Árat rögzíthettek az optikailemez-gyártók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
elõre megfontolt szándékkal bojkottálom az összes adóköteles terméket (nemcsak a CD/DVD-ket) és bármilyen üzletbe bemegyek vásárolni, elõre felhívom az eladó figyelmét, hogy ha nekem megpróbál számlát adni, akkor többet nem megyek oda vásárolni. Adózzon ezeknek a férgeknek az akinek 6 anyja van. <#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
Ki nem szarja telibe ezt a trágya WinFOS 7-et ???!!! Hajrá ChromeOS, hajrá XP, Linux ! [#falbav] Az én károm, elvtárs, mindig -legalább- egy fitymányival nagyobb, mint a tiéd. [#violent]
Ki nem szarja telibe ezt a trágya WinFOS 7-et ???!!! Hajrá ChromeOS, hajrá XP, Linux ! [#falbav] Az én károm, elvtárs, mindig -legalább- egy fitymányival nagyobb, mint a tiéd. [#violent]
Viszont most mentegettem le az adatokat az igen ajánlott 2 hónapos seagate 7200.12-es szériájú vinyómról, mivel már 13 bad sectora van, több száz milliós raw read error, és többmilliós seek error... Egy régi samsung vinyóm is 2 évig bírta azóta a lemez eleje használhatatlan, mert hetente elszáll róla minden adat (viszont a vége jó, oda egy linux van telepítve).
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Amúgy nem ismertem régebbi árakat, szóval így hogy leírtad ez tényleg elég gyors (csak bírják tartani az ütemet <#vigyor3>#vigyor3>)
Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT