17
-
#17 Üdv!
A V című sorozatot már bemutatták? Ha igen, van már hozzá magyar felirat? -
krajcsovszkig #16 Bazmeg ezen a cikken mekkorát röhögtem. :D A Viktor nem egy szőkenő álnéven? Vagy mondjuk a Kiszel Tünde? -
Nasedo #15 Viktor látta a tüzet az ájulás alatt. Tudja, hogy égni fog, csak nem biztos benne, hogy számítógépes trükk által. -
#14 Igazad van, csak kötözködtem :) Veled jólesik :)
véleményed? valós történetnél hány halott lenne a világon? -
dzsagon #13 ratyi vagyok. -
winnie #12 irónia. hadd ne kelljen magyarázni.
most komolyan. hogy lehet olyat írni, hogy ugyanannyi részlet derül ki? mintha az ilyesmi patikamérlegen lehetne mérni. vagy számolni, hogy 14 részlet. meg 32. -
#11 AHA!! ki is kötözködik :) hehe
A sorozat tök jó, persze a valóságban sokkal több ember halna meg, és rendesen összeomlana kicsit a civilizáció :) de filmben elmegy:) -
winnie #10 nincs igazad. megszámoltam: 14 részlet derült ki, a lost első 3 évadjában meg 32. -
endrev #9 Jó a sorozat! Jó az alaphelyzet, jó a színészi játék, jó a megjelenítés, a történetvezetés, még a kamerát is jól használják. Ja és nem egy Lost. Pár rész alatt már kiderült annyi részlet, mint a Lostban három évad alatt...
Szóval ajánlom. -
InterFoxSOFT #8 Jaj remélem a trükk, mert 10 perce mentem át a hídon és akkor én most halott vagyok.
Buuuuuuuuuuuhuhuhuuuuuuuuuuuuuuuu -
kiskelgyo #7 Milyen katasztrófa?! Miről beszéltek?! Csak felújítják a Margit-hídat, és robbantanak is, hát istenem, ha egyszer muszály.
-
#6 én azt láttam, hogy SzV átment a napiszarra szerkesztőnek, mer rájöttek, hogy szart sem ér a munkássága... -
Wittgen #5 Akkor Ti jól beszopjátok fent a Fővárosban.
Azt látta valaki, hogy a 4-es metró elkészül-e? Hehe... -
Alc #4 Nekem ez a múlt.
Szóval ezek előre látták hogy ma én megnézem itt hogy oltom a tüzet a jövőben, ami múltkor volt. Szóval ha én most kiszórom az összes vödröt akkor nem fogom tudni eloltani a házat, és nem írom az előző vödrös hozzászólásomat. :D -
Dns5000 #3 Nem értitek?
Ez a jövő.
Szoval fel fogják gyújtani.
Ezt a jövőben rögzítették.
Készítsétek a vödröket. -
Alc #2 Nem te segítettél a vízhordásban nekem? :D
Jó sok vödör víz kellett a Dunából hogy mindenhol eloltsuk a tüzet. Még a folyó vízszintje is lement annyira hogy egy kis patak lett belőle.
Benne is volt ez esti hírekben. -
#1 :D
"felgyújtották Budapest pár nevezetességét. Vagy csak számítógépes trükköt alkalmaztak. Ezt valószínűleg sosem tudjuk meg."
jaj istenem, ez nagyon jó :D
igen, felgyújtották budapestet, láttam az egészet ahogy lángolt, ott rohangásztam, jaj, nah most jó kedvem lett :)