Nem te segítettél a vízhordásban nekem? 😄
Jó sok vödör víz kellett a Dunából hogy mindenhol eloltsuk a tüzet. Még a folyó vízszintje is lement annyira hogy egy kis patak lett belõle.
Benne is volt ez esti hírekben.
Broafka
😄
"felgyújtották Budapest pár nevezetességét. Vagy csak számítógépes trükköt alkalmaztak. Ezt valószínûleg sosem tudjuk meg."

jaj istenem, ez nagyon jó 😄

igen, felgyújtották budapestet, láttam az egészet ahogy lángolt, ott rohangásztam, jaj, nah most jó kedvem lett 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...