Elkészült a Toshiba metanol üzemanyagcellája
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No igen, az sehogyan sem 20 Watt...
Nexus: Nagyon oda kell figyelni, miket írogatsz... <#kacsint>#kacsint>
Nexus: Nagyon oda kell figyelni, miket írogatsz... <#kacsint>#kacsint>
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ?
5 Volt és 400 mA. Hogyan jött ki a 20 Watt?
"400 mA mellett 5 Volt egyenáram" - ??????????????????????
Talán inkább 5 Volt mellett 400 mA egyenáram!!
Talán inkább 5 Volt mellett 400 mA egyenáram!!
"nekem 5let szintjén már a 90-es évek végén eszembejutott a szobakerékpárral tölthetõ laptopaksi,"
Sot mar az egyik meg fekete-feher tarzan filmben is volt dinamos zseblampa. Ezek az eszkozok azota is kaphatoak. Ilyen pl. a labbal hajthato generator vagy a napelemes tolto. De usb-s toltobol itton is lehet kapni kezi generatorosat, valami 7-800 forintos aron, bar az csak 5V 250mA-t ad, mivel ez az usb szabvany.
Gondolom az nem tunt fel, hogy a cikkben emlitett keszulek csak 20 Wattot tud leadni, ami azt jelenti, hogy nem alkalmas laptopok uzemeltetesere. A 3000 legyartott darab is inkabb csak egy fizetos beta tesztnek tunik.
Sot mar az egyik meg fekete-feher tarzan filmben is volt dinamos zseblampa. Ezek az eszkozok azota is kaphatoak. Ilyen pl. a labbal hajthato generator vagy a napelemes tolto. De usb-s toltobol itton is lehet kapni kezi generatorosat, valami 7-800 forintos aron, bar az csak 5V 250mA-t ad, mivel ez az usb szabvany.
Gondolom az nem tunt fel, hogy a cikkben emlitett keszulek csak 20 Wattot tud leadni, ami azt jelenti, hogy nem alkalmas laptopok uzemeltetesere. A 3000 legyartott darab is inkabb csak egy fizetos beta tesztnek tunik.
Énizs ellõr beszélek itt!
<#eplus2>#eplus2>
<#eplus2>#eplus2>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Én meg biztos forrásból tudom, hogy több évtizedek óta készen áll egy etanol alapú üzemanyagcella.
Hetente 1-2X kell feltölteni, illetve az öregebbeket gyakrabban, és bármilyen boltban vásárolható alkohol jó hozzá!
<#hehe>#hehe>
Hetente 1-2X kell feltölteni, illetve az öregebbeket gyakrabban, és bármilyen boltban vásárolható alkohol jó hozzá!
<#hehe>#hehe>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
miért nem inkább a szobakerékpár alapú töltõket és a kinematikus (mozgási) energiákat hasznosító techológiák fejlesztését részesítik elõnyben ???
<#falbav>#falbav> talán azért nem mert így akkor tényleg semmi további üzemanyagköltség és egyéb járulékos "hoki" nincs a telefonok és egyéb mobileszközök töltésével ???
<#banplz>#banplz> nekem 5let szintjén már a 90-es évek végén eszembejutott a szobakerékpárral tölthetõ laptopaksi, de néhány éve már meg is valósították, miért nem ezt gyártják sorozatban, és miért nem az ilyen eszközöket szabványosítja ez a köcsög ENSZ???
<#falbav>#falbav> talán azért nem mert így akkor tényleg semmi további üzemanyagköltség és egyéb járulékos "hoki" nincs a telefonok és egyéb mobileszközök töltésével ???
<#banplz>#banplz> nekem 5let szintjén már a 90-es évek végén eszembejutott a szobakerékpárral tölthetõ laptopaksi, de néhány éve már meg is valósították, miért nem ezt gyártják sorozatban, és miért nem az ilyen eszközöket szabványosítja ez a köcsög ENSZ???
Ki nem szarja telibe ezt a trágya WinFOS 7-et ???!!! Hajrá ChromeOS, hajrá XP, Linux ! [#falbav] Az én károm, elvtárs, mindig -legalább- egy fitymányival nagyobb, mint a tiéd. [#violent]