Borderlands Armory
Oldal 1 / 7Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
triple buffer on, AA off , post process off
hát én revolverrel a kis Hunteremmel osztom a gyilokot😊
Tisztelettel érdeklõdnék, h kinek hogy fut a játék, mert több havernak és nekem pl a robotos DLCben a kezdõ városban iszonyat szaggat (15-25pfs...), és bizonyos nagyon árnyékos területeken is...bosszantó a helyzet, mert i5core 2500k+6950 2gb és GTX560Ti szintû gépeken lassul be ennyire...valakinek valami ötlet?
Tisztelettel érdeklõdnék, h kinek hogy fut a játék, mert több havernak és nekem pl a robotos DLCben a kezdõ városban iszonyat szaggat (15-25pfs...), és bizonyos nagyon árnyékos területeken is...bosszantó a helyzet, mert i5core 2500k+6950 2gb és GTX560Ti szintû gépeken lassul be ennyire...valakinek valami ötlet?
Mi most kezdtük haverral a general knoxxos DLC3at, a playthrough2 zombizás és az aréna után, de itt lvl50es ellenfelek jönnek, mi meg már 55ösök vagyunk..
És nálunk is van az a probléma hogy neki mennek tovább a backpack sdu-k én meg nem kapok többet 33 után csak gránátmodokat kapok helyette, ez mitõl van? Mind a kettõnknek ugyanazok vannak fenn DLC4ig + az új patch 1.41
És nálunk is van az a probléma hogy neki mennek tovább a backpack sdu-k én meg nem kapok többet 33 után csak gránátmodokat kapok helyette, ez mitõl van? Mind a kettõnknek ugyanazok vannak fenn DLC4ig + az új patch 1.41
aha.márértem.szal az a lényege hogy 2x-er legyen meg a fegyver ugye??😄 már értem.köszi 😄
többféleképp lehet , ez az én módszerem, szvsz a legegyszerûbb:
1. Belépsz vkinek a játékába
2. Add-olod friend listába ( esc , view lobby, lelépdelsz a nevéig, A)
3. Keresel egy rejtekhelyet vhol, elrejted a fegyót
4. ALT+F4 (sima kilépés nem jó, mert elveszted a fegyvert)
5. Játékot újraindít, friend listából szépen kikeresed és visszalépsz a játékba
6. örülsz 😉
3. Keresel egy rejtekhelyet vhol, elrejted a fegyót
4. ALT+F4 (sima kilépés nem jó, mert elveszted a fegyvert)
5. Játékot újraindít, friend listából szépen kikeresed és visszalépsz a játékba
6. örülsz 😉
hy.mitcsináltál duplikáltál???azt hogy lehet??vagy miaz??😄 pls írd le.köszi 😊
Kipróbáltam most pt2-n a következõ felállást,
siren, tempest mod, szépen duplikáltam 3db (pt1-es) eridian thunderstorm-ot, tehát 3x thunderstorm + 1x combustion hellfire (pt1). Ez nem egy rossz build.
siren, tempest mod, szépen duplikáltam 3db (pt1-es) eridian thunderstorm-ot, tehát 3x thunderstorm + 1x combustion hellfire (pt1). Ez nem egy rossz build.
Modolt fegyver. Ennyi.
Szóval gúnyolódtok rajtam?? okés.köszönöm.következõ...
Szerintem az lehet ebben a poén , hogy csak EGY van neki. <#rinya>#rinya>
Valaki találkozott már olyan fegyverrel aminek 850 000-szeres a sebzése + x5-ös szorzó és 2 millió nyolcszázezres lvl-nél lehet betenni 😄 nekem van egy 😄 xD
A legjobb elektromos fegyver : eridian.
2 alien shotgun tempest moddal közvetlen közelrõl 4000+ dmg, utána átváltasz hopp, 4000+ és mindenki megkapja a durva elektromos sebzést szinte mindig (az megint bever még vagy 2000-ret).
