A Blu-ray soha nem lesz olyan népszerű, mint a DVD
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legyen olcsóbb az irható lemez, és a készülék, legyen annyi, mint most a dvd, és akkor majd egyszerüen ez lesz ahelyett.
http://althir.org
Én a youtubeon belefutok néha HD videóba. Van ami olyan döbbenetesen jó minõségû, hogy 22"-es képernyõre kirakva is tökéletes. Ha ez lenne az alap mindenhol, és egy jó szolgáltatás lenne mögötte (kattra pár száz forintért lehet nagy választékból filmeket nézni) igencsak meggondolnám, hogy töltögessek e.
Minõségre hirtelen példa (ne a katasztrófális zenét értékeljétek, hanem a felbontást, a képminõséget):
http://www.youtube.com/watch?v=roughtzsCDI
Persze ne felejtsétek el HD-re átkapcsolni, és teljes képernyõre kirakni!
Minõségre hirtelen példa (ne a katasztrófális zenét értékeljétek, hanem a felbontást, a képminõséget):
http://www.youtube.com/watch?v=roughtzsCDI
Persze ne felejtsétek el HD-re átkapcsolni, és teljes képernyõre kirakni!
amint a LCD/OLED lesz a meghatározó a TV piacon, és a BR lemezket DVD áron adják, és lejátszót is kapsz egy tizesért, simán megveszik az emberek a BR-t a DVD helyett
az más kérdés, hogy lecserélik-e a meglévõ gyûjteményüket
amikor a DVD megjelent, csak VHS volt, ami ugye már az állástól is tönkrement, a DVD meg nem
az más kérdés, hogy lecserélik-e a meglévõ gyûjteményüket
amikor a DVD megjelent, csak VHS volt, ami ugye már az állástól is tönkrement, a DVD meg nem
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
szerintem meg csak árpolitika kérdése az egész
ha annyiért adják majd mint a DVD-t, és a DVD-t szép lassan megszüntetik, simán lehet olyan népszerû
ha annyiért adják majd mint a DVD-t, és a DVD-t szép lassan megszüntetik, simán lehet olyan népszerû
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Az emberek többségének még mindig bõven elég a DVD minõség. Sokkal fontosabb, hogy meg tudjak nézni több száz jó filmet, minthogy legyen a polcon néhány tíz HD film.
nagyon próbálják erõltetni ezt a HD dolgot, csodatévével kombinálva, de az embereket meg nagyon nem érdekli ez már ilyen technokrata szinten.
A VHS után a DVD maga volt a megváltás. (VCD/SVCD nem igazán terjedt el bár én azzal is elszórakoztam egy idõben. VCD-s discmanem is volt!). Most viszont a DVD-hez képest összességében nincs akkora elõrelépés.
nagyon próbálják erõltetni ezt a HD dolgot, csodatévével kombinálva, de az embereket meg nagyon nem érdekli ez már ilyen technokrata szinten.
A VHS után a DVD maga volt a megváltás. (VCD/SVCD nem igazán terjedt el bár én azzal is elszórakoztam egy idõben. VCD-s discmanem is volt!). Most viszont a DVD-hez képest összességében nincs akkora elõrelépés.
Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT
Az online filmnézés? Az max kb 720p, agyon tömörítve, az csak kicsivel szebb mint a sima dvd, a blu-ray meg teljes 1080p, ami már valami, szerintem is a jövõben marad a dvd, a blu-ray, a mozi és az online filmnézés, is megmarad, régebben (1998-2006ig) a dvd azért lett akkora siker, mert gyakorlatilag nem volt ellenfele.
A
Felbontás növekedésen kívül nyújt valami mást is? A felbontás növelés kis felbontásoknál meghatározó lehet (pl 320x200 vs 640x480), de aztán ahogy finomodik egyre kevésbé látványos. A szinte semmiért meg nem ad pénzt az ember.
A Blu-ray soha nem lesz olyan népszerû, mint a DVD.
Soha ne mond azt hogy soha.
Soha ne mond azt hogy soha.
egyenlõre úgy fest, a sony nagyon drága pénzen megnyerte a formátumháborút és vele együtt a nagy semmit 😊
a Blu-ray 3D-szabvány az a 120Hz-es téma lesz, hogy otthon is lehessen 3d mozizni?
mert arra valószínû tényleg elég sokan cserélnék a dvd-t. igaz ahhoz a tv-t/monitort is cserélniük kell, ami úgy már elég sok pénz.
a Blu-ray 3D-szabvány az a 120Hz-es téma lesz, hogy otthon is lehessen 3d mozizni?
mert arra valószínû tényleg elég sokan cserélnék a dvd-t. igaz ahhoz a tv-t/monitort is cserélniük kell, ami úgy már elég sok pénz.
Elösször lőjünk rájuk atomot, aztán valami DURVÁT!
← ElőzőOldal 2 / 2