45
  • slickboy
    Telefon kijelzőjén akarsz könyvet olvasni? Szerintem érdemes összehasonlítani pl Playstationnel olyan értelemben, hogy sokan habozás nélkül megveszik a drága konzolokat és videókártyákat, mert az milyen kúl meg trendi és korszerű, míg erre sajnálnák a pénzt. Megjegyzem, szerintem is drága. Ugyanez a véleményem a konzolokról áráról is.
  • Polemius
    Jellemzően hetekig bírják egy feltöltéssel.

Olcsóbban meg ott a Sony egyik új modellje, 200$ (Angliában 160£, elvileg idén kiterjesztik a forgalmazást EU többi részére is).
  • nickb
    A technológia még új, kevés a versenytárs, ezért is drága. Egy év múlva már más lesz a helyzet...Amerikában az Amazon Kindle DX szinte egyeduralkodó, a Sony próbálkozik még. Úgy tűnik a héten jelentik be a Barnes&Noble olvasóját, ami színes, érintőkijelzős lesz. Jövő karácsonyra remélhetőleg már nálunk is lehet kapni hasonlókat, akkora egy ilyen HanLin/Koobe már relikvia lesz...
  • Glutamin
    Nagyon jó kis cucc ez. Nekem mondjuk a sony féle változat fehér színben jobban tetszik, de ez sem rossz. Az árával kellene valamit csinálni mert ez így nagyon sok. 30e Ft körül már kapkodnák.
  • hen-tes
    Vicces.. A befejezés meg ronda..
    Ne hogy már 80ezret adjak egy kijelzőért, amikor egy 20 forintos telefonon is megtudom tenni ugyanezt, de az még másra is jó. Playstation-höz meg PC-hez hasonlítgatni eleve hülyeség volt, max az árában lehet, amit hiába próbálsz védeni egyszerűen túl sok. Nem hiszem el, hogy ezt nem lehet olcsóbban megcsinálni..

Azt meg azért leírhattad volna, hogy kb mennyit bír egy feltöltéssel.. Remélem nem én voltam figyelmetlen, de mégegyszer már nem állok neki elolvasni, mert bosszantó vagy. :C