32 nm-en jön az AMD első hibrid chipje
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
En kivancsi vagyok a Larrabee-re...
Irrelevant... Your appeals to my humanity is pointless - Seven Of Nine, Star Trek Voyager - Skorpion
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
AMd ATHLON II 240 X2-es procit 2,8Ghzrol siman lehet huzni 3,7GHzig 1066os memoriaval, es egy szinte barmilyen alaplappal.
Proci kb 65usd+afa, alaplap 50usd+afa vagy annal jobb, memoria ugyanott van mint a 800asok.
Szovla megeri, az intelnel ennyi majdnem csak a processzor.
Alapjaraton huzva a proci 30-33celsius fok terhelve 50fole kicsivel gyari coolerrel.
..oda szuletni kell...
Az AMD videoban No1..... kíváncsi leszek mi lesz.....
De érdekes ez az Nvidia FERMI is...
De csak ha lenne egy jó hosszú élettartamú socket.
Mondjuk egy egyszerû proci cserével gyorsabb rendszer+gyorsabb 3D.
Így sokaknak megérné egy friss alsó-középkategóriás 3D, és egy év múlva meg cserélne aktuálisra. Én értékelném.
Ja és így lehet lenne valami ára a használt prociknak. Kicsit zavaró hogy semmilyen árban nem lehet eladni egy 2-3 éves videokarit vagy procit.
kíváncsi lennék, hogy vajon milyen minõségû videokártyát lehet/tudnak integrálni majd 2011-ig. vajon egy belépõ szintû valami lesz csak a cpu mellé álmodva, vagy lesz benne egy alsó-közép kategória ereje, amivel már értelmes dolgokat lehet mûvelni?
\"The voices are back... Excellent.\"
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Akkor meg?
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
mert ha útól akarja érni valamelyik csíkszélességváltáshoz csak 1 éve lesz az AMD-nek.
Igaz?
Love Sign: MASTAAAAA~ SPAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!