Nem tűnnek el teljesen a merevlemezek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugye csak viccelsz?6 fejes,LP-s LG video 53 font..olyan 18k huf...mennyi is volt ez 15 eve? 3x-4x ennyi? No es a fizetesek?
20 darab ezresért már dobálják a videókat(lehet, hogy van olcsóbb is, épp az elsõ amit találtam gugliban akörül volt)
Vagy csak nagyon szar a fizud<#idiota>#idiota>?
Vagy csak nagyon szar a fizud<#idiota>#idiota>?
Na, mostmár az Apple szakembere megnyugtatott, úgyhogy szép álmokat! <#idiota>#idiota>
Transcend TS128GSSD25S-M SSD
75,938 Ft
Kingston 128GB SATA SSD Desktop Kit
57,825 Ft
75,938 Ft
Kingston 128GB SATA SSD Desktop Kit
57,825 Ft
Ez fordítva mûködik, legalábbis az RAMnál is mindig így van. Amikor az SSD miatt kevesebb HDD fog fogyni, az egyben a HDD árak növekedését jelenti, ebben egyetértek. Csakhogy mivel jóval több SSD fog fogyni, ezért annak az ára meg csökkenni fog.
http://goo.gl/gd6Zi5
Nem-e? Próbáltál már mostanában például videomagnót venni? És 10-15 éve? Milyenek a tendenciák? Az akkori fizetésbõl nem könnyebb volt beszerezni egyet, mint most a jelenlegibõl?
Eléggé drágák...
Eléggé drágák...
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Ez nem így müködik :-))
Fú pedig, hogy megijedtem, hogy eltûnnek. Aludni nem tudtam eddig...
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Amikor az SSD miatt kevesebb HDD fog fogyni, az egyben a HDD árak növekedését is jelenti majd. Ez pedig könnyen vezethet a majdani SSD árak növekedéséhez, hiszen kisebb lesz a konkurencia a HDD irányából.
http://laslow.hu/blog
SSD rendszernek kiváló, programok is ráférnek bõségesen 64-128 gigára... Ami meg adatnak kell az a HDD
Sztem pár év múlva is az lesz a tendencia, hogy lesz egy veszettgyors SSD akár PCI-E-n vagy SATA-n....meg lesz egy több TB méretû HDD. Egyszerûen így éri meg!
steve ezzel a véleményével adott a sz*rnak egy pofont. ezt eddig is mindenki tudta, senkit nem lep meg. a winchesterek idõvel kimaradnak a számítógépbõl, mert már az alaplapra is bõven elég ssd lesz integrálva az átlagfelhasználónak.
\"The voices are back... Excellent.\"
SSD: Super Talent MasterDrive SX 128GB 92.690 Ft
HDD: Samsung EcoGreen F2 1,5TB 23.240 Ft
Szal ez a " különbség idõvel drasztikus mértékben lecsökkenhet, vagy akár el is tûnhet, így nemcsak a 64 GB alatti kategóriákban lesz mindenkinek érdemes váltania." duma még nem igen aktuális majd kb 5 év múlva vagy még több!
HDD: Samsung EcoGreen F2 1,5TB 23.240 Ft
Szal ez a " különbség idõvel drasztikus mértékben lecsökkenhet, vagy akár el is tûnhet, így nemcsak a 64 GB alatti kategóriákban lesz mindenkinek érdemes váltania." duma még nem igen aktuális majd kb 5 év múlva vagy még több!
Next PC upgrade: 2022
Néhány év eltelik még mire megéri 1TB-os SSD-t venni, HDD helyett.