Az a lényeg hogy minél többfajta sebzést stack-elj, tûz, stb.
Az a lényeg hogy minél többfajta sebzést stack-elj, tûz, stb.
mijen fegyvert találtam xD ha tudnám hogyan kell belinkelni egy kis képet akkor belinkelném.pls írjátok le hogykell 😄
Sztem még a Shotgun is jó.Nekem legalábbis most egy 215x12-es Socim van és nagyon jól szuperál a Crawmerax ellen meg a 61-es szintû szörnyek ellen 😄 De amugy a Rakétavetõt énsem tudom használni😄 Ezvan.
SMG + sniper a két leghasználhatóbb fegyver a játékban, illetve alkalmanként egy jó revolver. Shotgun, repeater, rakétavetõt sosem tudtam hatásosan használni. Az alien fegyverek pedig csak poénnak jók😊
[merlinw.org]
Azért lehet találni jó shotgunt, 72 körüli accal már lehet aprítani.
Így van,
A szorzó azt jelenti hogy annyival több skúló röppen ki 😉 , attól függ mennyit sebez hogy bevittél -e egyáltalán találatot, és hogy hova (crit).
A duplázós, quad smg-k rendre pontatlanok is, nomeg brutális ammo regen kell hozzá ( classmodból is jöhet és abból is ha egy +regen fegyvert beraksz a weapon slotba és idõnként átváltasz rá).
Shotgun szerintem nem jó. Egy jó shotgunom volt, azt is úgy kaptam, az snipergunként mûködött, távcsõvel, x4-es tûzzel. Szerintem ne menj rá shotgunra.
Sokkal jobban bejött hogy két fegyver slotba beraktam két Eridian fegyvert és ha az egyik kifogy azonnal váltasz a másikra, ellövöd, a többi addig regenerál , visszaváltasz... 😉
Nameg az Eridian shoti a crimson badasseket is hátrabassza a picsába 😉
A szorzó azt jelenti hogy annyival több skúló röppen ki 😉 , attól függ mennyit sebez hogy bevittél -e egyáltalán találatot, és hogy hova (crit).
A duplázós, quad smg-k rendre pontatlanok is, nomeg brutális ammo regen kell hozzá ( classmodból is jöhet és abból is ha egy +regen fegyvert beraksz a weapon slotba és idõnként átváltasz rá).
Shotgun szerintem nem jó. Egy jó shotgunom volt, azt is úgy kaptam, az snipergunként mûködött, távcsõvel, x4-es tûzzel. Szerintem ne menj rá shotgunra.
Sokkal jobban bejött hogy két fegyver slotba beraktam két Eridian fegyvert és ha az egyik kifogy azonnal váltasz a másikra, ellövöd, a többi addig regenerál , visszaváltasz... 😉
Nameg az Eridian shoti a crimson badasseket is hátrabassza a picsába 😉
pl 7 golyót lõ ki, és darabja sebez 241-et
másik:
elvileg bele vannak már kalkulálva
másik:
elvileg bele vannak már kalkulálva
Hali
Két kérdésem lenne:
a sebzésnél van hogy van egy szorzószám pl. 7*241
akkor a tényleges sebzés 1687?
másik:
vannak a sebzés alatt a + tulajdonságok
pl. +15% damage acury stb.
azok bele vannak már kalkulálva a fenti értékekbe vagy még azokra jönnek rá?
Két kérdésem lenne:
a sebzésnél van hogy van egy szorzószám pl. 7*241
akkor a tényleges sebzés 1687?
másik:
vannak a sebzés alatt a + tulajdonságok
pl. +15% damage acury stb.
azok bele vannak már kalkulálva a fenti értékekbe vagy még azokra jönnek rá?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Te is vegyél fel 😊
MSN-t nem használok, de vedd fel az ID-met, és akkor látjuk egymást, ha van a másik.
