35
A The Games Company új horrorjátéka
-
#35 ha érdekel esetleg még vkit a game akkor itt találtok hozzá videó végigjátszást -
#34 ja énis játszanék vele de nagyon elakadtam, te hol tartasz? -
#33 Annyira nem rossz azért, bár tényleg amatőr munka kicsit, de ha az ember a bugokon túljut, egész tűrhető egy kis stúdiótól. Egy végigjátszás azért nem ártana... -
strebacom #32 Fosssssss -
#31 én meg faszán elakadtam :| -
strebacom #30 Hát tényleg elég szar..... -
Spazz Maticus #29 Ne foglalkozzon vele senki ha nem indul el ez a játék nála,ugyanis nem
veszt vele semmit. Sőt...
Tegnap felraktam megnézni,most az előbb meg még a poros nyomát is el-
tüntettem a gépről.
Ekkora amatőr,szar,röhejes,ostoba játékkal már rég találkoztam.
A mai napig kedvencem pl. a Nosferatu, vagy a Silent Hill úgyhogy nem vagyok ilyen "újjáték+grafikabuzi", de ezt azér' már mégse...
Nem is a grafikájával van baj igazából, hanem hogy mindjárt az intró
szánalmas, a szinkronok bugyuták, az ellenfelek viccesek,és szarul is
mozognak, a történet egy meg egy fos. Az egészről süt a végtelen ama-
tőrizmus, annyi horrorhangulata van, mint egy lábgombaeltávolító gyógy-
szerreklámnak. Olyan mint megnézni egy huszadrangú tinihorrort.
Ne próbáljátok ki... -
#28 Akkor lehet, hogy nem is ATI gondja van. (az egyik könyvtárban láttam, hogy van Nvidia és ATI mappa is) -
#27 S2Config alkalmazást elindítod, és ott az audio résznél a device fülnél nálam Generic software on hangszórók (szépen hangzik így :D), de ez válltozhat, hangkártyafüggő, lényeg h a hangkártyád állítsd be neki -
strebacom #26 És mire állítottad és hol??? -
#25 gyááá köszi ezek alapján elindúlva az s2configban átállítottam a hangot és így elindúlt a game :) -
#24 (ERROR) S2FileSystem::FileOpen(): Unable to open file S2Engine.bak curdir=F:\Games\I'm Not Alone
(ERROR) ALAudioDevice::Initialize(): Unable to get audio context
(ERROR) S2Engine::Initialize(): Cannot initialize AudioDevice
(ERROR) ALAudioDevice::Initialize(): Unable to get audio context
(ERROR) S2Engine::Initialize(): Cannot initialize AudioDevice
ja nekem is ez, de én felraktam azt szart már amit mondtál a játék könyvtárában :| -
#23 Ok, és a hibanaplóban? Vagy egy txt vagy log és egy htm. Mert nekem is ezt írta, és az AudioDevice sor volt az utolsó, ahol megállt. -
#22 azt írja h "cannot initialize game" -
#21 Akkor marad az ATI és az x64 mint problémaforrás, mert a W7 biztos nem okoz gondot.
Egyébként kiír valamit? Nézted az error logot a játék mappájában? -
#20 oalinst.exe-re gondolsz? én azt is felraktam, de még mindig meg van lőve win7en -
#19 Van a játék könyvtárába valami _inst....exe (fejből nem tudom), amit fel kellett raknom, mert különben a hangkártyánál megakadt, és nem ment. -
Yaken666 #18 Nekem meg 4870em. -
#17 5850em van szal megeshet :( -
Yaken666 #16 Én azt olvastam, hogy Ati 4800/5800 + Windows 7nél cseszekszik a játék... -
#15 hát nekem baszik elindúlni...
win7 64bit, de ahogy aszfalton olvasom, nem vagyok egyedűl, videót lejátsza aztán kidob vmi buta hibaüzivel, ötlet? kompatibilitásokat már próbáltam... -
#14 jah, csak tegyél alá gépet is xD
a 3.2-n járatott phenom II x4, meg a gtx260 kevés neki :D -
vzajcev #13 Ez minden értelemben félelmetes -
#12 jó h írtad h megjelent, lesz mivel baszakodnom este :D -
#11 Remekül sikerült optimizálni a cuccost :D
A crysis ehhez képest egy kapkodó idegbeteg -
#10 Nem próbáltad ki, mozgásban sem láttad, kész sincs, de már fos.
Hallottad már, hogy a grafika nem minden?! -
RYO21 #9 Én nem értem hogy egyesek mit szeretnek az ilyen fos játékokban. -
#8 Szerintem hangulatos -
#7 na látod azt énis, fearben is geci idegesítő volt :( -
#6 felpofoznám amelyik ezt a film grain effektet kitalálta -
#5 nah, már azt hittem örökre eltűnt, 1 éve volt róla szó utoljára asszem -
#4 nekem az a zombi vagy mi volt a képeken igen gagyin nézett ki , legalábbis a főhőshöz képest -
#3 "A különleges képességei segítségével képes váltani a valós, és a démoni világ között"
Constantine klón? -
#2 érdekesnek tűnik, meglessük -
#1 I'm not alone - a TGC új játéka
A The Games Company egy új horrorjátékot fejleszt, amitől garantáltan a hideg futkos majd a hátunkon.
Az I'm not alone egy többnyire sötétben játszódó akció-kaland-horror játék lesz, melyet a Dark Sector, War Leaders: Clash of Nations valamint Simon the Sorcerer 5 játékokkal már bizonyító The Games Company fejleszt.
Innovatív játékelemek, félhomály, hirtelen a leghihetetlenebb helyekről előugró szörnyek, ez mind az I'm not alone. S hogy mi még? A játék főszereplője egy bátor ördögűző, aki az osztrák hegyekbe utazik, hogy megszabadítson egy ódon házat a természetfölötti jelenségektől. A helyszinen igazi horrorral találja szembe magát. Torz démonok szabadultak fel az alvilágból, s azok terrorizálják és félemlítik meg hősünket, aki azonban kénytelen szembeszállni velük, ha már ez a munkája. A különleges képességei segítségével képes váltani a valós, és a démoni világ között, így harcolva a pokol mindenféle szörnyével. Segítségünkre lesznek mindenféle fegyverek, melyekkel darabokra szakíthatjuk igen ronda ellenségeinket. A játék 2010 elején érkezik, kizárólag PC-re.
Forrás: Gamestar (4db képpel)