14
-
Epikurosz #14 nem -
Wharyoo #13 Biztos, csak akkoriban még nem volt BlueTooth, szóval közvetlenül rá kellett kötni a pácienst az abakuszra :D -
Sir Ny #12 és 1810-ben is foglalkoztál vele? -
Epikurosz #11 én is foglalkoztam vele már '93-94-ben.
Igaz abbahyagtam, és messzire sem jutottam (a pesti neurológiai klinikát ez nem nagyon érdekelte akkor), de az alapok már akkor is nagyjából világosak voltak. -
#10 de zsír lenne ilyen kontroller az rts-ekhez :) autóshoz repülőshöz mondjuk semmit sem érne, csak akkor ha már tényleg virtuális valóság, és nem csak kontroller. -
kissssss #9 na tehát akkor mi ebben a meglepő! -
Laurion #8 Amergin: Adná az ég, hogy minél hamarabb. Én már nagyon várom azt a korszakot. -
Szemjuel #7 olvasd el még egyszer! :) -
Inquisitor #6 Ez itt még egyirányú rendszer, mint a Toyota Brain-Machine-Interface, az OCZ NIA, vagy az Emotive Epoc. Csak ez jobban kalibrálható a paciens agyához. -
Amergin #5 Szép lassan megvalósul a MÁTRIX-technológia. A "tecnológia fejlődése ugyanis nem áll meg" és az egyirányú adattovábbítás kétirányú lesz, azaz a hangok, képek az érzékszervek kikerülésével egyből az agyba fognak jutni.
A TV meg a rádió, mint a tömegmanipuláció és az agymosás eszközei elavulttá válnak majd... -
#4 ez kurvajó :D -
metaljesus #3 hehe, nekem fel se tűnt :D -
Nos #2 mi ebben a meglepő? -
pixx #1 "A BCI-kutatás körülbelül 20 évtizede kezdődött" ???