Nokia OVI
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze, hogy belehet, hisz az okos telefonokon egy-kettõn Windows oprendszer fut, van is rá tûzfal, azt hiszem a Kaspersky Labs készített mobilokra is egy ingyenes változatot.
Megnéztem az oldalt, látom egy Minit lehet nyerni, nem is rossz :)
Megnéztem az oldalt, látom egy Minit lehet nyerni, nem is rossz :)
Gondolom be lehet szedni dolgokat, de mobilra is van vmi firewall, nem?
Amúgy az adatforgalomról meg most írták, hogy a hírk. hatóság alapelve, hogy nem lehet korlátozni. Kíváncsi vok, mi lesz ezzel a gyakorlatban.
Amúgy az adatforgalomról meg most írták, hogy a hírk. hatóság alapelve, hogy nem lehet korlátozni. Kíváncsi vok, mi lesz ezzel a gyakorlatban.
Igen nem kis nyeremények és igencsak szépek!:)
A szolgáltatok csak törvénye keretek közt rögzíthetik a az adatforgalmadat! A nyílt wifi meg szerintem veszélyes nincsennek vírusoka mobilokra?Azon keresztül nem lehet beszedni õket?
A szolgáltatok csak törvénye keretek közt rögzíthetik a az adatforgalmadat! A nyílt wifi meg szerintem veszélyes nincsennek vírusoka mobilokra?Azon keresztül nem lehet beszedni õket?
ohh megnyugtató... a kevesebb lehetne egyenlõ a nullával:) de végülis ha nyerek, én bevállalom, hogy kapjak spameket. Egy kocsiért vagy telefonért ez a minimum.<#crazya>#crazya>
nekem is tetszik ez az ötlet amit Kaspersky felvetett, egyszer úgyis ez lesz a vége, mert ez a legbiztonságosabb.
Tankaranka: talán az Ovi-n kevesebb lesz a spam, mivel az egy zártkörûbb szolgáltatás.
Tankaranka: talán az Ovi-n kevesebb lesz a spam, mivel az egy zártkörûbb szolgáltatás.
Csak hogy szerintem arra nincs garancia, hogy senki sem fog visszaélni az adataiddal. Ezzel az ovis regisztrációval is... majd csak jönnek a spamok meg a barátai...
persze, én sem arra gondoltam hogy átutalásokat pörgessünk köztéri wifirõl...persze technikailag megtehetnénk, de ki az a marha aki kockáztat? :D
ez olyan, mint amikor arról van szó hogy eltörölni az anonimitást a neten, mindenki megadja az adatait...nekem ezzel semmi gondom nem lenne, és az elsõk közt fogok beregelni a NAAAGY adatbázisba, amit tudják garantálni hogy az adataimmal nem élhet senki vissza...egészséges paranoia :D
viszont az OVI szoklgáltatásainak bõven elég tényleg :D
ez olyan, mint amikor arról van szó hogy eltörölni az anonimitást a neten, mindenki megadja az adatait...nekem ezzel semmi gondom nem lenne, és az elsõk közt fogok beregelni a NAAAGY adatbázisba, amit tudják garantálni hogy az adataimmal nem élhet senki vissza...egészséges paranoia :D
viszont az OVI szoklgáltatásainak bõven elég tényleg :D
Racism is a weapon of mass destruction!
Mondjuk a nyitott WiFi a lehetõ legveszélyesebb, nem végezném mondjuk az átutalásaimat ilyen helyrõl. De pl ezeknek az Ovi-s szolgáltatásoknak megfelel a nyitott wifi is. Az egész jó, hogy pl a nyaralás közepén fel tudsz tölteni képeket és megtudod mutatni a barátaidnak.
külföldön meg még több nyitott wifi-t tudsz befogni, szóval nem fogsz csillagászati árakat fizetni, ha van egy jó telefonod, akkor nem fizetsz a netért :D
Köszi, ezt jó tudni... Semmit sem tud már titkolni az ember, nincsenek is titkaink... És ez a szerzõdésben amit a szolgáltatóval kötök hol jelenik meg?
Minden szolgáltató rögzíti a hívásaidat és az sms-eidet ha igazán szeretnék a telefonodon lévõ adatokat is tudnák rögzíteni!!!
Ettõl kár félni!!!!!!
Ettõl kár félni!!!!!!
De én nem szeretném, hogy az én dolgaim egy központi gépen fusson... Nem féltek, hogy bárki hozzáférhet majd ezután? Én ettõl parázok...
Hát ez a jövõ, az erõforrás megosztás, ahogy ZR is írta, hamarosan nem lesz szükségünk okos telefonokra, mert minden program egy központi nagyteljesítményû gépen fog futni, így nem lesz szükség arra, hogy bonyolult számításokat végezzen a mobilunk. Nekem ez a jövõ tetszik :)
Ez igaz de mi a helyzet ha külföldön vagyunk és nem szeretnénk csillagászati árakért mobil netezni?Akkor is nagyobb kapacitású telefonmemóriára van szükség!!!!
pl. nem kell hatvan gigás memória majd az okostelefonba, elég lesz mondjuk 4, mert a többi cuccunkhoz bárhol, bármikor hozzáférhetünk online, fényképeinket sem kell tárolnunk, azonnal feltölthetjük a webes mappánkba...
