I\'m not alone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MR ME
ha érdekel esetleg még vkit a game akkor itt találtok hozzá videó végigjátszást <#eljen>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
ja énis játszanék vele de nagyon elakadtam, te hol tartasz?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

spidey
Annyira nem rossz azért, bár tényleg amatõr munka kicsit, de ha az ember a bugokon túljut, egész tûrhetõ egy kis stúdiótól. Egy végigjátszás azért nem ártana...

Fosssssss

MR ME
én meg faszán elakadtam :|

Hát tényleg elég szar.....<#fejvakaras>

Ne foglalkozzon vele senki ha nem indul el ez a játék nála,ugyanis nem
veszt vele semmit. Sõt...
Tegnap felraktam megnézni,most az elõbb meg még a poros nyomát is el-
tüntettem a géprõl.
Ekkora amatõr,szar,röhejes,ostoba játékkal már rég találkoztam.
A mai napig kedvencem pl. a Nosferatu, vagy a Silent Hill úgyhogy nem vagyok ilyen "újjáték+grafikabuzi", de ezt azér' már mégse...
Nem is a grafikájával van baj igazából, hanem hogy mindjárt az intró
szánalmas, a szinkronok bugyuták, az ellenfelek viccesek,és szarul is
mozognak, a történet egy meg egy fos. Az egészrõl süt a végtelen ama-
tõrizmus, annyi horrorhangulata van, mint egy lábgombaeltávolító gyógy-
szerreklámnak. Olyan mint megnézni egy huszadrangú tinihorrort.
Ne próbáljátok ki...
Evin
Akkor lehet, hogy nem is ATI gondja van. (az egyik könyvtárban láttam, hogy van Nvidia és ATI mappa is)

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

MR ME
S2Config alkalmazást elindítod, és ott az audio résznél a device fülnél nálam Generic software on hangszórók (szépen hangzik így 😄), de ez válltozhat, hangkártyafüggõ, lényeg h a hangkártyád állítsd be neki

És mire állítottad és hol???

MR ME
gyááá köszi ezek alapján elindúlva az s2configban átállítottam a hangot és így elindúlt a game 😊

MR ME
(ERROR) S2FileSystem::FileOpen(): Unable to open file S2Engine.bak curdir=F:\Games\I'm Not Alone
(ERROR) ALAudioDevice::Initialize(): Unable to get audio context
(ERROR) S2Engine::Initialize(): Cannot initialize AudioDevice
(ERROR) ALAudioDevice::Initialize(): Unable to get audio context
(ERROR) S2Engine::Initialize(): Cannot initialize AudioDevice

ja nekem is ez, de én felraktam azt szart már amit mondtál a játék könyvtárában :|

Evin
Ok, és a hibanaplóban? Vagy egy txt vagy log és egy htm. Mert nekem is ezt írta, és az AudioDevice sor volt az utolsó, ahol megállt.

MR ME
azt írja h "cannot initialize game"

Evin
Akkor marad az ATI és az x64 mint problémaforrás, mert a W7 biztos nem okoz gondot.
Egyébként kiír valamit? Nézted az error logot a játék mappájában?

MR ME
oalinst.exe-re gondolsz? én azt is felraktam, de még mindig meg van lõve win7en

Evin
Van a játék könyvtárába valami _inst....exe (fejbõl nem tudom), amit fel kellett raknom, mert különben a hangkártyánál megakadt, és nem ment.

Nekem meg 4870em.
MR ME
5850em van szal megeshet 😞

Én azt olvastam, hogy Ati 4800/5800 + Windows 7nél cseszekszik a játék...
MR ME
hát nekem baszik elindúlni...
win7 64bit, de ahogy aszfalton olvasom, nem vagyok egyedûl, videót lejátsza aztán kidob vmi buta hibaüzivel, ötlet? kompatibilitásokat már próbáltam...

Maxtreme
jah, csak tegyél alá gépet is xD
a 3.2-n járatott phenom II x4, meg a gtx260 kevés neki 😄

Ez minden értelemben félelmetes <#nevetes1>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

MR ME
jó h írtad h megjelent, lesz mivel baszakodnom este 😄

Maxtreme
Remekül sikerült optimizálni a cuccost 😄

A crysis ehhez képest egy kapkodó idegbeteg <#zavart1>

Evin
Nem próbáltad ki, mozgásban sem láttad, kész sincs, de már fos.<#wilting>
Hallottad már, hogy a grafika nem minden?!

Én nem értem hogy egyesek mit szeretnek az ilyen fos játékokban.

Heffi
Szerintem hangulatos

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

MR ME
na látod azt énis, fearben is geci idegesítõ volt 😞

tugyiti
felpofoznám amelyik ezt a film grain effektet kitalálta
Broafka
nah, már azt hittem örökre eltûnt, 1 éve volt róla szó utoljára asszem

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Metalmilitiakid
nekem az a zombi vagy mi volt a képeken igen gagyin nézett ki , legalábbis a fõhõshöz képest

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

NEOreg3
"A különleges képességei segítségével képes váltani a valós, és a démoni világ között"

Constantine klón?

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

MR ME
érdekesnek tûnik, meglessük

grebber
I'm not alone - a TGC új játéka

A The Games Company egy új horrorjátékot fejleszt, amitõl garantáltan a hideg futkos majd a hátunkon.

Az I'm not alone egy többnyire sötétben játszódó akció-kaland-horror játék lesz, melyet a Dark Sector, War Leaders: Clash of Nations valamint Simon the Sorcerer 5 játékokkal már bizonyító The Games Company fejleszt.

Innovatív játékelemek, félhomály, hirtelen a leghihetetlenebb helyekrõl elõugró szörnyek, ez mind az I'm not alone. S hogy mi még? A játék fõszereplõje egy bátor ördögûzõ, aki az osztrák hegyekbe utazik, hogy megszabadítson egy ódon házat a természetfölötti jelenségektõl. A helyszinen igazi horrorral találja szembe magát. Torz démonok szabadultak fel az alvilágból, s azok terrorizálják és félemlítik meg hõsünket, aki azonban kénytelen szembeszállni velük, ha már ez a munkája. A különleges képességei segítségével képes váltani a valós, és a démoni világ között, így harcolva a pokol mindenféle szörnyével. Segítségünkre lesznek mindenféle fegyverek, melyekkel darabokra szakíthatjuk igen ronda ellenségeinket. A játék 2010 elején érkezik, kizárólag PC-re.

Forrás: Gamestar (4db képpel)

Next PC upgrade: 2022