22
The Void
-
gregtom6 #22 Na, csak fel tudtam tölteni, alfát kellett rajzolni, amit írtatok is, csak azt nem tudtam, hogy tele kell tölteni, tehát az alfa végénél nyomva tartani az egeret, amíg el nem fogy az arany.
Ez még oké is lenne.
Csak hogy egy egység vörös lett a bal alsó sarokban, és megint aranyat kér, csak már a 120 egyszerre nem elég neki. Attól több meg nem lehet nálad aranyból. Most mi van ilyenkor? -
gregtom6 #21 Na igen, az volt.
Most viszont ott vagyok elakadva, amit a #11. hsz-ben is leírtak.
Nekem nem lebeg az a nővér, meg semmi. Ott ül, megnyomom a controlt, teletöltöttem már ott bal oldalt az arany és az emerald színt.
Ugye először azt írná, h aranyat használjak hozzá.
Ugye nyomva tartom a controlt, rajzolom az aranyat, majd teletöltődik bal alsó sarokban, és villog. Ilyenkor mit kell csinálni???
Mert ezt sehol sem írják, és a youtube-os videók meg valami miatt nekem most nem működnek.
Control nyomva tartva, de ha elengedem a bal egérgombot, akkor szépen visszaugrik a szín a helyére bal oldalra.
Semmit nem tudok itt csinálni. Help pls! -
gregtom6 #20 Üdv!
Nekem rettentően tetszik a játék. Végre valami, aminek egyedi, és nagyon jól kitalált története van.
Ami viszont nagy gond, az az, hogy marha lassan vált ciklust a Void, és elvileg akkor virágozna a kertem. Viszont már sehol nem találok arany színt, amivel a szívemet tölthetném fel.
Vagy itt csak egyszerűen az lenne a feladat, hogy a félhalott lényeket pusztítsam el mindegyik chamberben? -
yeloy #19 Megoldódott, köszi. -
yeloy #18 Hogyan lehet a bányában leszedni a színeket a falról? -
Imperat #17 Megtaláltam a magyarázatot a dolgokra. Az ATI kártyával rendelkezőknél az anitalasinget ki kell kapcsolni, mivel egyébként van egy ilyen bug, hogy nem láthatóak a színek a bánya falán. -
Imperat #16 Sanyesz5 a fák mindíg a dupláját termelik meg annak ami van rajtuk, kivév ha 0 mert akkor asszem egy kör után egyet XD. egyből kettő lesz kettőből négy stb... tehát minnél többet hagysz rajta annál több jön le róla... elméletileg XD.
Skyline én is ott akadtam el, kivéve, hogy még az első színt sem találta ma falban? XD Valaki tudja hol van szín a bányában?
-
Sanyesz5 #15 Már azóta megfejtődött,belepakolod a kívánt színt a "szíveidbe" és mikor kint mozogsz,akkor ahogy fogy a szívekből,átmegy a baloldalra.Én jól meg szívtam nem tudom feltölteni a csaj 2. szívét, 4 pont kellene,és sehol nem találok arany,illetve zöld színt már,a fáim se termelik valamiért... -
vapeti93 #14 ez jó kérdés én se jöttem rá valaki esetleg?
-
Sanyesz5 #13 Köszi,már rájöttem,azt viszont ne, tudja valaki hogy mitől függ hogy a felszedett színek a bal,vagy a jobboldalra kerülnek?? Mert ugye a csajt csak a baloldalival tudom tömni :) -
Fbn Lx #12 a csaj a fatörzsben aki edig is segített...
odamész hozzá, beszélsz vele, és amikor lebeg a semmiben, akkor te tudsz rajzolni. Azt a hurkos jelet kell rajzolnod, és minél több színt használsz fe hozzá, annál többet töltődik a szíve. A bal alsó sarokban mutatja a csík, hogy mennyit kell még bele töltened.
Két szivet kell így feltöltened teljesen, barnát és zöldet használhatsz talán.
-
#11 Én is itt akadtam el...
Valami olyasmit ír hogy a nővérek kapcsolják össze a Voidot, s neked meg kell töltened a névtelen nővér két szívét, hogy ő tovább engedjen.
