Megérkezett a The Expendables trailer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Wescone
Az elõzetes valóban rendhagyó, de szándékosan ilyen "rossz". Persze "sütnivaló" szükségeltetik a megértéséhez, no meg némi angol nyelv ismeret melyeknek a véleményed alapján szûkében vagy. <#nyes>

In Lak\'ech Ala K\'in

Az egyik legrosszabb trailer amit valaha láttam. Illett volna valami 1 perces teaserrel kezdeni, nem egy ilyen 3 perces ütemtelen masszával.
djstefi

Take care to get what you like - or you will be forced to like what you get!

Uhhh, utóbbi idõk egyik legbénább elõzetese
Valami borzalmas, mennyire unalmas. Remélem a filmben nem ilyen 'öreguras' akciójelenetek lesznek.

Ha ez a trailer valami másik film elõzetese lenne, tuti nem nézném meg. De erre azért még kíváncsi vagyok, remek a szereposztás.

koschwarz
erre nem lehet nemet mondani <#buck><#eljen>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Jacek
kotelezo😊

Darth Sith
http://www.imdb.com/title/tt1320253/
Sylvester Stallone ... Barney Ross

Jason Statham ... Lee Christmas

Jet Li ... Bao Thao

Dolph Lundgren ... Gunnar Jensen

Mickey Rourke ... Tool

Bruce Willis ... Mr. Church

Arnold Schwarzenegger

Brittany Murphy ... Amy

Danny Trejo

Nem a lényeg, hanem a fontos!

Darth Sith
Tudtommal Arnold szereplni fog, egy rövid jelenet erejéig, mint valami tábornok vagy veterán.

Nem a lényeg, hanem a fontos!

MOziban azthiszem kötelezõ lesz megnézni!!!😄
Ez a trailer, pffff atom jó lett.
aaaaahhhhhhh
kötelezõ.

A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.

Látható lesz Arni, sõt Willis is. Most olvastam hogy Danny Trejo is szerepelni fog a filmbe.

http://www.freeweb.hu/azxaktak/

Ezt a filmet végre VÁROM, már csak Jean Claude van Damme hiányzik a parádés szereposztásból. Meg Swarzi, bár õt majd digitálisan láthatjuk majd újra... ha már emberekre nem lesz szükség.
Stalone és Jagged Alliance keverék 😊 Mmm fincsi
bertino
<#taps>
zsíros.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Lassan egy hetes ez a bemutató, ha a Moviewebet, vagy egyéb filmes oldalt vadásznál, és nem a youtubeot, akkor elõbb is lehetne hírt írni...

A bemutató állat, kellett már egy ilyen film...

Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.

tuti moziban nézem, egyrészt bírom a régi Stallone, Arnold akció-filmeket, az voltak az igaziak :-)
+ szeretném támogatni anyagiakkal Stallone visszatérését is :-D
Nekem az egészben az tetszik, hogy 'letûnt korok letûnt sztárjai' vannak, igazi nagy nevek, és most új esélyt kapnak. A trélert is mindjárt megkukkolom.