2011-ben jöhet a Hitman 2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a Max Payne-t inkább törölni kéne mindenki emlékezetébõl, mert az egy emberiség elleni bûncselekmény volt
Szeretem a cicákat
<#banplz>#banplz>nekem is tetszett, mert nem úgy néztem mint egy játékadaptációt, hanem csak szimpla átlagos szemmel, és úgy szerintem elviselhetõ, sõt. (azért jó lenne ha a sztori kicsit hasonlítana a játék valamelyik részére)
radeon 983760 überpro - csörgő ventillátorral, kólával leöntött kisegítő billentyűzet :D én nyertem
Szerintem jó volt az elsõ rész.
Ja. Ennél már csak Vin Diesel a nagyobb ökörség. Mivel a régebbi szg-es arcok "stilizáltak", nincsenek úgy kidolgozva, ezért bárki jó lenne 47-esnek, akinek kicsit csontosabb arca van. Csak le kell vágni a haját. Ha a játékbeli karakternek rövid fekete haja lett volna, senkinek nem jutott volna eszébe Statham, pedig attól még az arca ugyanaz lenne.
Hangsúlyozom nem a külsejével van bajom, hanem azzal mikor megszólal. Hitmanhez inkább illik Bateson hangja, mint Statham vinnyogása.
Ezzel pont azt láttuk be hogy ezt Statham is vidáman meg tudja csinálni..
Stathammel kapcsolatban igazad van, de azért õ kicsit férfiasabb, mint ez nyomi volt a Hitman filmben...
A videók tényleg jók...😊
Xido ha ezt rebootolják, akkor a Max Payne-nél is kéne egy...
A videók tényleg jók...😊
Xido ha ezt rebootolják, akkor a Max Payne-nél is kéne egy...
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.
nem is értem, hogy hitmanre hogy kerülhetett szóba valahol is statham. statham?? a jason?
Uraim!
Emlékeztetõül #1
Emlékeztetõül #2
Emlékeztetõül #3
Ennyi szerintem bõven elég, hogy belássuk, Statham ide nagyon kevés.
Emlékeztetõül #1
Emlékeztetõül #2
Emlékeztetõül #3
Ennyi szerintem bõven elég, hogy belássuk, Statham ide nagyon kevés.
Van még egy pár ezer ember akinek le lehet vágni a haját Hollywoodban. Nem lesz jobb Statham csak azért, mert eleve kopasz.
Mert ím vagyon az elsõ film, amely az égvilágon senkinek sem tetszett.
kérhetnénk most egy reboot-ot végre Statham-mel?😊)))
"így már annak a hírnek is örülni lehet, hogy folytatás készülhet belõle" ennek szerintem senki se örül az eddig látottak alapján...
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.