54
Nav N Go iGO 8 program használata, tippek-trükkök!
A warez téma tiltott, eredeti szoftvert csak PDA-ra lehet venni, és csak a Windows Mobile rendszerrel kompatibilis, a Windows CE alapú PNA-kkal nem, viszont PNA-ból lehet olyat vásárolni, amihez iGO jár!
  • ddt500
    Segítsen valaki. Adva van az Omnia II telefonom+gyári IGO 8. Beütöm a Mechwart Ligetet, Blaha Lujza teret, Zsigmond teret stb. és minden alkalommal a Clark Ádám térre vezető utat adja meg. A nyíl felmutat a Lánchídra és "Megérkeztél a célhoz".
    Na most én ezt 2 év után meguntam letöröltem az IGO 8-at és felraktam egy 8,3-ast tavalyi térképekkel. A vicc az, hogy a hiba továbbra is fenn áll. Valami ötlet?
  • TomBond
    Nálam is ugyanez a felállás (P560-IGO 8)!
    Nem lehet hogy elromlott a gps antenna? Próbáld meg külső antennával, vagy másik progival.
  • wilco
    Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni Tőletek, hogy a MIO P560-onom IGO8-at telepítettem a napokban. Amikor bemegyek a beállításokhoz, kiválasztom a gps menüpontot kiírja fent, hogy GPS-vevő nem található, majd kiveszem a pipát arról, gps-vétel bekapcsolva a Portot és az Adatátviteli sebességet automamtára állítom, GPS vevő keresése elindul, de kiírja, hogy Nincs GPS-jel.

Van ötletek, hogy hogy tudom működésre bírni az eszközömet?

sziasztok!
  • aate
    privát üzenet ment
  • REPS0L
    Sziasztok!

Egy régi PDAn (WM 5.0) szeretném frissíteni az eredeti iGO 8-am, tudnátok segíteni? 2009es Európa térkép van rajta!
  • aate
    Sziasztok! Az IGO 8/android-hoz találtam frissítéseket, a map- ban a térképeket fbl-t cserélem.
    a POI mappában is cseréljem a fájlokat vagy elég ha bemásolom ott eleve már kettő poi volt alapból , így most lett három fájl. A building mappában szintén bemásoltam egy 3dc fájlt ez jó így vagy töröljem a régit ?
  • 82freddy
    Van egy régi PNA valamilyen windows-sal, a lényeg hogy 2006-os iGo van rajta. Létezik ehhez friss térkép? Nem kísérleteznék iGo8 telepítéssel, csak valami frissebb fbl kiterjesztésű Magyarország térképet szeretnék. Talán működne ha csak simán a fájlt cserélném ki. Aki tud kérem segítsen.
  • TomBond
    Nekem a naviexpress toolbox olyan szinten "befrissítette" az eredeti i-go 8-at hogy azóta sem akar elindulni. Felvettem velük a kapcsolatot bekérték a licene fájlt de azóta még csak nem is válaszolnak. Ez júl. 02-án volt!
  • jaki88
    Sziasztok! Van egy Mio A702-esem (azt hiszem, de nem is ez a lényeg), hanem szerettem volna frissíteni a naviexpress toolbox-al a térképet, de a program nem ismeri fel, a windows felismeri (active sync-el), de a progi nem. Mi lehet a probléma? Utána néztem a neten, és megpróbáltam átállítani az usb beállításoknál mass storage-ra, de ott nem lehetett így beállítani, csak, hogy haladó beállítások alkalmazása (be lehet pipálni) és kész. Próbáltam az SD kártyát külön betenni az olvasóba, de semmi reakció. Mi lehet a gond?
  • TommyC
    Sziasztok!
    Tudtok olyanról, hogy a PDA-ban lévő beépített GPS-t átlehet kötni PC-re?
    Sztem lehetséges, elvégre is pl. a Kamerát is átlehet játszani, csak épp nem találok programot/módszert a fentiekhez.
  • norbi0325
    Köszönöm megpróbálom ott is :))
  • piamania
    Szia!Bocs, csak teljesen elfelejtettelek.Szerintem azzal kezdd, hogy az Igo8-at teszed rá.Ha bármi kérdésed lenne ezzel kapcsolatban, akkor a fórumon a hardware részlegben van egy GPS topik, ott Ibriknek intézd a kérdéseid,ő pontosan tudja, hogy hol találhatsz a neten friss térképeket.De mondom,szerintem azzal kezdd, hogy Igo 8.
  • norbi0325
    Szia Ez itt a gép Igen iGo 6.0 van rajt
  • piamania
    Igo van rajta?
  • norbi0325
    Sziasztok ..Van egy altina a660-as gps-em még eredeti kelet-európai és MO-i térképpel SD-n.....mivel a gps már 4 éves és nem ismer egy csomó új utat frissítésre szorulna a térképállománya .........kérlek bennetek segítsetek hogy hogy is álljak neki ennek a dolognak !! ha kell fizetnék is érte csak ne olyan nyögvenyelősen jöjjenek az infók hogy mit is csináljak !!
  • Cronvell
    Köszönöm, Sokat segített
  • pedestrian
    nézz be ide
    http://www.miofan.com/forum/index.php
  • Cronvell
    Tisztelt olvasók.
    Olyan kérdéssel fordulnék önökhöz, hogy van egy mio c520-as GPS-em, de már elavult 2006-os térképekkel. Az érdekelne, hogy az új IGO 8 as térképek kompatibilisek-e hozzá?

