9
-
cateran #9 Hehh,nekem meg annyi se jott le:DD Elgondolkodtato film...rendesen elgondolkodtam azon,hogy mi a turonak hivjak ezt elgondolkodtato sci-finek...klisetenger alatta,nyaltenger felette es logikatlansag hegyek a messzesegben...
Mar annak orultem volna,ha csak fele olyan jo, mint amenyire hypeoltak..de csereld csak le az idegeneket feketekre es maris kapsz 1 apartheid filmet...ennyi es nem tobb.. -
kriszkiru #8 Ha neked a D9 ból annyi jött le h tápot zabáló cgi űrlények:D hát... nem tudom mi számít normális scifinek nálad:D -
algost #7 REmélem a d9-et nem fogja fojtatni a rendező úr, hanem készít valami popcorn mentes normális scifit, nem tápot zabáló cgi űrlényekkel...
Szekeres Viktor meg remélem nem ír töbet már, mert nem tud írni többet, csak szeret...
A kettő pegig nem fér össze... -
winnie #6 olvasd el (még egyszer), jobban jársz. minek leegyszerűsíteni a sztorit, hogy ne pár nap, hanem csak 2-3 óra legyen a befogadása? -
#5 Mikor csinálnak már Alapítvány filmet? fhászom... :/ -
winnie #4 attól, hogy miután törölték, valaki visszatette és az anthony pereyra nevű user egy sztorit is feltöltött, nem lesz halo-film. legalábbis jó ideig. -
pixx #3 Úgy tudom lejártak a megfilmesítési jogok, ezért lett visszadobva a Halo film... -
nessboth #2 ne sajnáld...
http://www.imdb.com/title/tt0464037/ -
kriszwells #1 Scifit szeretjük, várjuk, reméljük jó lesz. Kár hogy csak kis réteg szereti a scifit, főleg itthon. A D9 nekem tetszett, szerintem jól megcsinálták, pörgős, izgalmas (de nem akarok vitát nyitni ismét, kinek tetszett vagy sem). Amit sajnálok hogy a Halo-ból nem csinálnak filmet, megnéztem volna, hátha nem rontják el. Legalább lesz 7 anime belőle ez is valami, de egy CGI-s sorozat jó lenne, mint anno a Csillagközi invázióból volt. Azt jól meg lehetne csinálni, és nem elrontani mint a filmet.