Nav N Go iGO 8
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na most én ezt 2 év után meguntam letöröltem az IGO 8-at és felraktam egy 8,3-ast tavalyi térképekkel. A vicc az, hogy a hiba továbbra is fenn áll.<#nemtudom>#nemtudom> Valami ötlet?
Nem lehet hogy elromlott a gps antenna? Próbáld meg külsõ antennával, vagy másik progival.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Azt szeretném megkérdezni Tõletek, hogy a MIO P560-onom IGO8-at telepítettem a napokban. Amikor bemegyek a beállításokhoz, kiválasztom a gps menüpontot kiírja fent, hogy GPS-vevõ nem található, majd kiveszem a pipát arról, gps-vétel bekapcsolva a Portot és az Adatátviteli sebességet automamtára állítom, GPS vevõ keresése elindul, de kiírja, hogy Nincs GPS-jel.
Van ötletek, hogy hogy tudom mûködésre bírni az eszközömet?
sziasztok!
Egy régi PDAn (WM 5.0) szeretném frissíteni az eredeti iGO 8-am, tudnátok segíteni? 2009es Európa térkép van rajta!
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
a POI mappában is cseréljem a fájlokat vagy elég ha bemásolom ott eleve már kettõ poi volt alapból , így most lett három fájl. A building mappában szintén bemásoltam egy 3dc fájlt ez jó így vagy töröljem a régit ?
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Tudtok olyanról, hogy a PDA-ban lévõ beépített GPS-t átlehet kötni PC-re?
Sztem lehetséges, elvégre is pl. a Kamerát is átlehet játszani, csak épp nem találok programot/módszert a fentiekhez.
dixitque deus fiat lux
Sepiaról is megnyalhatod az aszfaltot !! :-))
Olyan kérdéssel fordulnék önökhöz, hogy van egy mio c520-as GPS-em, de már elavult 2006-os térképekkel. Az érdekelne, hogy az új IGO 8 as térképek kompatibilisek-e hozzá?
Elõre is köszönöm: Cronvell
egy aigo 8at
vettem egy 4Gigás kártyát és át másoltam rá de nem indul el.
hogy lehetne rá tenni hogy rendesen mûködjön?
Elõre is köszi a segitséget már aki tud segíteni
mail címem [email protected]
nem adtak ki olyat.ezt jól kitalálták hogy ne lehessen használni
amiért nem kevés pénzt adunk!az eredeti szoftvert eltenném de elõtte át kéne "tennem" a nagyobb kártyámra!!!!
Sohasem fog menni csak úgy, ha átteszed. Ha egy másik kártyára akarod varázsolni, akkor az sajnos warez, hiába van eredeti szoftvered..
egy aigo 8at
vettem egy 4Gigás kártyát és át másoltam rá de nem indul el.
hogy lehetne rá tenni hogy rendesen mûködjön?
Elõre is köszi a segi!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ez:iGO8-hoz Hungary8.3TopMap 2009.09 091124 térkép+ Teleatlas + Navteq
Nekem hasonló élményem Horvátországban volt még iGO 2006-al, azóta is használok iGOt csak nem arra hagyatkozok teljesen, táblákat is figyelem stb.
"Mindenkit ide vezet"
Mindenkit, aki nem állítja be. :D
http://goo.gl/gd6Zi5
Bódvarákóra mentünk Pestrõl. Miskolcig teljesen oké az út, onnantól viszont mivel számomra ismeretlen utak jöttek, kénytelen voltam az igo utasításaira bízni magam. Este 10-11 körül volt, amikor beértünk Perkupára. Ott a fõútról letérített és mivel én is láttam a térképen, hogy egy rövidebb út vezet Bódvarákóra, nyugodt szívvel mentem arra. A gond csak akkor jött, amikor az aszfaltozott út elõször kavicsosra váltott, aztán egy sáros, szinte csak kitaposott földútra a sötét erdõn keresztül. Talán 1km-t haladtunk befele, amikor a kocsi alja a nyomvájú miatt már a füvet kaszálta. Egyszercsak megláttunk a keskeny úton egy terepjárót. Tetején egy vadász ült, nyugodtan, csendben, kezében a vadászpuskája. Igazából kétszer is meggondoltam, hogy egyáltalán kiszálljak érdeklõdni, hogy mégis hogyan juthatok tovább, ugyanis kikerülni nem lehetett, mellettem egy kisebb szakadék és kitudja mennyire zavarhattuk meg... Végül csak kiszálltam megkérdezni.
- Jó estét uram! Megtudná mondani, hogy ezen az úton eljutok-e Bódvarákóig?
- GPS-el jöttek?
- Igen.
- Mindenkit ide vezet, menjenek vissza Perkupáig és maradjanak a fõúton, mert ezen az úton terepjáróval is alig lehet végigmenni.
- Köszönöm! Viszlát!
Azóta inkább megyek a táblák után, ha gyanús útszakaszokra akar vezetni az iGO8...
kaptam egy linket ahonan le lehet szedni a igo8-at....leszedtem....
exe-s a cucc...ha a gépen akarom elinditani azt irja ki h nem win32 alkalmazás de ha a telóra teszem és ott akkor meg h nem ppc alkalmazás...há akkor mi??:D:D:D hogy tudnám feltenni? elcseszek vmit?:)
amúgy hogy wazer nem warez... manapság ki az aki mindenért fizet? kinek van erre pénze? :)
amúgy egy régebbi pda-m van, de sztem erre tökéletes lesz. yakumo alpha x
Ott egészen egyszerüen követhetõ hogy melyik frissítés ingyenes s melyikért menyit kell fizetni mondjuk abban nem tudok segíteni hogy hogy kell fizetni. mert nekem bõven elég a közép Europa ami rajta van (szintén Omnia)
Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.
www.naviextras.com
Nem jut most eszembe az oldal címe.
Nekem van egy jogtiszta igo8 programom, Samsung Omniához kaptam.
Véletlenül leformáztam egyszer a kártyát, mindegy mert a szervízben visszaállították pár hete, de tök régi térképeket raktak rá, még 2008 júniusiak azt hiszem.
Lehet ezt valahogy jogtisztán is frissíteni ingyen, vagy fizetni kell érte?
én is ezt használom
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Megint megkell venni az egészet.. gratulálok iGO<#eljen>#eljen>.
Ellenben láttam a programot mûködés közben, azbiztos hogy nem trehány munka:D
pont nem érdekli a többi dolog csak,hogy hogyan lehet telepíteni
be se nézett azóta ide amióta nyitotta
nem tudom miért kell egybõl warezre ugrani mindig
Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.