Eufloria

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balee4
A játék régebbi verziójában (az még Dyson néven futott) még nem így volt, sõt rendesen átvariáltak néhány dolgot ahhoz képest.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

PJack
naggyon jó gém, tegnap egész nap ezzel toltam (:

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Cuchulainn
Az energy szerintem inkább a seedlingek méretét és életerejét szabályozza, nem a termelés ütemét.
Tényleg nagyon addiktív, mostanra már van pár pálya, ahol taktikázni is kell már rendesen.

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

Win7 alatt nekem nem igazán akar szuperálni...
Már a menü is hiányos, illetve baromi lassú :/
kakaoskalacs
thx 😊 egesz egyszeru 😮

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

balee4
Pedig pofon egyszerû, 2 "épületünk" van, egy védekezõ, kis tüskéket termelõ és egy támadó egységeket, seedlingeket gyártó fa, ami automatikusan termeli õket. Egy aszteroidán legfeljebb 5 fát lehet egyszerre lerakni, amik az aszteroida magjából szívják az energiát, minden aszteroidának eltérõek a tulajdonságai (az energia a termelés ütemét szabályozza, gyorsaság, erõ a seedlingek erejét és gyorsaságát). Egy aszteroidán véges számú lény lehet egyszerre, a feladat kolonizálni vmennyi aszteroidát, persze vannak ellenek és õk is támadnak. Nagyon addikt kis játék.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Beteg egy játék!!!😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Steamen van asszem.
Frosty01
honnan?

practitioner of the forbidden arts of death

Frayer
Walaki tegye már fel ide a gyógyító webgömböt, gyógyítsuk meg magunkat.
Remélem jó az elmebajra is.

I love to walk in the rain, because no one knows im crying

kakaoskalacs
leszedtem a demo-t de semmi instrukcio nincs , nem értem mit kell csinalni :S . amugy egesz pofás

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

balee4
Most már látom a képeket, igen ez volt, marha addikt egy játék, érdemes kipróbálni.

balee4
Ez volt korábban a Dyson, nem?

+ fav😄

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

World of goo stílus 😊 az jó játék volt sztem...

Cuchulainn
Egy újabb kis költségvetésû ám annál ötletesebb játék ami most jelent meg. Ezúttal az RTS mûfajhoz álltak hozzá egy kicsit alternatív módon. Egy növényfajt kell irányítanunk, amely egy aszteroidamezõben küzd a többi hozzá hasonlóval a túlélésért. A repkedõ, mozgó magoncok (seedlingek) segítségével különbözõ aszteroidákat kolonizálhatunk, és ezeken fa-kolóniákat hozunk létre, amelyek aztán újabb magoncokat termelnek, vagy más feladatot látnak el. A terjeszkedésnek gátat szab persze, hogy mely aszteroidák vannak elérhetõ távolságban, és hogy meg tudunk-e küzdeni értük a többi növénnyel. Az, hogy a születõ magok milyen tulajdonságokkal rendelkeznek attól függ, milyen aszteroidán nõtt az õket létrehozó fa.
A játék eleinte igen primitíven indul, aztán egyre bonyolódik, és egyre jobban kell taktikázgatni, bár eddig még nem tapasztaltam egy komolyan izzasztó feladatot sem. Igaz, még eléggé az elején vagyok.
Képileg és zeneileg is nagyon egyszerû a játék, de épp ez a letisztultság valami hihetetlen jó hangulatot ad neki, nekem nagyon bejött.

Sooner or later all our games turn into Calvinball...