14
  • Inquisitor
    Kint van a promó videó a cikkben lévő linken. Elég pofás, de kíváncsi lettem volna egy mozgó verzióra is.
  • kvp
    A vicces az, hogy a forgo kijelzos 3d-s megjelenitot mar egy magyar srac is epitett, meg a hiradoba is bekerult vele par eve. Csak fog az ember egy akarmekkora led-es kijelzot (vagy epit egyet kulonallo led-ekbol), megforgatja es fazis fuggoen kirajzolja ra az adott iranynak megfelelo nezeti kepet. Ez egy klasszikus pic mikrovezerlos demo project, bar a publikus valtozat csak egyszinu led-eket hasznal. Ebbol az egyik pesti piacon is lattam egyet, a levegoben forogva jelenit meg egy reklamot, persze csak 1 bites szinmelyseggel es szigoruan csak zold szinben. Szoval ez letezik, mint a spanyol viasz, csak eddig nem oled kijelzot hasznaltak hozza, hanem hagyomanyos nagy led-eket.
  • roliika
    Durva ez is
    Na meg jók a holo csajok
  • roliika
    Ú ez marhajó cucc! :))
  • Inquisitor
    "Az eredeti, japán nyelvű bejelentés szerencsére képpel és videóval egészül ki, így jól látható, milyen érdekes megoldással szeretnék megvalósítani a cég mérnökei a 3D-szemüvegek kiváltását."
    Az lehet, de a bemutató és így a video is holnap 13.00-kor lesz, ami kb. itteni idő szerint hajnali 4 óra. :)
  • Inquisitor
    A tükrös, lézeres, voxel megjelenítő elég régi :)
    Pöttyet hangos. A holovizio meg klasz, csak hát 40.000 dodo, és ugye még "csak" vizszintesen 3D. Így is vagy 50megapixel.

A cikkhez szólva, nem rossz, nem rossz. De a Pioneer Floating Vision FV-01 már kapható kb. 100e forintos áron. Link Mire a Sony kijön ezzel, sokkal olcsóbb is lesz, meg már sokadik generációs.
  • B0nFire
    Lehet, hogy nem hiszitek el, de évekkel ezelőtt egy nagyon hasonló cuccot láttam valami pc-magazinban. Ez nem új dolog, csak megrekedt a fejlődésben, mert nem volt rá igény.
  • YLi
    Ez meg a Balogh Tibor találmánya a HoloVizio.
  • coolbboy83
    10 év, is megoldják ezt is rendesen........és olyan lesz, mint egy jobb SciFi-ben :-)
  • roliika
    Ez meg a forgó tükrös...lézeres.
  • roliika
    Saslódjátok meg.
  • csirkenátha
    már a Roliika is fícsör-özik :D
    csak ezt lehet megtanulni a Microsoftnál????
    Szerintem inkább olyan mint a tamagotchi és ha meguntad akkor le lehet turmixolni a szerencsétlent...
  • barret
    Ötletes megoldás!
    Ez egy végtelenített kijelző szerintem :)
    Egy palástra rátekerték,és kicsi a betekintési látószög.
    Így tudom elképzelni.
  • roliika
    Nyeeehhehhee...de randa egy turmixgép!
    Ha forgó tükörrel oldották meg a dolgot, akkor nem nagy fícsör.
    Ha nem, akkor igen.