13
-
#13 Pont ezt akartam mondani... :D -
Galileo85 #12 Az biztos, hogy nem úgy megy, mert japánban nem létezik olyan hogy nyugdíj. Legalábbis állami nyugdíj nincs. Munkás évek alatt amit gyüjtögetnek maguknak, azt kapják, tehát államtól semmit nem kapnak. -
johnsmitheger #11 :) Én is erre gondoltam, hogy minden téren emberi legyen a leápoló.
Ha elromlik:
- Vedd be a C vitamint! Vedd be a C vitamint!
- MÁR BEVETTEM!
- Vedd be a C vitamint! Vedd be a C vitamint! ...
És megtalálják a hulládat 150 C vitaminnal a torkában :DD -
#10 -
agyalok #9 Inkább megvárom, míg az ápolónőrobotokat ilyen szintre hozzák:
-
Masakari #8 Ennek a robotnak enyhén pedobear feje van -
#7 Én úgy tudom, hogy az idősebb japók is dolgoznak. Szóval nem egészen úgy megy mint nálunk, hogy 60 év körül beesnek nyugdíjba az emberek és onnan tartsatok el minket. -
_xT #6 Robot Fail -
Alfa Of NS #5 Hát ez a robot valóban megoldja az idősápolás kérdését, mivel az öregek nagy része egyszerüen halálra fogja röhögni magát ha meglátja ezt -
#4 Én nem akarok rosszmájú lenni, és támogatom az effajta törekvéseket, de most komolyan....:
Van egy gép, ami egy támla nélküli székből kivesz (és ha valaki elhúzza a széket) és (nem megy rá a madzagjára akkor) egy ágyra letesz. Lehet hogy közben aranyos macifeje van meg esetleg vicceket mesél, de nagyon távol van ez a betegápolástól... Ezek a japánok láttak már egyáltalán beteg embert?
(tudom hogy sokaknak ez is segítség lehet és hogy valószínűleg nem lesz madzagja, de akkor is....) -
#3 Nem igazán.
A japóknál az idós lakosságról való gondoskodás nem azt jelenti, hogy elvesszük a nyugdíjukat, meg a gyógyszerét, hogy minél előbb pusztuljon el a véng@ci.
Ha jól tudom ott a világon az egyik legmagasabb a várható élettartam, ami olyan 80-90 év! -
#2 Démoni!!!!!
Valami horror filmben láttam már ilyet!
-
Nonix #1 "Japában az öregedő népesség miatt sürgető a bevezetésük "
aha persze, kifogások mindig vannak :D