Wine Tycoon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Várom a "Tycoon-Tycoon" megjelenését 😊

Transport Tycoon elég népszerû volt és van már neki "homemade" verziója is.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

formatuq
en leszedem. lehet gagyi, de mar vagy 10 eve nem volt jo tycoon gamem...

meg c64 volt az oil imperium... istenem
jo volt az indusrty giant 1-2, transport giant is, de mostanaban nem igen vannak jatekok, pedig lenne ra igeny.

sajnos simcity, pizza, airpott, hospital, borton meg miegymas ezeket inkabb kihagyom

Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX

XD Hát ez nagy
The Protector
pussy tycoon

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

tenkenorman
Van olyan tycoon amilyen még nincs?<#idiota>

http://www.tenke.hu

Balazs15
nahát ez kurva nagy lehet ez a játék..föleg h borászati suliba végeztem😄

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

Tuvok
Elkezdtem a karrier módot, megcsináltam a tutorialt (szemeim helyet cseréltek, mire átolvastam), 2 mezõt Rizlingre állítottam, többit Pinot Noir-ra, teltek az évek, megvették mindet ..
Vettem szerszámokat, beindítottam minden mezõt, felvettem csomó embert, végül csak a mezõket kellett karbantartani a kártevõktõl, meg a szerszámokat javítgatni .
Gondolom a Market gomb alatti feltételeket kell teljesíteni a szintlépéshez, de a felénél ráuntam, a bevételt nem tudtam elkölteni .

Zene 1 db . van, hamar kikapcsoltam, inkább Winamp ..
Kezelõfelület kis túlzással majdnem megüti a 15 évvel ezelõtti Transport Tycoon szintjét, a különbség, hogy a TT-nél néha még gondolkodni is kellett . Talán a "Tokay Pinot Gris" láttán volt egy pillanat, ahol megeresztettem egy "hmm"-t .
Grafika efféle játékhoz elmegy, amúgy gagyi .
Nagyjából ennyi, 1 órás játék, csak hardcore unatkozóknak ajánlom, menjetek inkább kifestõzni 😊
2/10

Nem a jatek leirasa, meg kepek erdekelnek, hanem konkret jatekbeli tapasztalatok, ötletek.

Tessek
Mar jatszom vele, azaz jatszanek, ha nem lepne ki allandoan az asztalra. Amugy szerintem jo kis jatek, mar regota nem talaltam olyan Tycoon-t ami le is kötött volna.

greg benz
Na ezt megnézem,meglátjuk mennyiben hasonlít az igazira<#hehe>

BB7
Tycoon buzi vagyok, de valahogy ez a téma nem jön be! :/
Amúgy illett volna 1-2szót szólnod róla...
toysoldier
köszi <#smile>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Carlos
Klassz az új avatarod Toy!

Þór vígi þessi rúnar

toysoldier

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Hali! A címben szereplõ játékról keresek információkat, ötleteket, stb.