13
-
winnie #13 "A Pokolba taszítva sem ment sok helyen vidéken."
sokkal több moziban ment vidéken, mint pesten. annyi a difi, hogy első héten persze, hogy többségében pesten van, de ahéten például adják balatonfüreden, bölcskén, tapolcán, kiskunhalason, szekszárdon, tatán, stb. nem hiszem, hogy lenne ok panaszra. -
Pesta76 #12 Az előzetesek alapján egy baromi jó horrorfilmről van szó. Már nagyon várom, hogy megnézhessem. -
#11 Sajnos a kópiák nagy részét a pesti mozik kapják az ilyen filmeknél. A Pokolba taszítva sem ment sok helyen vidéken. -
NiGhTM4R3 #10 Gondolom napi nézője vagy a 'születési dátumodból megjósolom milyen életed lesz' betelefonálós műsoroknak.
Ez a trailer felcsigázott, az Engedj be elég gyenge produkció volt számomra, ez ígéretesebbnek tűnik. -
winnie #9 az ilyen szellemvadászós valóságshow-kat nem kell annyira komolyan venni, de valóban vannak jobban sikerültek. -
Ferrer #8 Vmelyik tévécsatornán (asszem Zone club) nemrég volt hétvégente éjfélkor egy szellemvadászós műsor, amiben pont ilyen aktivitásokat kerestek történelmi házakban. Azon én jobban összeszartam magam, mint bármelyik horrorfilmen.. -
#7 ez valami nagyon beteg film lehet :D bár mivel otthon egy családi házban játszódik így ha otthon nézi az ember a szobájában úgy is elég fosatós :D -
#6 ha megcsinálják úgy, hogy amikor az életéért kűzd az ember, akkor nem azon töri a fejét, hogyhol a kamera, hogy fölvegye... akkor még jó lehet -
Lipi1980 #5 Nagyon király. Én speciel az ilyen filmeket imádom. Reméljük, hogy a magyar mozik jó pár kópiával kapnak belőle... -
#4 na meg azon is, hogy hogyan sikongatnak a csajok mögötted -
#3 -
nessboth #2 A [REC]-en is összecsináltam magam, úgyhogy ez is alaposan felcsigázott, reménykedjünk, hogy nálunk is bemutatásra kerül... -
jahola #1 remèljuk nàlunk is bemutatjàk
az ilyet moziban kell nèzni ott ossze tojja magàt az ember egy ilyen filmen