iPhone - már elérhető a Wikitude és a Layar
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elõveszem, na
Kara kánként folytatom tanításom.
Te, én nem hiszem el, hogy te - legalábbis az eddigi kommentjeid alapján - ennyire idióta vagy. szerintem csak pikkelsz rám, és simán kötekedsz.
A cucc nem arról szól, amit írsz.
Arról szól, - majd én megmondom neked! - hogy megyek az utcán, és elõveszed a mobilt, és a kandikameráját rádirányítom, és kiírja nekem, hogy fussak gyorsan el, mert kerülget a hányinger.
Inkompatibilitás.
A cucc nem arról szól, amit írsz.
Arról szól, - majd én megmondom neked! - hogy megyek az utcán, és elõveszed a mobilt, és a kandikameráját rádirányítom, és kiírja nekem, hogy fussak gyorsan el, mert kerülget a hányinger.
Inkompatibilitás.
Engem az érdekelt volna mindig is, hogy folyamatosan online van ilyenkor a készülék vagy ha valamire rámegyek akkor kapcsolódik és gyorsan leszedi (ugye adatforgalom miatt nem mind1)
És, ha én amagyar elõfizummal kimegyek bécsbe és ott kattintgatok akkor azt számlázza a osztrák szolgáltató vagy beleszámít az inygenes 5gb-os felhasználásomba?
És, ha én amagyar elõfizummal kimegyek bécsbe és ott kattintgatok akkor azt számlázza a osztrák szolgáltató vagy beleszámít az inygenes 5gb-os felhasználásomba?
An old man dies. A young woman lives. A fair trade
Nos... mivel elérhetõ rajta az internetnek nevezett dolog, ezért már most is lehet arra használni. Ja hogy poénnak szántad? Túl öreg vagy már ehhez
Eszméletlen.
Hamarosan ezt társkeresésre is használni lehet.
Hamarosan ezt társkeresésre is használni lehet.