Fejlődnek az emberi agy-számítógép interfészek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem
Kara kánként folytatom tanításom.
Biztos, csak akkoriban még nem volt BlueTooth, szóval közvetlenül rá kellett kötni a pácienst az abakuszra 😄
és 1810-ben is foglalkoztál vele?
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
én is foglalkoztam vele már '93-94-ben.
Igaz abbahyagtam, és messzire sem jutottam (a pesti neurológiai klinikát ez nem nagyon érdekelte akkor), de az alapok már akkor is nagyjából világosak voltak.
Igaz abbahyagtam, és messzire sem jutottam (a pesti neurológiai klinikát ez nem nagyon érdekelte akkor), de az alapok már akkor is nagyjából világosak voltak.
Kara kánként folytatom tanításom.
de zsír lenne ilyen kontroller az rts-ekhez 😊 autóshoz repülõshöz mondjuk semmit sem érne, csak akkor ha már tényleg virtuális valóság, és nem csak kontroller.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
na tehát akkor mi ebben a meglepõ!
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Amergin: Adná az ég, hogy minél hamarabb. Én már nagyon várom azt a korszakot.
<#sniffles>#sniffles> olvasd el még egyszer! 😊
Ez itt még egyirányú rendszer, mint a Toyota Brain-Machine-Interface, az OCZ NIA, vagy az Emotive Epoc. Csak ez jobban kalibrálható a paciens agyához.
Szép lassan megvalósul a MÁTRIX-technológia. A "tecnológia fejlõdése ugyanis nem áll meg" és az egyirányú adattovábbítás kétirányú lesz, azaz a hangok, képek az érzékszervek kikerülésével egybõl az agyba fognak jutni.
A TV meg a rádió, mint a tömegmanipuláció és az agymosás eszközei elavulttá válnak majd...
A TV meg a rádió, mint a tömegmanipuláció és az agymosás eszközei elavulttá válnak majd...
iSS!
ez kurvajó 😄
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
hehe, nekem fel se tûnt 😄
mi ebben a meglepõ?
"A BCI-kutatás körülbelül 20 évtizede kezdõdött" ???
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.