ZR,megragadtad a lényeget...
lustaság és kényelem nagy úr!
"Ez utóbbi valszeg hihetetlenül le fogja nyomni az eszköz árát, bár manapság a szoftverek sem olyan égbekiáltóan drágák." -> ezt hogy érted?? Elméletileg nem befolyásolhatja az árát, vagy nem?
lustaság és kényelem nagy úr!
"Ez utóbbi valszeg hihetetlenül le fogja nyomni az eszköz árát, bár manapság a szoftverek sem olyan égbekiáltóan drágák." -> ezt hogy érted?? Elméletileg nem befolyásolhatja az árát, vagy nem?
ejhh, tegnap óta nix hozzászólás...
Ez az OVI olyasmi, h a Nokia sem akar kimaradni a webes tárolásos buliból?!?
Olyan szép azt látni, hogy lassan tényleg visszaérünk oda, ahonnan indultunk: egy terminál és a központi gépen lógunk - de talán a time sharing csak nem jön vissza. A terminál kicsit átalakult, de a lényeg ugyanaz: nem helyben tárolok, nem helyben dolgozok, itt csak megjelenítek.
Bár ez utóbbi még eléggé a hezitálás állapotában van: legyen-e a terminál "okos" - mivel a hordozható eszközök elég nagy teljesítményûek már, vagy legyen "buta" és csak amolyan megjelenítõ funkciókat lásson-e el?!
Ez utóbbi valszeg hihetetlenül le fogja nyomni az eszköz árát, bár manapság a szoftverek sem olyan égbekiáltóan drágák.
Vissza az OVIba... Erre leszünk kényszerítve...
Ez az OVI olyasmi, h a Nokia sem akar kimaradni a webes tárolásos buliból?!?
Olyan szép azt látni, hogy lassan tényleg visszaérünk oda, ahonnan indultunk: egy terminál és a központi gépen lógunk - de talán a time sharing csak nem jön vissza. A terminál kicsit átalakult, de a lényeg ugyanaz: nem helyben tárolok, nem helyben dolgozok, itt csak megjelenítek.
Bár ez utóbbi még eléggé a hezitálás állapotában van: legyen-e a terminál "okos" - mivel a hordozható eszközök elég nagy teljesítményûek már, vagy legyen "buta" és csak amolyan megjelenítõ funkciókat lásson-e el?!
Ez utóbbi valszeg hihetetlenül le fogja nyomni az eszköz árát, bár manapság a szoftverek sem olyan égbekiáltóan drágák.
Vissza az OVIba... Erre leszünk kényszerítve...
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Pont ez volt a probléma egy másik fórumon, hogy egy egy srác nem tudta az összes albumát láthatóvá tenni. A fele csak privát használatra volt látható. Szóval biztosan lehet korlátozni.
biztos van h privát és publikus. ilyesmi miatt sztem nem kell aggódnod!!
Ezt a képmegosztást, hogy kell elképzelni?
Feltöltöm a képeket, aztán azt mindenki látni fogja? Nincs valami korlátozásra lehetõség?
Feltöltöm a képeket, aztán azt mindenki látni fogja? Nincs valami korlátozásra lehetõség?
a MINI Cooperre ne is pályázz, magamnak akarom!!!!!:) már két ember nyert telefont is..
Hát itt van egy két rövid leírás tényleg. <#taps>#taps>
Nem is tudtom, hogy nyereményjáték is van. Még egy ok a regelésre.
Aztán majd szépen lassan megismerem.
Nem is tudtom, hogy nyereményjáték is van. Még egy ok a regelésre.
Aztán majd szépen lassan megismerem.
Még nem fordítottak le mindent az ovi.com-on sajna. Pl. a regisztráció az magyar :) De a lényege az, hogy neten megtudsz osztani képeket videókat, közvetlen a mobilodról, akár útközben is. Vagy lementheted a névjegyzékedet és neten tárolhatod, meg van neki egy útvonaltervezõ része is, ahol megtervezheted az útvonaladat és letöltheted a képet a gépedre.
Azt hittem a Nokia Ovi-t nyit meg :D
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Van errõl valami magyar nyelvû leírás?
Szeretnék megismerkedni vele :)
Promi, neked már van? mire használod leginkább? és mennyiben jobb mint a PC Suite?
Tudtommal nem váltja le a PC Suite-ot csak ilyen közösségi kiegészítõ szolgáltatás, ahol megoszthatod a barátaiddal a képeidet, videóidat és még sok egyéb funkciója van, amit nem csak Nokián lehet használni.
én sem tudok róla túl sokat, csak h tovább fejlesztett változat, amit nem csak a saját gépen keresztül érsz el, hanem a neten keresztül is bármikor..
← ElőzőOldal 2 / 2