Bomber

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

angelslie
Igen, 2en is leírták már... de hiába töltöttem le, nem akar elindulni 😞

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

[HUN]FaTaL
Dyna Blaster.

Hatalmas játék volt😊

Atomic Bomberman is jó.

http://goo.gl/gd6Zi5

Jim Morrison
Húúúúúúú basszus mennyit játszottam vele 😄 Nagyon jó játék!

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

dyna néven volt régebben egy hasonló játék, azt nagyon szerettem... 😄DD
angelslie
Ó igen ez az 😊
Köszi 😄

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Tinka123
Ez a Dina 😄!xD Nagyon szerettem !😄 kiskoromba😊

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

Maxtreme
Dyna blaster i think 😊

angelslie
Régebben játszottunk egy hasonló játékkal, nem hiszem hogy ez volt. Ugyan ilyen bomber stílusú, volt ilyen kastélyos pálya ahol mindenféle szellemeket kellett felrobbantani, és nem egymás ellen játszani. Ennyi rémlik belöle, ha valaki tudja melyik ez az mondhatna egy linket😊

KM
Azért az Amigás MasterBlaster sem volt kutya!<#vigyor2>

Tessék: letöltés

feltöltöm az én gémemet 20 perc és linkelem

MR ME
sokat toltam haverral régen, jó flash volt

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

w77d
nagyon poén játék 😄

berczely
Ez jó!
Sokat játszottam vele nintendón! <#nyes>

Helló!Azért nyitottam ezt a topikot mert nem találtam ilyet a fórum keresõbe és ezt egy igen jó játéknak vélem.Már régi régen adták ki de nagyon élvezhetõ némely új játékot is leköröz.
A boríttó

maga a játék (ez ps-es kép mert egyszerre csak egy pályát látunk)

és egy videó a trailer-rõl

In game

van online játéklehetõség de nekem még nem sikerült behoznom ha rájönnétek jelezzétek
Ha kell a játék írjatok ide a topikba és feltöltöm az enyémet.