Új előzetest kapott az év horrorja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A Pokolba taszítva sem ment sok helyen vidéken."
sokkal több moziban ment vidéken, mint pesten. annyi a difi, hogy elsõ héten persze, hogy többségében pesten van, de ahéten például adják balatonfüreden, bölcskén, tapolcán, kiskunhalason, szekszárdon, tatán, stb. nem hiszem, hogy lenne ok panaszra.
sokkal több moziban ment vidéken, mint pesten. annyi a difi, hogy elsõ héten persze, hogy többségében pesten van, de ahéten például adják balatonfüreden, bölcskén, tapolcán, kiskunhalason, szekszárdon, tatán, stb. nem hiszem, hogy lenne ok panaszra.
Az elõzetesek alapján egy baromi jó horrorfilmrõl van szó. Már nagyon várom, hogy megnézhessem.
Sajnos a kópiák nagy részét a pesti mozik kapják az ilyen filmeknél. A Pokolba taszítva sem ment sok helyen vidéken.
Gondolom napi nézõje vagy a 'születési dátumodból megjósolom milyen életed lesz' betelefonálós mûsoroknak.
Ez a trailer felcsigázott, az Engedj be elég gyenge produkció volt számomra, ez ígéretesebbnek tûnik.
Ez a trailer felcsigázott, az Engedj be elég gyenge produkció volt számomra, ez ígéretesebbnek tûnik.
az ilyen szellemvadászós valóságshow-kat nem kell annyira komolyan venni, de valóban vannak jobban sikerültek.
Vmelyik tévécsatornán (asszem Zone club) nemrég volt hétvégente éjfélkor egy szellemvadászós mûsor, amiben pont ilyen aktivitásokat kerestek történelmi házakban. Azon én jobban összeszartam magam, mint bármelyik horrorfilmen..
LZ forever
ez valami nagyon beteg film lehet 😄 bár mivel otthon egy családi házban játszódik így ha otthon nézi az ember a szobájában úgy is elég fosatós 😄
ha megcsinálják úgy, hogy amikor az életéért kûzd az ember, akkor nem azon töri a fejét, hogyhol a kamera, hogy fölvegye... akkor még jó lehet
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Nagyon király. Én speciel az ilyen filmeket imádom. Reméljük, hogy a magyar mozik jó pár kópiával kapnak belõle...
na meg azon is, hogy hogyan sikongatnak a csajok mögötted<#vigyor>#vigyor>
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
A -en is összecsináltam magam, úgyhogy ez is alaposan felcsigázott, reménykedjünk, hogy nálunk is bemutatásra kerül...
remèljuk nàlunk is bemutatjàk
az ilyet moziban kell nèzni ott ossze tojja magàt az ember egy ilyen filmen
az ilyet moziban kell nèzni ott ossze tojja magàt az ember egy ilyen filmen