18
-
#18 Az előzetes valóban rendhagyó, de szándékosan ilyen "rossz". Persze "sütnivaló" szükségeltetik a megértéséhez, no meg némi angol nyelv ismeret melyeknek a véleményed alapján szűkében vagy. -
nandi27 #17 Az egyik legrosszabb trailer amit valaha láttam. Illett volna valami 1 perces teaserrel kezdeni, nem egy ilyen 3 perces ütemtelen masszával. -
#16 The Expendables Movie -
NiGhTM4R3 #15 Uhhh, utóbbi idők egyik legbénább előzetese
Valami borzalmas, mennyire unalmas. Remélem a filmben nem ilyen 'öreguras' akciójelenetek lesznek.
Ha ez a trailer valami másik film előzetese lenne, tuti nem nézném meg. De erre azért még kíváncsi vagyok, remek a szereposztás. -
#14 erre nem lehet nemet mondani -
#13 kotelezo:) -
#12 http://www.imdb.com/title/tt1320253/
Sylvester Stallone ... Barney Ross
Jason Statham ... Lee Christmas
Jet Li ... Bao Thao
Dolph Lundgren ... Gunnar Jensen
Mickey Rourke ... Tool
Bruce Willis ... Mr. Church
Arnold Schwarzenegger
Brittany Murphy ... Amy
Danny Trejo -
#11 Tudtommal Arnold szereplni fog, egy rövid jelenet erejéig, mint valami tábornok vagy veterán. -
clx457 #10 MOziban azthiszem kötelező lesz megnézni!!!:D -
proCsilla #9 Ez a trailer, pffff atom jó lett. -
bandypappa #8 aaaaahhhhhhh
kötelező. -
JACKAL89 #7 Látható lesz Arni, sőt Willis is. Most olvastam hogy Danny Trejo is szerepelni fog a filmbe. -
Zoliz #6 Ezt a filmet végre VÁROM, már csak Jean Claude van Damme hiányzik a parádés szereposztásból. Meg Swarzi, bár őt majd digitálisan láthatjuk majd újra... ha már emberekre nem lesz szükség. -
lamer the true #5 Stalone és Jagged Alliance keverék :) Mmm fincsi -
zsíros. -
pixx #3 Lassan egy hetes ez a bemutató, ha a Moviewebet, vagy egyéb filmes oldalt vadásznál, és nem a youtubeot, akkor előbb is lehetne hírt írni...
A bemutató állat, kellett már egy ilyen film... -
sandor8206 #2 tuti moziban nézem, egyrészt bírom a régi Stallone, Arnold akció-filmeket, az voltak az igaziak :-)
+ szeretném támogatni anyagiakkal Stallone visszatérését is :-D -
bippo #1 Nekem az egészben az tetszik, hogy 'letűnt korok letűnt sztárjai' vannak, igazi nagy nevek, és most új esélyt kapnak. A trélert is mindjárt megkukkolom.