10
NOKIA 6730
  • Forrest Gump
    #10
    iszonyat randa
  • menyasszony
    #9
    Sziasztok!

    A mai nap folyamán megvettem a 6730-asomat. Sajnos munkámból kifolyólag nem nagyon volt még rá időm, de annyit már észrevettem, hogy az akksit marha nehéz belőle kiszedni és amíg az nem jön ki, addig a SIM-mel sem lehet mit kezdeni.

    Nem tudom, hogy más Nokiáknál ez hogy van, engem idegesít egy kicsit, bár remélhetőleg nem fogom minden nap kiszedegetni.
    Egy 6300-ról váltottam most erre a készülékre, igazából csak jött egy lehetőség, hogy olcsón megvegyem és belementem, de nem biztos, hogy jó döntés volt, lehet maradnom kellet volna a réginél, eddig nekem az volt a kedvencem minden telefonom közül.
    A 6300-át egy sokkal egyszerűbb, praktikusabb és markánsabb telefonnak érzem, hozzám illőbbnek, de majd meglátjuk, remélem a tudása kárpótolni fog.

    Az elkövetkezendő napokban próbálgatom, hogy mit tud a telcsi, de ha konkrétan tudni szeretnétek valamit, akkor kérdezzetek nyugodtan, mert én nem vagyok otthon ezekben a tesztekben, csak gondoltam mivel elvileg az országban elsők közt van ilyenem (nem mintha ezzel villogni szeretnék, nekem ez nem számít), leszek úttörő és segítek azoknak, akik ilyet szeretnének venni.

    Összességében azért, hogy teljes legyen a kép, egy nagyon szép kis telefon, szebb, mint a képeken és tetszik, hogy a hátulja gumiborítású, így nem csúszik ki túl könnyen az ember kezéből (mondjuk a 6300 fémháza is nagyon tetszett), gyönyörű képet csinál viszonylag rossz fényviszonyok mellett is és elég gyorsnak tűnik, de nem volt még nagyon symbian-os teló a kezemben, nem tudom, hogy milyennek kellene lennie.

    Egyelőre ennyi.
  • menyasszony
    #8
    Sziasztok!

    Bocsánat, hogy kimaradt a leírás és köszönöm, hogy raktatok be helyettem, de én inkább ezt használnám:
    NOKIA 6730

    Amúgy szerintem nem csúnya, sőt...
  • PeeTeR
    #7
    hat pedig igazan lehetne kotelezo...
  • akyyy
    #6
    Nem muszáj, csak illedelmesség.
  • Rash87
    #5
    Mit ne mondjak,jó csúnya
  • dragon11
    #4
    Az a gond, hogy ezért lehet elakadásjelzőt fogsz kapni, mert ha témát nyitsz, akkor muszáj leírást készítened arról, amiről nyitottál.:-s
  • PeeTeR
    #3
    Nokia 6730
  • berczely
    #2
    Hol a leírás?
  • menyasszony
    #1
    Sziasztok!

    Ki mit gondol erről a telcsiről? Ha jól tudom még senkinek sem volt a kezében, de így leírások alapján elég jónak tűnik. Ilyet készülök venni, de kíváncsi volnék rá, hogy másoknak mi a véleménye.