57
Különféle herbáriák, gyógyteák
-
#17 nincsen, de ha elég liquidet töltesz bele akkor átalakítható -.- -
#16 mutertól kaptam -
#15 van belole bad trip? -
#14 night flight :D (Y) -
#13 Utálom azt a szót hogy herbária.mikor meghallom törni zúzni tudnék
Mellesleg nem vagyok nagy teás.De reggel Earl Grey teát iszok.Sok benne a koffein.Ha meg vmi betegségem van l megfázás akkor hársteát szoktam inni. -
Fbn Lx #12 én ezt iszom amúgy
nem minden nap, mert csak 20 db van benne és annyira nem olcsó tea :D
-
#11 dettó.
múlt héten 2órát voltam kinnt (kibaszott terepgyakorlat), utána 3napig fájt a húgycsövem :S nagyon nem szeretem az hideget, főleg emiatt... pillanatok alatt kész a baj nálam... -
Fbn Lx #10 én is felfázok pillanatok alatt, és hosszú ideig tart
pl most is 3 hétig óránként mentem hugyozni. :D ma már jobb, de nem akarom elszólni.
Egyszer vagyok a lakásban 2 percet mezítláb, 1 hétig szar a vesém -
#9 nenem, fokhagymát csak ettem :D
gyógytea csak egy része a topic témájának...
#2: mikor hogy. így rotálva iszom általában a cuccokat, ha pl. sokat vagyok kinnt akkor valamit a légutakra, stb...
zöldtea nálam is alap) -
geo91 #8 jázminos zöld tea -
geo91 #7 ez finom
-
geo91 #6 zöld tea -
#5 Lenne 1-2 dologra tanácsom de nem vennéd komolyan szóval inkább le se írom. :D -
geo91 #4 fokhagyma tea? :OOO -
#3 zöld tea minden mennyiségben
meg most van ilyen:
-
#2 És mire iszol enyi féle teát gondolom nem 1 dologra iszod mindet?? -
#1 Hali!
Vége a nyárnak, (asszem lassan a nyálkás ősznek is), és azt vettem észre, hogy a napi jéghideg sörömet megint felváltották a gyógynövényes teák...!
Szeretném ebben a topikban összegyűjteni a hasonló tagokat, akik ilyenmódon készülnek fel/veszik elejét a betegségeknek, vagy így kúrálják magukat mindenféle vacak gyógyszer helyett.
Én általában ezeket iszom: csalánlevél, cickafarkfű, hárs,valamint nyárfalevél, citromfű, kamilla (utóbbit főleg inhalálni), fokhagyma (főleg régen mikor magas volt a vérnyomásom)
Idén főleg a vesémet próbálom védeni, könnyen felfázom, a többi kombót (pl. légútra, ha ideges vagyok nyugtató tea) csak amolyan rutinból már...
Na ez az én csoportterápiás bemutatkozásom volt
Várom az ötleteket, tippeket, beszámolókat!
Na uff!