Nagyon elvont, nagyon beteg, de nagyon bejövős ez a játék, sosem gondoltam volna hogy bárkinek eszébe jut ilyet ekkora erőbedobással fejleszteni -
Sanyesz5 #10 Sziasztok,nekem is jólenne egy kis segítség.
A következő feladatot kaptam,angolból nem vagyok perfekt:
The sisters connect the void you need to fill two of nameless sister's hearts,so she could let you pass"
Az agyam megáll nem tudom mit tegyek,magyarítás jól jönne,amúgy kár lenne ha behalna a fórum nagyon jó játék,végre nem egy futószalagos gém.
-
n3whous3 #9 bagLYok
amúgy érdekesnek tűnik, de mintha erről már naaaagyon rég óta hallottam volna -
Skyline #8 Kéne egy kis help!:)
Az egyik testvértől kaptam egy feladatot,bányákban kell "lerobbantanom" a falat és megtalálni pár színt... Adott Bastion. Egy srágát a kezdőponttól jobbra lefelé megtaláltam (magam sem tudom hogy,mert alig kivehető a szürke falon hogy sárgállott) de nemtalálok többet pedig még1nek kéne itt lenni...
Valaki megtalálta esetleg?:)
Ha igen screenshot pls....
-
Fbn Lx #7 Azért jön az üdvözlő videó, mert elkúrta. Értsd: meghaltál, elfogyott belőled az össze szín.
Nem lehetsz ennyire primitív -
#6 :SD?A_A_SD: -
vapeti93 #5 ja és ki az az őrült aki hajnali 1kor a gépét nyomja -
vapeti93 #4 de mi a lényege mer ha szedegetem azokat a színeket meg a fákat többszörösítem és a csajnak átadom azokat a cucokat kezdhetem előről csak annnyi különbséggel hogy másik irányba úszkál meg nem a combját nézegeti hanem a vállát
na és mikor jönnek az említett csonkított emberek akk azokkal mit lehet tenni mer akk kikapcsol a játék az üdvözlő videókkal (a fejlesztő csoportok és cégek neve meg ilyenek) -
Fbn Lx #3 "azzal töltöttem az összes időmet hogy növényeket szedjek föl"
te mivel játszottál? :D színeket, illet színfoszlányokat kell gyűjteni, nem növényeket.
A baglyokra sem tudom milyen szinten kell vigyázni, mert vannak benne ugyan denevérszerű madarak, de semmiképp nem baglyok.
Egyébkén nagyon komoly cucc, nehezen emészthető, elvont, beteg cucc. kicsit talán monoton, de lassan indul be. A sztori nagyon fontos elem.
Vannak benne fénnyel körbeölelt szellemlányok akik csöcsöket villantanak, abszurd helyzetek és agyfacsaró ellentmondások. A jófiuk, az őrzők, a színek védelmező fej nélkül, ocsmány, dárdával mellkason szúrt megcsonkolt, torz lények, meg egyebek. Kicsit felborul benne több helyen is ez a jó-rossz értelmezés :D -
#2 Ez inkább egy lélektani-pszicho kalandjátéknak tűnik. Orosz cucc egyébként, nem az Atari saját belső fejlesztése
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tölthető egyébként már, nem kell márciusig várni :) -
vapeti93 #1 Az Atari gondoskodó felügyelete alatt készül az Ice-Pick Lodge műhelyében a The Void, amely egy különös világban játszódó akció-horror. Ebben a különleges világban egy anyag irányítja az élet körforgását, amely nem más, mint a Lympha. Ez az erőforrás táplálja a főhős életerejét, a fegyvereket, de még a fejlődésünket is. A Void világában két szembenálló fél közés csöppenünk és csak rajtunk áll, hogy kinek is fogunk segíteni. A fejlesztők szerint összesen 12 befejezése lesz majd a játénak, amely jövő márciusban kerülhet a boltok polcaira.(http://www.gamekapocs.hu/hir/13411/The+Void+-+az+Atari+uj+jateka)
hát ha ezzel a játékkal akar az Atari betörni a piacra akk az érdekes lessz én már játszottam vele és amit találtam az egyenlő a dög unalommal azzal töltöttem az összes időmet hogy növényeket szedjek föl. na meg a bagjokra vigyázni kell
de ha valaki valami értelemet talált a játékban az szóljon