14
A Farewell to Dragons
  • cikasz
    #14
    Megnéztem én is és szerintem jópofa játék ez! Egyedül egy magyarítás hiányzik hozzá :)
    Bár mivel nem "nagy név" nem hiszem , hogy leforditják :(
  • Methylisocloro
    #13
    Köszi a választ!
    Szégyen a futás de hasznos :D
  • tomcsa4
    #12
    Igen, ez nehéz rész (átmész Meadowsba, majd visszarak, arra gondolsz?). Én normalon tolom és egyszerűen elfutottam, majd az level 10-ás mágus kivételével mindenki lekopott (addig futottam). Azt meg lecsaptam, igaz az is nehéz (sok potit kell inni).
    Ha visznt nem arra gondolsz, hanem már átjutottál (ott is lesz egy erős csapat), azt úgy old meg, hogy elsőnek a harcosokat csapd le, a mágus maradjon utoljára. Én így csináltam.

    Was: Sergey Lukyanenko and Nikolay Perumov készített kitalált világban ha jól tudom.

    És ki kell magam javítanom: van számolós küldi (eddig egyet találkoztam). És még egy infó: a karakter lapon van a Perks, melyek extra tulajdonságok (Stats mellett). Jó kis dolgok vannak ott is. Nekem nagyon tetszik a játék. (Még akkor is, ha nem AD&D, meg a többi, megszokott fantasy univerzum.)
  • Methylisocloro
    #11
    Sziasztok,

    én szorgalmasan követtem a quest nyilat :) és a vonattal átmentem Meadows-ba a következő városba, de ott rögtön 1 nagy csata fogad: Level 10-es Gotor varázsló +3 Punisher varázsló, +1 vizi sárkány és ez nekem megoldhatatlanak bizonyul. 4 fős Level3 partim van, valami tipp van esetleg?
  • Was
    #10
    Ez végülis milyen korban játszódik?
  • Fbn Lx
    #9
    ez jónak tűnik, klasszikusokra emlékeztet
  • tomcsa4
    #8
    De miért kell szétbaszni a topicot? Persze tudom most jött ki a Dragon Age, hát menjetek és szedjétek azt.

    A farewell to Dragons akkor is (ennek fényében is) egy klassz játék.
  • gyepesjoint
    #7
    TÉÉÉÉÉÉÉK!!!!!!!!!444négyfourvier
  • TopGun
    #6
    Azert az kicsit gaz szerintem, hogy fantasy jatekban, farmerban van mint a ket foszereplo!
  • tomcsa4
    #5
    Hopp, ez igaz. Még annyit mondanék, hogy a küldetéseket mutatja a térkép (és egy nyíl is).
  • Gubberx
    #4
    engem picit az zavart hogy egyik npc-nek sincs hangja ha beszélsz vele
  • Gubberx
    #3
    gameplay
  • Gubberx
    #2
    Szerepjátékot fejleszteni eléggé öngyilkos választás egy kis fejlesztőcsapatnak, persze láttunk már csodákat, de a többség sajnos mind elvérzik, annak ellenére is, hogy némelyek hoznak magukkal egyedi ötleteket is. Az Arise / KranX Productions által bejelentett friss alkotás, az A Farewell to Dragons is hasonló cipőben jár, bár itt nem találkozunk forradalmi megoldásokkal, jó ötletekkel viszont annál inkább. A játék nem a klasszikus fantasy szerepjátékok vonalán halad, de természetesen ezek a jellegzetességek is megtalálhatóak benne, a különbség csak annyi, hogy itt egy nagy adag sci-fi behatást is el kell majd viselnünk.



    Az alkotást egyébiránt olyan híres orosz sci-fi írók művei ihlették, mint Sergey Lukyanenko vagy Nikolay Perumov, főhősünk pedig a Victor névre fog hallgatni, aki megtanulja majd a mágia mind a négy összetevőjét, és a mi segítségünkkel fogja bevégezni végzetét, azonban, hogy ez pontosan mi lesz, sajnos még nem tudjuk.

    Az illetékesek az akció RPG kategóriában helyezték el az A Farewell to Dragons-t, amely a tervek szerint még az idei év harmadik pénzügyi negyedévében fog megérkezni, tehát nagyjából az őszi ciklusban, kizárólag PC-re. Várjuk a továbbiakat!

    forrás: Game Channel
  • tomcsa4
    #1
    Üdv! Nyitottam ennek a játéknak egy topicot. Ez egy RPG/hack&slash. Nem kell 1000 ellenfél/perc módban menni (nem is lehet). Itt a hivatalos oldala a játéknak.

    Én játszottam vele 4-5 órát és a tapasztalataim: nagyon klassz kis játék. Gépigénye semmi, a grafika szép és hangulatos, a pálya detto. Nincsenek benne hatalmas pályák. A harcok normal fokozaton elég taktikásak (persze az alacsonyabb szintű ellenfeleknél nem). Lehetnek társaink is. Nincs választható karakterek, sem kasztok. Adott szereplők vannak. A fejlesztést 6 irányú tulajdonságokon keresztül lehet elvégezni (strength, build, agility, intellect, perception és luck), továbbá van talentfa is. A talentozás jó, nekem nagyon tetszik. A kezelőfelület szép, letisztult és igényes. Minden elérhető. A játékban bal klikk kijelöl, jobb klikkre meg cuppannak a karakterek. A kamera szabadon forgatható (függőlegesen azért van határa), továbbá nincsenek a karakterekhez kötve. Lehet benne zoomolni is, a legtávolabbi nagyon kényelmes. A küldetések jók, eddig nem volt benne gyakjál le 50 farkast, meg szedjél már le 10 pitypangot. Ergo a küldetések nem időrabló baromságok! A tárgyak színezettek.
    A 6 tulajdonságon kívül és a talenotázos felül van még 10 érték, melyre külön nem lehet tenni (perception, critikal, hit stb), de a tulajdonságokon keresztül (amire tehetünk, plusz a felszereléseken lévők és talenten keresztül is növelhetőek a tulajdonságok és ezeken keresztül ezen 10-es értékek is).

    Tehát aki szeretne egy jót játszani, nyugodtan próbálja ki. A játék 2009 október 30án jelent meg.
    Még annyit, hogy kikerestem nektek a jutubon lévő gameplay videókat.