Előre is köszönöm: Cronvell
  • imiapo
    hali tud valaki játékokat samsung i-780-ra?
  • nbs86
    priviben küldök egy-két fórum címet, ahol egészen biztosan nagyon hamar meg tudják oldani a problémádat.
  • imiapo
    sziasztok! van egy samsung i_780 telóm.kaptam hozzá 2gigás kártyán
    egy aigo 8at
    vettem egy 4Gigás kártyát és át másoltam rá de nem indul el.
    hogy lehetne rá tenni hogy rendesen működjön?
    Előre is köszi a segitséget már aki tud segíteni
    mail címem [email protected]
  • imiapo
    nem vagyok tisztában ezekkel adolgokkal!tudsz segíteni a problémám megoldásában?vettem volna nagyobb kártyán az eredeti szoftvert de
    nem adtak ki olyat.ezt jól kitalálták hogy ne lehessen használni
    amiért nem kevés pénzt adunk!az eredeti szoftvert eltenném de előtte át kéne "tennem" a nagyobb kártyámra!!!!
  • nbs86
    Az eredeti szoftvert nem azért találták ki, hogy csak átmásolhasd.
    Sohasem fog menni csak úgy, ha átteszed. Ha egy másik kártyára akarod varázsolni, akkor az sajnos warez, hiába van eredeti szoftvered..
  • imiapo
    sziasztok! van egy samsung i_780 telóm.kaptam hozzá 2gigás kártyán
    egy aigo 8at
    vettem egy 4Gigás kártyát és át másoltam rá de nem indul el.
    hogy lehetne rá tenni hogy rendesen működjön?
    Előre is köszi a segi!
  • petijanka
    Sziasztok! Nkem egy olyan kérdésem lenne, hogy ki lehet e kapcsolna 8.3.2.80621 es nav n go ban azt a funkciót, hogy amior megszünik a töltés ne akarjon kikapcsolni? Nagyon idegesít, hogy ha 500 méterenként megállok akkor az 500 méterenként kikapcsol és 3 perc mire össze szedi magát. Előre is köszönöm a segítséget!
  • akyyy
    próbáld ki, elbaszódni ugyse fog
  • nono28
    Ezt letöltöm akkor jó lesz hozzá?

