Apple: itt az elsõ multi-touch egér
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Apple csak egy divat cikk, minimális a Pro felhazsnálok száma, mivel a win jelenleg nagyon támogatott, és egy célprogram esetén van 20 variáció, amibõl legalább 3-4 ingyenes is, ez Apple nem mondható el...
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselõje.
viszont talan tob szivas lesz vele.. nemtom.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Az enyhén szólva is baromság! Az hogy Hungáriában drága az Apple, mert túl van adóztatva minden, az egy dolog. Az USA-ban, vagy az EU tagállamok többségében már elenyészõ az árkülönbség, esetenként az Apple javára!!
Ennyi.
Jelenleg a két platform között csak az OS a komoly különbség, meg persze 1-2 minimális Hardver eltérés (EFI, és egy két aprósága a chipkészletben) DE Steve Jobsot ismerve ez tuti nem lesz sokáig így!!! :-)
Én nagyon szeretek OS X alatt dolgozni, ez egy stabil UNIX rendszer. nincs szopás a telepítgetéssel a fagyásokkal.... a munka elvesztésével, mert az "explorer.exe" hibát okozott...meg hasonlók.
Bár ez már a Win7-tnél nem jelentkezik...... de az is rosszalkodott már, bár az már nem volt vészes.
Linuxokra meg nincsenek Pro softwarek, sajnos, pedig jó lenne!! Itt most ne jöjjön senki a wine féle emulációkkal, stb, mert az nem játszik komolyabb helyeken!!!
Ugy velem, h kenyelmesebb, megvenni egy osszerakott gepet amin elotelepitett szoftverek vannak, sok embernek a kenyelem megeri a 10-20% plusz penzt..
Nincs ezzel semmi gond.
Amit emlitettem, az az, h otthon megrendelt alkatreszekbol is ossze lehet rakni egy magas szintu Pro gepet.
Studiokban azert hasznalnak tobb Apple gepet, mert a zeneszek, hangmernokok, videovagok nem akarnak IT-vel foglalkozni, csak hasznalni azt.
Vagyis a kenyelem miatt, ugyanis a minosege nem jobb, mintha a legjobb alkatreszekbol raknal ossze egy rendszert, sot..
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
THE CONGRATULATIONS COMPANY (TM) !!!!!!!!! :-D
Ja!!! ÉS MENT NEKED Privát!!
"nem mondom, hogy nem használható.... DE TELJESEN." <#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe><#zavart2>#zavart2><#beka3>#beka3><#alien>#alien>
Attól hogy van Apple gépünk nem vagyunk hülyék a számítógépekhez!!! Ezt kikérem a Többi Mac-et is használó nevében is!! Van PC-m is, használom is, az töltök le mindent ami kell.......
Használok Win7-et, van XP is, nem mondom, hogy nem használható.... DE TELJESEN.
IGEN..... NEM VERI A LOGIC A CUBASET!! EZT SENKI NEM MONDTA..... HASZNÁLJÁK MIND A KETTÕT SOKAN? AKIK KOMOLYAN TOLJÁK. ÍGY ÉN IS!!! ÉS PC-n IS.
OFF
(HA ERRE REAGÁLSZ AKKOR VALÓBAN NAGY SEGGFEJ VAGY!!!! ÉS NEM IS MERNÉL SZEMBE KERÜLNI VELEM ÉLESBEN AZ TUTI !!! )
A mek azoknak való, akik nem tudnak kezelni komplex programokat, és nem tudják belõni a wint (ja most nem a SUNra gondolok, gyengébbek kedvéért pl.kúlbój83), hogy ne faggyon szét a csába.Azt hokiznak arra, h gömböllyû a gépük sarka meg nem fagy le a zOS a nagy semmit tevés közben XD
De nem is tudom mit pattogsz fláj, van neked meked?Csinálsz rajta valami professzionális munkát???Mert nem úgy tûnik...
