10
 • hangulati
  #10
  bar nem vagyok profi, azert megprobaltam a linuxot. veletlenul van torrentkliens. alapbol. ettol kezdve pedig lehet, hogy holnaputan linuxot birtokolni is torvenyellenes lesz? csak, hogy mindenkit megnyugtassak, windows hasznalo vagyok. jelenleg a 7. verzio evaluation copy-t nyuvom, csak azert, mert tul sokszor installaltam a legalis xp-t, es tobbszor nem engedi. csak arra reagaltam, hogy torrentkliens veletlenul. nem veletlenul. benne van az ubuntuban. bunosnek szulettunk, ez van. majd szolnak, ha ram kerul a sor. addig hasznalom, amit tudok. tor. hahaha.
 • Epikurosz
  #9
  Offocska:
  Most akkor van válság vagy nincs? (Nézz utána a tulajoknak!)
 • bakagaijin
  #8
  Vegyük észre a feltételes mód használatát.

  Tehát szépen megállít az utcán a kérdezőbiztos, nagy plecsni a mellényén, játékosan csörget egy bilincset (nem szó szerint, de a sajtóban/Parlamentben ez megy ld. alul), látja rajtad hogy új zélandi fiatal vagy, szépen megkérdezi: letöltesz-e. Utána meg: ha kapnál ilyen levelet, felhagynál-e vele :))

  Különösen, hogy még a nyáron elterjesztették a híreket, hogy bevezetik a francia háromcsapást ott is. Aztán mégsem, mert a cégek bepánikoltak.

  Eredeti cikk. Ebből kiderül az is, hogy egy évvel ezelőtt tökugyanígy megcsinálták pont ugyanezt a felmérést és teljesen ugyanazokat a számokat kapták.
 • Lacee83
  #7
  Csak a netezők20% tölt le illegális tartalmat? Nálunk mennyi 80%??
 • FoodLFG
  #6
  Én csak az EZTV-s torrenteket töltöm, mert azokon van sok síd.
 • Lowosan
  #5
  A filmipar valamiért nagy hajlandóságot mutat arra hogy tökönrúgja magát

  Meg miért akarják ebbe belekavarni a szolgáltatókat? Az ő dolguk csupán az hogy szolgáltassanak, azt ők nem dönthetik el (jobb esetben) hogy az ügyfél mire használja a netet.
 • andersh
  #4
  jah, mint mikor még 56k-s net menő volt, akkor se a netről szerezte be az ember az 1-2 cd-s stuffokat
 • kadar1
  #3
  HA kikapcsolják akkor mi van ? Utána szépen marad a fekete piac. A rossz kinézetű kalózbácsikat szépen megkérem pendrive-ra vagy memóriakártyára tegyék rá .Nem érnek el semmit az internet szigorítással . Csak a fekete piac fog megerősödni .
 • Sir Quno Jedi
  #2
  Jaja, véletlenül torrentklienst telepíteni és üzemeltetni nem nagyon lehet?! :D Vagy igen?!
 • cateran
  #1
  "A The National Business Review beszámolója szerint a 15 és 30 év közötti új-zélandi internetezők 71 százalékát rettentené el az illegális letöltéstől, ha internetszolgáltatójuktól a jogsértő tevékenységre figyelmezető üzenetet kapnának." - Fail,az hogy internetezik,nem feltetlenul jelenti,hogy ilegalis cuccokat tolt le...ha viszont
  "további eredményei szerint a vizsgált korosztály 20 százaléka tölt re rendszeresen engedély nélkül közzétett tartalmakat az internetről"
  igy mar vilagosabb,bar ez annyit tesz,hogy a netezok 20%-nak a 71% nem toltene le illegalis cuccost..bar akkor ez
  " Biztató ugyanakkor, hogy a letöltők 62 százaléka felhagyna az illegális letöltéssel, ha internetkapcsolatát fenyegetve érezné."
  erthetetlen..most akkor 62 vagy 71%?

  " Hozzátette, a közhiedelemmel ellentétben sok internetező valójában nincs tisztában azzal, hogy az általa letöltött egyes fájlokhoz illegálisan jutott hozzá."
  Nem hat...veletlenul beirta a torrent/ftp/warez/stb oldal cimet,majd vakon gepelve beirta/rakattintott -veletlenul ofc-a keresett film,jatek,stb cimet/cimere es a korulmenyek aldozatakent le is toltotte....hat persze...