Sztárral szemben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha ilyen lenne a színvonal mindig nem lenne itt gond :D
kövi adásban egy rendõr VS Bárdosi lesz,végre 1VS1 lesz :)
"elkell pöckölni lehetõleg úgy,hogy a kapuba menjen a gól" <#idiota>#idiota>
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
igen. vigyorgott mint a tejbetök még az utolsó másodpercekben is, szerintem direkt engedett, majka meg gerinctelen volt.
szerintem a srác azért nem zolit választotta a végén, mert már annyira izgult (meg fáradt is volt), hogy nem tudott racionálisan gondolkodni.
Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.
Ez már a hatszáz ötvenhetedik olyan mûsor ami fél évet sem fog kihúzni. Akárcsak a nagy autó átalakítós mûsor vagy a fõzõmûsor amit, ha szerencsétlen Gordon látna szíven szúrná magát egy konyhakéssel..
Arról nem is beszélve, hogy nincs is költségvetés ilyen mûsorokra.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
mert én azt vettem észre,hogy nézte a srácot és látta h alig bírja és akkor ledobta!
a srác a végén gondolkozott mit tegyen (simán választhatta volna zolee-t (taktikázik és kész) inkább majkat választotta :S
kááár
egyébként mikor döntetlen lett a kalapácsolás akkor ganxta egybõl mondta is ,hogy õ egyedül van mi meg ketten (õk nem annyira fáradtak mint a kihivó hiszen a kihívó mindent egyedül végcsinált)
iksznél simán odakellett volna adni neki!
de hibás részben mert zolet kelett volna hihivnia(én tuti azt tettem volna)
nem szoktam tévét nézni, de tegnap két szórakoztatónak szánt moslék mûsor is felidegesített. az egyik a hal a tortán a sittesekkel (amit a gyilkos tasnádi nyert meg, ajándékba meg porcelán pénzt kapott, amit átvihet a fémdetektoron és ezt még hangoztatja is!!) a másik meg ez a korrupt szar barom mûsor. köszönöm tévé2, soha többet nem nézek kertévét.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
no komment.
LOOOL :D
persze,nehogy legyen esélye a kihívónak ugye?:D 2 VS 1 ill. férfi VS nõ
akkor legalább csinálnák úgy,hogy 2 celeb VS 2 kihívó!
tegnap a koma meg eltaktikázta ha megakarta volna nyerni a pénzt akkor Zolet hivta volna ki szögpartyra :D
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

a végén meg a kihívó választhatott vazze ,hogy kit akr és a fitt majkat választotta!
azért ez szégyen komolyan,bazze a sztárok 2en vannak míg a kihivó egyedül,sokkal nehezebb a dolga a kihivónak!
rájöttek,hogy igy nem kell kifizetni pénzt és csinálnak egy müsort.nevetséges és röhejes!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Nah, ez is megérne egy misét, de ez már nem tartozik ide..."
a misét elmondhatod a topicjában amit mindjárt linkelek.
ittreagálok a hsz-edre
Kemény egy adást ért meg a több 10/100 millióba kerülõ mûsoruk! <#levele>#levele>
Annak a förmedvénynek volt is egy dala!!
Hááát abba legalább elénekelték a saját f@szságukat, h mennyire tehetségtelenek, nem is értettem elsõre, h lehetnek ennyire õszinték és ország világ elõtt ezt még hangoztatják is! <#vigyor1>#vigyor1>
Nah, hát vmi hasonlóra számítok ezzel a mûsorral kapcsolatban is, h ez is egy újabb "Tévétörténeti mélypont" lesz a TV2 számára.
Nem értem, h ezt a plépofájú Tillatrillapilla Attilát mi a *********-ért nem lehet már letakarítani a képernyõrõl!! <#wilting>#wilting>
De bízom benne, h ma este még lemegy egy adás próbaként és jövõhéttõl huss neki! <#hehe>#hehe> Siralmas amit megint összehozott a TV2...
Off: "...Többen is feljelentették a Hal a tortánt. Tizenhat nézõi panasz érkezett az ORTT-hez amiért a mûsorban köztörvényes bûnözõk szerepelnek. A testület jövõ szerdán dönt arról, hogy elrendel-e vizsgálatot..."
Nah, ez is megérne egy misét, de ez már nem tartozik ide...
CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg
Én nme is nézek.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
de ne a filmekrõl dumáljunk hanem magáról a mûsorról<#idiota>#idiota>
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Meg igen, elég sok film van, de sajnos mindig a SZARFILMEKET veszik meg, ráadásul mindig újraszinkronizálják, a Star Wars 3 pl. most teljes mértékben nézhetetlen volt, annyira borzalmas volt a magyar hang.
Tipikus "tinédzserszinkron", ami az igénytelenség netovábbja.
Az értelmi fogyatékos "hazai sztárokkal" akarják felváltani a még elfogadhatóan szórakoztató viszonylag értelmes kétórás filmeket.
Visszajöhetnének azok a filmek amiknek van mélyebb erkölcsi mondanivalója.
Amiben bonyolult csavarok is vannak, nem olyan bambulós, gondolkodást mellõzõ emberek mûsora.
Mehetne a keresztapa 1-2-3.
Mehetnének régebbi jobb filmek is, mint halálos fegyver sorozat, vagy a bounty.
Miért ezeket a fogyatékosokat nézzem.
Mintha már nem lenne tele a *-om a maunika, meg a barát showkkal.
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"The trees move. Do you not see it?"