16
Magoncok a világűrben
  • balee4
    A játék régebbi verziójában (az még Dyson néven futott) még nem így volt, sőt rendesen átvariáltak néhány dolgot ahhoz képest.
  • PJack
    naggyon jó gém, tegnap egész nap ezzel toltam (:
  • Cuchulainn
    Az energy szerintem inkább a seedlingek méretét és életerejét szabályozza, nem a termelés ütemét.
    Tényleg nagyon addiktív, mostanra már van pár pálya, ahol taktikázni is kell már rendesen.
  • Wanille
    Win7 alatt nekem nem igazán akar szuperálni...
    Már a menü is hiányos, illetve baromi lassú :/
  • kakaoskalacs
    thx :) egesz egyszeru :O
  • balee4
    Pedig pofon egyszerű, 2 "épületünk" van, egy védekező, kis tüskéket termelő és egy támadó egységeket, seedlingeket gyártó fa, ami automatikusan termeli őket. Egy aszteroidán legfeljebb 5 fát lehet egyszerre lerakni, amik az aszteroida magjából szívják az energiát, minden aszteroidának eltérőek a tulajdonságai (az energia a termelés ütemét szabályozza, gyorsaság, erő a seedlingek erejét és gyorsaságát). Egy aszteroidán véges számú lény lehet egyszerre, a feladat kolonizálni vmennyi aszteroidát, persze vannak ellenek és ők is támadnak. Nagyon addikt kis játék.
  • xxxpaulxxx
    Beteg egy játék!!!:D
  • BBencze
    Steamen van asszem.
  • Frosty01
    honnan?
  • Frayer
    Walaki tegye már fel ide a gyógyító webgömböt, gyógyítsuk meg magunkat.
    Remélem jó az elmebajra is.
  • kakaoskalacs
    leszedtem a demo-t de semmi instrukcio nincs , nem értem mit kell csinalni :S . amugy egesz pofás
  • balee4
    Most már látom a képeket, igen ez volt, marha addikt egy játék, érdemes kipróbálni.
  • balee4
    Ez volt korábban a Dyson, nem?
  • hitch
    + fav:D
  • fodorpetii
    World of goo stílus :) az jó játék volt sztem...
  • Cuchulainn
    Egy újabb kis költségvetésű ám annál ötletesebb játék ami most jelent meg. Ezúttal az RTS műfajhoz álltak hozzá egy kicsit alternatív módon. Egy növényfajt kell irányítanunk, amely egy aszteroidamezőben küzd a többi hozzá hasonlóval a túlélésért. A repkedő, mozgó magoncok (seedlingek) segítségével különböző aszteroidákat kolonizálhatunk, és ezeken fa-kolóniákat hozunk létre, amelyek aztán újabb magoncokat termelnek, vagy más feladatot látnak el. A terjeszkedésnek gátat szab persze, hogy mely aszteroidák vannak elérhető távolságban, és hogy meg tudunk-e küzdeni értük a többi növénnyel. Az, hogy a születő magok milyen tulajdonságokkal rendelkeznek attól függ, milyen aszteroidán nőtt az őket létrehozó fa.
    A játék eleinte igen primitíven indul, aztán egyre bonyolódik, és egyre jobban kell taktikázgatni, bár eddig még nem tapasztaltam egy komolyan izzasztó feladatot sem. Igaz, még eléggé az elején vagyok.
    Képileg és zeneileg is nagyon egyszerű a játék, de épp ez a letisztultság valami hihetetlen jó hangulatot ad neki, nekem nagyon bejött.