Prison Break

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LÉTEZIK MÁR A JÁTÉKNAK TOPICJA , EZT LEHET TÖRÖLNI!!!!!!!!

topic

topic
am sejtem ki ez a csávo akit irányitutnk majd. emlékeztek hogy amikor volt a fegyenc lázadás akkor volt egy csávo aki összeverte Lincet? neki szoltak telon elõtte a Cégesek hogy ölje meg. Szerintem õt kell majd irányitani. és itt a játékban is mutatnak képet a fegyenc lázadásrol.

az csak bug vagy vmi easter egg 😄

Firerock
nem úgy volt hogy nem a srorozat szereplõi lesznek benne?😄
mégis Link ott mászik a kötelen😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

MR ME
sose lesz kész 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

tommygear
azért az túlzás hogy készen van 😄
n3whous3
gta iv pc verziót is tagadták bõven még tavaly nyár közepéig (?), aztán kiderült, hogy kész lesz nemsoká😊

púúúúú

Ez meglepö. Úgy egy éve azt lehetett olvasni, hogy semmi esély, hogy játék készüljön.
"...de egy másik szemszögbõl" van egy sanda gyanúm,hogy nem Misi bõrébe fogunk bújni,hanem egy zsernyákéba...:SSS pedig simán ki lehetne hozni a történetbõl egy jókis logikai-gombnyomogatós-vért izzadós játékot!!!

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

bertino
fail.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

MR ME
ja ez egy teljesen más játék...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

sambauer
ezt egy béna F kategóriás flash játéknak nyitotta meg még anno az eszes témaindító...

Turn Me On Dead Man

MerlinW

[merlinw.org]

grebber
Már van neki topik rég!

Next PC upgrade: 2022

nonicks
jaj de most miért pont rendõrt kell alakítani?😮

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Heffi
Remélem nem lesz olyan szar mint a legtöbb adaptáció..

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

végre! a sorozat elsõ szezonja óta erre a pillanatra várok! 😄D
hungary27
rem jó lesz nem mint a sorozat:S
tommygear
MR ME
érdekesnek tûnik 😄

n3whous3
lol na hátha ez jó lesz

púúúúú

solo
Infó

És a képek

Egyelõre semmi konkrétat nem mondanak, csak annyit, hogy jövõre jön.:/

nekem tetszik, várom már:]

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE