16
  • Sir Ny
    #16
    hát persze. Pistike kap egy ikszbokszot karácsonyra, és akkor visszaadja, merthogy ez fúj, sokadik generációs, és nem kell neki.
  • cateran
    #15
    Most hogy mondod,tenyleg ugyanakkora elmeny lehet 1 sokadik generacios ES hetkoznapi konzol szemben az egyik elso megfizetheto "gamer" szamitogeppel szemben..kb olyan mint az 1. sorozatgyartott auto tulajdonosanak lenni (akkor) vs venni 1 akarmilyen olcso autot ma...ugyanaz az erzes lehet...
    Masreszt akkoriban -mint gyerek- ha hadonaszni akartam (vagy akarmilyen fizikai mozgast vegezni)kimentem a haverokkal bujocskazni,focizni,fogocskazni,7 fazni,stb...
  • chronos75
    #14
    nekem plus4-em volt és van még a mai napig
  • Throme
    #13
    Nem hiszem, hogy sokan használni fogják ezeket a pc-s szolgáltatásokat (böngésző, közösségi oldalak...) konzolon.
    Nekem X360-am van, de eszembe nem jutna netezni rajta. Erre tökéletes a 1000x halkabb és kényelmesebben használható laptop. Konzol maradjon a "kaptafánál" és legyen játék gép.
    Még csak nem is nézek filmet vagy hallgatok zenét a konzolon. Egyrészt gyenge pontja az optikai meghajtó (X360) - 1x már küldtem emiatt szervizbe -, másrészt elég hangos. Ha csak nem csutkára tekert erősítővel megy a film/zene :)

    C=64 hmm a régi szép idők... :)
  • chronos75
    #12
    1 db böngészőt tegyenek bele ezzel a virtuális billentyűzettel elnetezgetek.. a többi marhaság, simán el lehetne érni mindent egy normális böngészővel. last.fm nem megy a háttérben? lol. xvid-hez .srt támogatás kéne még meg .mkv lejátszás (jól van, felébredtem..)
  • Fórumharcos
    #11
    Milyen kontrolra gondolsz,ami a ps home't megöli?
  • Csak77
    #10
    Megnyugtatásul, a mostani gyerekeknek(pontosan akkora mint nekünk a c64) is hatalmas élmény a xbox360, vagy ps3... egy esetleges wii játszadozás(egy gyereknek) meg fényévekre van a c64-es kazettázásoktól.
  • valentine2
    #9
    Akkor már konzolon is lehet Farmville-t játszani! :DSzélessáv
  • cateran
    #8
    Hehh,csak hogy kotozkodjek:D (amugy nagyjabol egyetertek a kommentjeiddel)
    A PC mint olyan Personal Computer-t jelent..igy a home computerek is PC-k..az IBM alapu PC (vagy ismertebben IBM PC),mar mas kategoria:) (a C64-es idok -kulonos tekintettel a CoV-ra es CoVboyra- mindig is konnyeket csalnak a szemembe:D Jo nosztalgiazni:D)

    Masreszt azert erzek nemi kulonbseget akozott,hogy: CD alapu lesz ra jatek,akkor legyen kepes lejatszani mindenfele CD-t (vagy ugyanez dvd-vel PS2-nel,vagy BD a PS3-nal) es akozott,hogy pakoljunk bele minden szir-szar marhasagot,amivel pc utanerzest kelthetunk..
  • NEXUS6
    #7
    Mondjuk nekem PS volt az első konzolom. Már ott is kezdtek megjelenni az extra funkciók, CD lejátszás, újsághoz adott interaktív CD melléklet lejátszása, miegymás. A PS2-höz adott DVD-n volt valami Basic szerű program, amivel egyszerűbb progikat is össze lehetett hozni.

    Személy szerint nincs gondom ezekkel a dolgokkal, de adott környezetben a cégnek meg kell találni az arany középutat, és nem igazán éri meg olyan funkciókat drága pénzért belerakni, amit senki nem használ.

    A konzolok most tényleg ott tartanak, amit annak idején a homecomputer (nem PC, ami eredetileg inkább kisebb/nagyobb vállalati felhasználásra lett kitalálva) kategória jelentett (C64/Amiga).
  • peat666
    #6
    Annyira erőltetett hülyeség hogy pc funkciókat raknak a konzolokba. Mi a lószarnak böngésző. Ismer valaki olyan embert akinek van konzolja de nincs pc-je?! A konzol attól (volt) olyan sikeres a pc-hez képest, mert egy célgép, egy feladatra: játszá vazze :). Most hogy így beletúrnak ezzel nem tudom mit érnek el, remélem semmit.
  • feamatar
    #5
    inkább kezdünk visszatérni a C64/MSX/Amigás időkhöz.
    De a maga idejében ezeket a Dreamcast már mind tudta(browser lemez, billentyűzet, egér etc...), tulajdonképp csak a merevlemez hiányzott belőle, hogy PC legyen, vagy még inkább egy faja kis "kvázi amiga utód". Tehát ez nem újdonság, inkább csak egy zártabb rendszeren való újraértelmezése a dolgoknak.
  • RYO21
    #4
    Még jobban elpécésítik a konzolokat...
  • NEXUS6
    #3
    Nagyjából értelmetlen. Rakjanak rá egy normális böngészőt, meg engedélyezzék net alatt a bill egér használatát és megoldódott a kérdés.

    Sajna pl a Sony Home projektet is a túl nagy kontrol öli meg, mint ahogy pl a Little Big Planet usermade pályáit is folyamatosan ritkíccsák, pl szerzőijogi problémák miatt.

    Az emberek a netet úgy használják közösségi kapcsolataik fejlesztésére, hogy ezeket a kérdéseket lexarják. A Sony meg a M$ viszont kénytelen figyelembe venni, ezért aztán az ilyen dolgok mindig is korlátozottak, vagy is kevésbé vonzóak lesznek.
  • NEOreg3
    #2
    a képen: Play Station


    nem tudom már nem látni
  • pinball
    #1
    Nahát, ez kell a tiniknek!