12
  • Loverman
    nemtom, én inkább akkor féltem amikor az áldokumentumfilmet néztem róla amit a TVben adtak (amikor még az egész világ úgy gondolta hogy megtörtént az eset). Bár lehet hogy ezen is féltem csak nem emlékszem :)
  • Etinger
    Én is féltem - Ideglelésen - de fogalmam nincs miért. Horrorokon nem félek, de ez mégis más volt. Oks, 16 éves fejjel néztem, de mégis.. van benne valamit.. Féltem a film alatt... de nem ijedtem meg... pedig vártam az ijedést... a megijesztést... és ettől jó az egész... félelemben tud tartani.
  • Loverman
    emlékszem, a volt barátnőm, nagy Tim Burton fan, alig bírta végignézni úgy félt. mondjuk a csaj, habár 24 éves, szellemileg megrekedt 16-nál
  • pyrohun #9
    nem tudom, nekem nagyon bejött.
  • grebber
    "most, hogy elég nagyot ütött a Paranormal Activity"

Hol mit azért mert sok bevételt hozott.Bátyámmal sírva kapartuk magunkat mi ez a foshalmaz.

Júj mozog a csillár bene szarjanak. Vége jó volt mert végre kinyirták azt az irritáló sipákoló csajt. kb 3/10-es film.
  • pyrohun #7
    Szerintem is a Blair Witch a király, de az tuti, hogy a szintén kézikamerás Paranormal Activity sikerén felbuzdulva akaják folytatni.
  • Wittgen
    Még az időért is kár, amit a Blair Witch filmre pazaroltam. Oltári nagy semmitmondó fos volt. Ez a véleményem.
  • Csak77
    Hülyeség. A kézi kamerás filmek apja, és királya a Blair Witch, ha tetszik, ha nem. Nekem kifejezettem tetszett a második rész is. Eduardo Sánchez és Daniel Myrick minden filmjét láttam(sajnos elég gagyik), de biztos vagyok benne, hogy együtt újra hatalmasat fognak alkotni. Amúgy, a Paranormal Activity a 1981-ben készült Entity című film tulajdonképpen feldolgozása, szóval egyáltalán nem eredeti az a film, amennyire egyesek(pl te is) hiszik..
  • pyrohun #4
    Tipikus: most, hogy elég nagyot ütött a "Paranormal Activity" (ugye szintén "kézikamerás" mozifilm és szintén parázatós) egyből megcsinálják a 'hivatalos' folytatást is a Blairwitch-hez. Miért nem lepődök meg? :)
  • tyuklepes
    Elolvastad a cikket? Ott is ezt írja ...

Az eredeti, független készítőkben jobban bízok, bár mire én eljutottam odáig, hogy megnézzem, a film eredeti sokkhatása megszűnt ...
  • scagnetti
    Na ennek a filmnek a folytatására aztán tényleg semmi szükség!
    Van már Blair Witch 2.