Jó szorakozást meg röhögést a saját hülyeségeiden :D Kár, hogy már a sárgaházban is van net :( <#eplus2>#eplus2>
az Eizo monitor v az RME hangkari nem apple talalmany :)
a Logic pedig nem veri a Cubase-t, egyaltalan.
oprendszer lehet h stabilabb, de az nem csak apple gepen megy, ill egy tiszta win.. na jo a win az telleg problema lehet, barmikor.. :S
Mond meg azoknak is, akik SUN Solaris 10-et használnak, hogy vannak Jáva és egyéb +hálózati fejlesztõ progik Windózra is, minek a jobb UNIX alap.... azon nemmmmmennek a játékok jaaaj:-)!!!!
Te.... Te DRÓID!!!
mérnöki programok meg általában nincsenek Macre (kivéve ArchiCAD ugye, nagy mac-es a Graphisoft alapítója :D ), de pl kép/hangtechnikára a legmegfelelõbb cucc.. az iWork meg sokkal könyebben használható az Officenál (igaz, van még mti fejleszteni rajta), satöbbi satöbbi, bár tökmindegy, én arra tippelek, hogy 2,5 éves korodban elvette egy csúnya gonosz epöllapotopos bácsi a fagyidat és kicsúfolt..
final cut, apertune, logic?
nincs
ha olyan programmal dolgoznék, amibõl nincs mac-es verzió, hülye lennék macet venni, de nem fogom azt mondani rá, hogy szar:)
ja még annyi, hogy játékoknál nagyobb nevek itt is megvannak, csak senki nem használja õket kb
coolandflying:D
Azt meg tényleg nem értem, hogy ha valaki csak képen látott Apple termékeket, de szidja, mermindenkiaszonnyahogyszar, annak ebben mi öröme van.. Ja persze biztos azért nem értem, mert Stívdzsobsz kimosta a sznob, lenézõs agyam kalgonittal meg tomikristájjal..
(valakik úgyis megcsinálják hamarosan)
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
A szenvedés az az, amitõl az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Bizony, bizony. Egy bizonyos mûveletszám fölött már bizonyítottan nem használják ki az emberek a mûszer bizonyos funkcióit.
Sokan még arra se jöttek rá, hogy jobb gombbal Windózban elõjön a helyi menü, pedig nem mostanában vezették be.
A szenvedés az az, amitõl az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Unom az apple parasztvakításait <#rolleyes>#rolleyes> remélem a következõ qva nagy újításuk a multitácskéjbórd lesz.aztán jöhetnének a multitácstávírányítók és multitácsbabakocsik
/*WTF?!*/
A Mighty egeret nem szerettem, az elõzõeket igen.
Agépek nagyon állatok lettek megint viszont, fõleg az iMac.
Nagyon régi találmány.
Csak nem így hívták.
Hanem.
zongorának
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Amúgymeg nem tudom honnét szedted ezt a rendszerkövetelményt, de a linken ami a cikkben van ez szerepel:
System Requirements
Bluetooth-enabled Mac computer
Mac OS X v10.5.8 or later with Wireless Mouse Software Update 1.0
Existing keyboard and mouse for setup
Sehol nem említenek Windowst!
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
PC System Requirements
PC with an available USB 1.1 or 2.0 port
Windows XP or Windows 2000
Works with standard input driver included with Windows XP and 2000. No additional software required
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
http://goo.gl/gd6Zi5
Amikor egy cégnél a hardver a fontos (Apple) akkor a time-to-market jóval kisebb mint egy cégnél akinél a hardver (és fõleg az egér) csak olyan "mi is itt vagyunk" szerepet játszik. Valószínûleg rajtuk kívül (Apple, Microsoft) más cégek is ezt fejlesztik (egymástól függetlenül) és mégis aki elõbb ért oda a szabadalmi irodába az kapja meg a monopol jogot... a többi meg mehet a fenébe a befektetéseivel... mért nem volt gyorsabb :)
Persze a szuperzseni szuperszakik meg kijelentik, hogy A lopta B-tõl az ötletet vagy fordítva :)
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!