14
-
#14 Nekem tetszett, késő este néztem meg és elég parás volt, bár nem vagyok egy horror/thriller rajongó. A vége viszont ratyi lett vagyis nem tom, de nem vagyok teljesen elégedett a befejezéssel. Akkor mikor néztem, ütős volt, jól volt megrendezve, de aztán mikor visszagondoltam akkor szerettem volna ha kicsit többet látok az eseményekből, kár volt szegény csávóért...lehet hozzá szoktam a happy end-ekhez.
8/10-et adok ennek a filmnek. -
TeDDyRuSh #13 Én csak az első 10 percet néztem meg, mert mennem kellett. Ha az volt a cél, hogy egy laza bevezető után üssenek a parás jelenetek, akkor eddig vevő vagyok a filmre:) Mondjuk ez a szavazósdi elég gáz. Már én is 2x érvényes szavazatot nyomtam. A legtöbbet balassagyarmat kapta(!), és fent van a top 10-es listán egy no name város is. Szerintem így és ezt kár volt. -
NiGhTM4R3 #12 Nem értem ezt a nagy hype-ot, túl van lihegve a film.
Messze nem olyan mint ahogy sokan állítják, én pl. hamar meguntam (egyedül néztem, sötétben, hajnali 1kor, és még vihar is volt - szóval a körülmények adottak voltak, hogy parázzak)
Jobb színészekkel, és valósághűbb reakciókkal sokkal jobb film lett volna, így nálam max. 4/10. -
#11 Így igaz. -
#10 http://hu.paranormalactivity.sk/
2 500 kérés elérése után a film az egész országban megtekinthető lesz. Kérd te is. -
#9 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1256721087 -
#8 Moziba nem megyünk. Letöltjük. :) -
Jubei #7 Mo-n tutira bukta lesz a film mert sokaknak nem fog tetszeni. -
Jubei #6 Pedig ha hiszed ha nem tényleg sok benne a nappali jelenet van néhány hátborzongató rész de ennyi egyszer nézős film, én már csak tudom mert én már megnéztem a filmet. A fűrész 6 élvezhetőbb film volt ennél. -
Loverman #5 feltételezve hogy a 90% a te túlzásod (vigyük le egy egészséges 60-ra), a leírásod alapján a blair witch project is lehetne ;) -
pann #4 Ez a hulladék valami egy nagy nulla. Aki ezt pénzért moziban nézi meg az nem normális. -
kukacS3K #3 nagyon nem jött be ez a film, annyi mindent kihozhattak volna belőle és ijesztő is az a pár felvétel amit összehoztak de 90 százalékban nappali felvételek vannak amikben csak beszélgetnek - not cool -
winnie #2 minden filmet bemutatnak vidéken. de valóban írt valaki olyan sületlenséget, hogy van film, ami csak budapest-only. a közönségfilmek zöme 25-40 kópiával indul, ezekből már a preimer hetében bőven van jut vidéki mozikba (a QT-film jelenleg 27 kópiával fut, még a 10. héten is, a fel! 42-vel), a kisebb közönségfilmek 10-15 kópiával kezdenek, ezekből is jut pár vidékre, de jóval kevesebb, így több város csak az idő múltával kapja meg őket. a művészfilmek zöme, meg a 3-7 moziban terített filmek (most pl. a halooween 2.) pedig 100%-ban budapesten nyit és 2-3 hetes késéssel kerülnek vidékre az első kópiák.
(itt mondjuk nevetséges a 2500-azás, annyira kicsi a szám, de vicces lenne, ha nem érné el, mert akkor nem tudnának mire hivatkozni a rákövektező heti, már eltverezett vidéki premier esetében.) -
Loverman #1 furcsa nem úgy volt hogy nincs olyan film amit ne mutatnának be vidéken mindenütt? :D xD