16
Wine Tycoon - Ismeri, játszik vele valaki?
-
Chewy81 #16 Várom a "Tycoon-Tycoon" megjelenését :) -
Cat 02 #15 Transport Tycoon elég népszerű volt és van már neki "homemade" verziója is. -
#14 en leszedem. lehet gagyi, de mar vagy 10 eve nem volt jo tycoon gamem...
meg c64 volt az oil imperium... istenem
jo volt az indusrty giant 1-2, transport giant is, de mostanaban nem igen vannak jatekok, pedig lenne ra igeny.
sajnos simcity, pizza, airpott, hospital, borton meg miegymas ezeket inkabb kihagyom -
Varkál #13 XD Hát ez nagy -
#12 pussy tycoon -
#11 Van olyan tycoon amilyen még nincs? -
#10 nahát ez kurva nagy lehet ez a játék..föleg h borászati suliba végeztem:D -
#9 Elkezdtem a karrier módot, megcsináltam a tutorialt (szemeim helyet cseréltek, mire átolvastam), 2 mezőt Rizlingre állítottam, többit Pinot Noir-ra, teltek az évek, megvették mindet ..
Vettem szerszámokat, beindítottam minden mezőt, felvettem csomó embert, végül csak a mezőket kellett karbantartani a kártevőktől, meg a szerszámokat javítgatni .
Gondolom a Market gomb alatti feltételeket kell teljesíteni a szintlépéshez, de a felénél ráuntam, a bevételt nem tudtam elkölteni .
Zene 1 db . van, hamar kikapcsoltam, inkább Winamp ..
Kezelőfelület kis túlzással majdnem megüti a 15 évvel ezelőtti Transport Tycoon szintjét, a különbség, hogy a TT-nél néha még gondolkodni is kellett . Talán a "Tokay Pinot Gris" láttán volt egy pillanat, ahol megeresztettem egy "hmm"-t .
Grafika efféle játékhoz elmegy, amúgy gagyi .
Nagyjából ennyi, 1 órás játék, csak hardcore unatkozóknak ajánlom, menjetek inkább kifestőzni :)
2/10 -
Chewy81 #8 Nem a jatek leirasa, meg kepek erdekelnek, hanem konkret jatekbeli tapasztalatok, ötletek. -
Chewy81 #7 Tessek
Mar jatszom vele, azaz jatszanek, ha nem lepne ki allandoan az asztalra. Amugy szerintem jo kis jatek, mar regota nem talaltam olyan Tycoon-t ami le is kötött volna.
-
#6 Na ezt megnézem,meglátjuk mennyiben hasonlít az igazira -
#5 Tycoon buzi vagyok, de valahogy ez a téma nem jön be! :/
Amúgy illett volna 1-2szót szólnod róla... -
#4 köszi -
#3 Klassz az új avatarod Toy! -
#2 tessék -
Chewy81 #1 Hali! A címben szereplő játékról keresek információkat, ötleteket, stb.