7
  • zola2000
    És én 24 évesen? Mondjuk a dragon quest 9 érdekel most dsre a legjobban...
  • NEXUS6
    10 évvel ezelőtt még talán igen.
  • Probatbicol
    Hát 21 évvel már simán az idősebb korosztályhoz tartozol ebben a szegmensben.
  • Aestus
    Idősebb korosztálynak? Miért, az gáz, ha csak 21 vagyok és szeretek olvasni, sőt a nagyobb kijelzőt sem vetem meg?
  • jocco
    Ja persze csak azért nem törik fel a ps3-at mert minek ha ugy is ott a box, ekkora marhaságot! XD Amugy is ha feltörnék ha ps3-at az lenne az elsö amit megoldanának, hogy külsö vinyóról lehessen futattni az iso-kat s ne kelljen még szarakodni a BR-re kiirással se. Ha feltudnák törni már rég megtették volna, ahogyan simán feltörték a PSP-ket is, meg szinte mindent.
  • hodobaj
    sehogy bármit fel lehet törni a ps3-at is feltörnék ha nem lenne xbox360 ami fele annyiba kerül és beveszi bármelyik egyszerű dvd-t. Amíg nem kell előfizetés alapon szolgáltatni egy játékért addig lesz kalóz verzió (pl. mmorpg-k. Persze még azt is képesek vagyunk kijátszani szóval kíváncsian várom mivel próbálkoznak megint a kalóz verziók ellen harcolni.
    Amúgy ez nem tudom egy vásárlónak miért kell azzal reklámozni valamit, hogy ezen csak az eredeti játék indul meg kalóz védet:) Engem például ez elrettentene vásárláskor.
  • zola2000
    Az nem hátrány hogy jobban lehet látni, valószínűleg nem csak idősek fogják venni, a kalózellenes védelem meg nem tudom mégis hogy lesz..