13
  • winnie
    "A Pokolba taszítva sem ment sok helyen vidéken."

sokkal több moziban ment vidéken, mint pesten. annyi a difi, hogy első héten persze, hogy többségében pesten van, de ahéten például adják balatonfüreden, bölcskén, tapolcán, kiskunhalason, szekszárdon, tatán, stb. nem hiszem, hogy lenne ok panaszra.
  • Pesta76
    Az előzetesek alapján egy baromi jó horrorfilmről van szó. Már nagyon várom, hogy megnézhessem.
  • Zombee
    Sajnos a kópiák nagy részét a pesti mozik kapják az ilyen filmeknél. A Pokolba taszítva sem ment sok helyen vidéken.
  • NiGhTM4R3
    Gondolom napi nézője vagy a 'születési dátumodból megjósolom milyen életed lesz' betelefonálós műsoroknak.

Ez a trailer felcsigázott, az Engedj be elég gyenge produkció volt számomra, ez ígéretesebbnek tűnik.
  • winnie
    az ilyen szellemvadászós valóságshow-kat nem kell annyira komolyan venni, de valóban vannak jobban sikerültek.
  • Ferrer
    Vmelyik tévécsatornán (asszem Zone club) nemrég volt hétvégente éjfélkor egy szellemvadászós műsor, amiben pont ilyen aktivitásokat kerestek történelmi házakban. Azon én jobban összeszartam magam, mint bármelyik horrorfilmen..
  • gibson9
    ez valami nagyon beteg film lehet :D bár mivel otthon egy családi házban játszódik így ha otthon nézi az ember a szobájában úgy is elég fosatós :D
  • Broafka
    ha megcsinálják úgy, hogy amikor az életéért kűzd az ember, akkor nem azon töri a fejét, hogyhol a kamera, hogy fölvegye... akkor még jó lehet
  • Lipi1980
    Nagyon király. Én speciel az ilyen filmeket imádom. Reméljük, hogy a magyar mozik jó pár kópiával kapnak belőle...
  • motyodlee
    na meg azon is, hogy hogyan sikongatnak a csajok mögötted
  • bertino
  • nessboth
    A [REC]-en is összecsináltam magam, úgyhogy ez is alaposan felcsigázott, reménykedjünk, hogy nálunk is bemutatásra kerül...
  • jahola
    remèljuk nàlunk is bemutatjàk
    az ilyet moziban kell nèzni ott ossze tojja magàt az ember egy ilyen filmen