Guinness-rekord a GTA IV világában
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy a cigányokat akartad ide belekeverni, mert csöppet rasszista vagy?
http://econ.core.hu/doc/mt/2004/hun/Laky.pdf
"Az EU 15 régi tagállamában az elmúlt évek erõfeszítései árán leszorított
munkanélküliségi ráta ismét meghaladta a 8 százalékot, a csatlakozó országokkal
együtt számított mérték pedig a 9 százalékot. Ehhez képest a
magyarországi ráta még mindig az alacsonyabbak közé tartozott: 5,9 százalék
volt, az elõzõ évinél egytized ponttal magasabb."
http://www.vki.hu/kh/kh-163.pdf
"A változások Indiában sohasem varázsütésre következtek be: hosszú évtizedek, gyakran
évszázadok kellettek egy-egy jelentõsebb átalakuláshoz. A tradicionális szektor még
ma is igen fontos szerepet játszik az ország gazdaságában, az úgynevezett nem szervezett
(unorganized) szféra a nemzeti jövedelem 60%-át adja. A háziipar és a mezõgazdaság
(ami a GDP egynegyedét teszi ki) a hagyományos indiai életmód szerves része, a
falu és a vidék változása igen lassú. Mivel a munkaerõ jó része nem a szervezett szektorokban
dolgozik, mind a foglalkoztatottság, mind a munkanélküliség mérése igen nehéz.
A 2002/2003-as felmérések szerint az ezredfordulón a munkaerõ létszáma 363 millió fõt
tett ki, amelybõl 337 millió volt a foglalkoztatott, azaz több mint 26 millió a munkanélküli.
Ez valamivel több mint 7%-os munkanélküliséget jelent, szemben az 1993-as 6%-
kal (igaz ugyanakkor, hogy a 80-as évek közepén 8% felett volt a munkanélküliek aránya).
A foglalkoztatottak 57%-a a mezõgazdaságban, negyede a szolgáltatások terén
dolgozik, és csupán 18%-uk talál munkát az iparban. Az állami alkalmazottak száma
2000-ben 19 millió fõ volt. Jó eredményeket ért el India az éhezés visszaszorítása terén:
a krónikusan éhezõk aránya vidéken az elmúlt években 12 ezrelékrõl 6 ezrelékre, míg a
városokban 7 ezrelékrõl 2 ezrelékre csökkent. Ugyanezek az adatok a szezonális jellegû
éhezés tekintetében 26-ról 19, illetve 6-ról 4 ezrelékre való visszaesést mutatnak. Számos
kormányprogram indult a szegénység ellen is, mint például a Vízkínálati Program
vagy a Vidéki Infrastruktúra-fejlesztési Alap. A szegénység mellett sok évszázadon át a
mérhetetlen gazdagság is megtalálható volt az elitek körében. A függetlenség után a
helyzet annyiban módosult, hogy a maharadzsák mesés kincsei az állam tulajdonába
kerültek, a felbecsülhetetlen vagyonok pedig elapadtak. A jólét ugyanakkor egyre nagyobb
rétegeknek vált elérhetõvé, olyannyira, hogy mára már mintegy kétszáz millióan
élnek nyugat-európai normák szerint is viszonylagos jólétben."
http://kagylokurt.hu/eletmod/utazas/indiai-utinaplo-2.html
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
(nem vagyok indiai, csak életemben egyszer ütött be a munkanélküliség)
Egyetem ideje alatt volt egy - pár óra alvással megszakított - közel 3 napos rekordom. Diablo 2-vel...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ACER TimelineX 3820TG (core I3 E370M, 2+4GB DDR3 1333, HD5470M 512MB, OCZ Agility3 120GB) MSI GT683R (core I7 2630M, 2x4GB DDR3 1333, GTX560M 1,5GB, HyperX 120GB + Segate Momentus 7200RPM 500GB)
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
:-)
Amióta kikapcsolom lefekvés előtt a mobilom, azóta utolérhetetlen vagyok az ágyban.