Ez:iGO8-hoz Hungary8.3TopMap 2009.09 091124 térkép+ Teleatlas + Navteq
  • piamania
    Magyarország térképet bármelyik torrent oldalról le tudsz tölteni,nincs köze az Igo verziószámához.
  • nono28
    Sziasztok!Nav N Go IGO 8 Verziószám:8.3.2.83157-hez honnan tudnék magyarország térképet letölteni?
  • akyyy
    3 féle térkép van mo-n, melyiket használtad? hibabejelentőt használtad -e? mert vannak olyan utak amik földutak, esetleg gyalogutak, de hát a térképkészítő cégek nem tudnak mindenhoá odafigyelni, szinta havonta vannak új utcák, vagy régig tünnek el, változnak gyaloguttá, stb.
  • akyyy
    mi van a sys.txt-be attól függ.
  • Luigiano
    hello, egy kis segítséget kérnék: igo 8.3 tervezett út estetén a következő manővert kb 1 km -rel előre jelzi a kép közepén egy nagy nyillal (ami sztem fölösleges, hiszen a köv manővert és az az utánit is mutatja a sarokban), ezt szeretném kikapcsolni.gondolom valami sys.txt változtatás kell, tudja valaki, hogy lehet?
  • 1Gry1
    Szerintem iGO-val nincs gond csak figyelni kell, nem szabad teljes mértékben egy számítógépre hagyatkozni, mert akkor hasonló dolgok történnek.
    Nekem hasonló élményem Horvátországban volt még iGO 2006-al, azóta is használok iGOt csak nem arra hagyatkozok teljesen, táblákat is figyelem stb.
  • Petka
    A franc se gondolta a térkép alapján, hogy az a földút gyakorlatilag csak egy kitaposott ösvény. Különösebben nem érdekelt volna, hogy aszfalton vagy földúton teszem meg azt a maradék 2km-t. Na de egy olyan út, ami a gyakorlatban ott sincs, maximum gyalogtúrázásra alkalmas, mégis hogyan kerülhetett bele az igo-ba mellékútként?..
  • [HUN]FaTaL
    Talán elsőkörben: Lerövidebb útról átállít leggyorsabbra, földút pipa ki. Ha láma vagy, nem a szoftver a hibás.

"Mindenkit ide vezet"

Mindenkit, aki nem állítja be. :D
  • csgery
    Beállításokban földutak; pipa ki. Azt kész:] nemfog arra vinni legközelebb.
  • Petka
    Saját élményem iGO8-al kapcsolatban:

Bódvarákóra mentünk Pestről. Miskolcig teljesen oké az út, onnantól viszont mivel számomra ismeretlen utak jöttek, kénytelen voltam az igo utasításaira bízni magam. Este 10-11 körül volt, amikor beértünk Perkupára. Ott a főútról letérített és mivel én is láttam a térképen, hogy egy rövidebb út vezet Bódvarákóra, nyugodt szívvel mentem arra. A gond csak akkor jött, amikor az aszfaltozott út először kavicsosra váltott, aztán egy sáros, szinte csak kitaposott földútra a sötét erdőn keresztül. Talán 1km-t haladtunk befele, amikor a kocsi alja a nyomvájú miatt már a füvet kaszálta. Egyszercsak megláttunk a keskeny úton egy terepjárót. Tetején egy vadász ült, nyugodtan, csendben, kezében a vadászpuskája. Igazából kétszer is meggondoltam, hogy egyáltalán kiszálljak érdeklődni, hogy mégis hogyan juthatok tovább, ugyanis kikerülni nem lehetett, mellettem egy kisebb szakadék és kitudja mennyire zavarhattuk meg... Végül csak kiszálltam megkérdezni.

- Jó estét uram! Megtudná mondani, hogy ezen az úton eljutok-e Bódvarákóig?
    - GPS-el jöttek?
    - Igen.
    - Mindenkit ide vezet, menjenek vissza Perkupáig és maradjanak a főúton, mert ezen az úton terepjáróval is alig lehet végigmenni.
    - Köszönöm! Viszlát!

Azóta inkább megyek a táblák után, ha gyanús útszakaszokra akar vezetni az iGO8...
  • kisstiva
    hali srácok!!

kaptam egy linket ahonan le lehet szedni a igo8-at....leszedtem....
    exe-s a cucc...ha a gépen akarom elinditani azt irja ki h nem win32 alkalmazás de ha a telóra teszem és ott akkor meg h nem ppc alkalmazás...há akkor mi??:D:D:D hogy tudnám feltenni? elcseszek vmit?:)
  • Geeng
    köszi szépen a segítséget! nézelődök akkor még erre-arra
    amúgy hogy wazer nem warez... manapság ki az aki mindenért fizet? kinek van erre pénze? :)
    amúgy egy régebbi pda-m van, de sztem erre tökéletes lesz. yakumo alpha x
  • Sith
    Jaja a lenti cimről letöltesz egy kliens progit amin keresztül tudod frissíteni a térképeket.
    Ott egészen egyszerüen követhető hogy melyik frissítés ingyenes s melyikért menyit kell fizetni mondjuk abban nem tudok segíteni hogy hogy kell fizetni. mert nekem bőven elég a közép Europa ami rajta van (szintén Omnia)