Aki party-zni akar az vegyen fel barátnak nevem: vDIABLOv
szívesen segítek ha online vagyok mindenkinek 1.3.1 es verzió van felrakva.
szívesen segítek ha online vagyok mindenkinek 1.3.1 es verzió van felrakva.
Noodlee:
Én mostanában újra elkezdtem játtszani.61-es Hunter vagyok.Ha gondolod vegyél fel msn-re: [email protected] és akkor írj rám és mehetünk gamelni. 😊
Én mostanában újra elkezdtem játtszani.61-es Hunter vagyok.Ha gondolod vegyél fel msn-re: [email protected] és akkor írj rám és mehetünk gamelni. 😊
Nincs olyan, aki mostanában szokott játszani?
Alig találni normális játékost 😞
Alig találni normális játékost 😞
Jól néz ki ez a serpens, de szerintem modolt, mivel több "hiba" is van benne, pl:
A lehetséges prefixek:'Glorious', 'Support', 'Scoped'.
A lehetséges max sebzése is sokkal kisebb a fegyvernek.
Azért még szép 😊
A lehetséges prefixek:'Glorious', 'Support', 'Scoped'.
A lehetséges max sebzése is sokkal kisebb a fegyvernek.
Azért még szép 😊
Értem😞 Valaki nemtud esetleg feljönni valamikor és adni pár jó cuccot mer nincs valami jó fegyverarzenálom :S 61 lvl-es Hunter vok
helló.megtudod mondani hogy a RPG770 STEEL UNDERTAKER-t holtaláltad???mer nagyon kéne egy rakétavetõ 😊
Ez a legjobb fegyverem jelenleg! lvl 36-os hunter vagyok!
Egyébként találtam egy smg-t sajna nincs kép róla, de egy vicc volt az a fegyver! Tök mind1 merre lõttem a lövedékek elkanyarodtak és nem értek célba! Nem lehetett vele senkit megölni! Poén volt nagyon! 😄

Hoppácska, kopottak voltak az információim😊 Mondjuk a legjobb - Knoxx - nincs benne.
[merlinw.org]
A kiegészítõket tudtommal csak online tudod megvenni. Én pl Steam-en vettem, de a hivatalos oldalon is megvásárolható.
[merlinw.org]
És tudsz adni egy üzlet nevet ahol meglehet venni?😊 mert csak olyanokat találtam ahol csak alap volt😊
Multiban ihgazán jó a játék (Coop), offline néha unalmas tud lenni. A kiegészítõket is meg kell venni, de megéri, mert mind a három vaskos sokszor újrajátszható 6-8 órás igényes darab. A második (Moxxi) arénaharc DLC, talán az egyetlen ami kihagyható, de persze ízlés kérdése. Számomra az unalmas volt.
[merlinw.org]
Sziasztok! Most tervezem, hogy megveszem a játékot csak a kieg.-eket nem vágom, hogy most azokat letölteni kell v. azt is megvenni...😊. Meg még 1 olyan kérdésem lenne, hogy multiban jó a game???😊
Hogyapitsába? Mondjuk a stukkerednél én jobbat találtam 7x270 körül volt. De eladtam mert szar. 😄
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Na néhány nemrég talált cuccos 😊
Ez nem vicc 😄
És végül a kedvenc classmodom. Ezt korábban találtam demár lvl 61-es voltam.

Ez nem vicc 😄
És végül a kedvenc classmodom. Ezt korábban találtam demár lvl 61-es voltam.

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
2x100-as a sebzés és egy Siren használja 😄 :

fotográfik kolomp edisön :D
am hány arena map van?
ok már mindent vágok csak egyet nem ami számomra még mindig relytély... a KICKELÉS nem tom hogy kell pls help...
de a WTF-et tudja 😄DDDDDDD
fotográfik kolomp edisön :D
loot? wtf?
és hol lehet nagyon erõs fegyvereket szerezni?
Oldal 1 / 7Következő →