Sztárral szemben

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A mai adás sztem elég frankóra sikeredett!
ha ilyen lenne a színvonal mindig nem lenne itt gond :D
triplet
muhahaha. ezt is beszopták. az rtl sem egy csoda, de lenyomja az ilyen celebmûsorokban a tv2-t. Lenyomta a Harry Potter deszaaar:DDDD

hööö
kövi adásban egy rendõr VS Bárdosi lesz,végre 1VS1 lesz :)
gergõ a focimeccsnél

"elkell pöckölni lehetõleg úgy,hogy a kapuba menjen a gól" <#idiota>
ejha ez kemény :S szegény nõ kivan fáradva és a pihent norbival küzd meg :S ez is arról szól,hogyan csináljunk mûsort 0 kiadással mert,hogy valaki tudni fog nyerni 1 VS 2 ellen 1 %esély,na mind1...<#szomoru1>
Heffi
Pontosan

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

Nagyon egyszerû a válasz: akinél nincs kábel TV.

például az akinek nincs más magyar adója és olykor olykor tv-t akar nézni és butulni egy picit :D (vagy ritkán okosodni)
Szolnokboy1
sajnos még mindig túl sokan.

Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.

89
ki néz manapság egyáltalán tv2-õt meg rtl klubot?

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

Szolnokboy1
"na igen,de te is úgy láttad h zolee az direkt rakta le a súlyokat??"

igen. vigyorgott mint a tejbetök még az utolsó másodpercekben is, szerintem direkt engedett, majka meg gerinctelen volt.

szerintem a srác azért nem zolit választotta a végén, mert már annyira izgult (meg fáradt is volt), hogy nem tudott racionálisan gondolkodni.

Lord Nomak
Ismét egy példa arra, hogy a magyarok semmivel sem tudnak elõállni saját észbõl.
Ez már a hatszáz ötvenhetedik olyan mûsor ami fél évet sem fog kihúzni. Akárcsak a nagy autó átalakítós mûsor vagy a fõzõmûsor amit, ha szerencsétlen Gordon látna szíven szúrná magát egy konyhakéssel..
Arról nem is beszélve, hogy nincs is költségvetés ilyen mûsorokra.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Kaplan
Szerintem ennyi szópocsékolást nem ér a mûsor. Nem lenne rossz az alapötlet de valamiért mégis borzasztóan gyenge...:/

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

na igen,de te is úgy láttad h zolee az direkt rakta le a súlyokat??
mert én azt vettem észre,hogy nézte a srácot és látta h alig bírja és akkor ledobta!
a srác a végén gondolkozott mit tegyen (simán választhatta volna zolee-t (taktikázik és kész) inkább majkat választotta :S
kááár
egyébként mikor döntetlen lett a kalapácsolás akkor ganxta egybõl mondta is ,hogy õ egyedül van mi meg ketten (õk nem annyira fáradtak mint a kihivó hiszen a kihívó mindent egyedül végcsinált)

iksznél simán odakellett volna adni neki!
de hibás részben mert zolet kelett volna hihivnia(én tuti azt tettem volna)
Szolnokboy1
pénzt = kést. már az idegtõl írni se tudok. :-/

Szolnokboy1
hülye buzi köcsög majka, igazán hagyhatta volna nyerni szegény gyereket tegnap, meddig tartott volna mondjuk elejteni a kalapácsot, vagy direkt melléütni? most mivel lett gazdagabb az a gyökér? a hülye fejdísszel, amit vissza is kell adni? a gázsiját így is úgy is megkapja, hülye szar.a gyereket sajnáltam, látszott rajta, hogy tényleg kell a pénz neki, durván el volt keseredve a végén.

nem szoktam tévét nézni, de tegnap két szórakoztatónak szánt moslék mûsor is felidegesített. az egyik a hal a tortán a sittesekkel (amit a gyilkos tasnádi nyert meg, ajándékba meg porcelán pénzt kapott, amit átvihet a fémdetektoron és ezt még hangoztatja is!!) a másik meg ez a korrupt szar barom mûsor. köszönöm tévé2, soha többet nem nézek kertévét.

RS
Szar az egész nem kell vele foglalkozni. <#idiota>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

a következõ alkalommal, rubint réka és norbi fog megkûzdeni egy nõvel :D
no komment.
LOOOL :D
persze,nehogy legyen esélye a kihívónak ugye?:D 2 VS 1 ill. férfi VS nõ
akkor legalább csinálnák úgy,hogy 2 celeb VS 2 kihívó!

tegnap a koma meg eltaktikázta ha megakarta volna nyerni a pénzt akkor Zolet hivta volna ki szögpartyra :D
V43 1105
Újabb celeb faszság-.-

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

már megbukott. a csillag születik szarrá veri.

bakker a mai adásban az emelésnél mikor két kézben kellett tartanni a súlyokat akkor Zoleee sztem direkt engedte le hamarabb a kezét :)
a végén meg a kihívó választhatott vazze ,hogy kit akr és a fitt majkat választotta!
azért ez szégyen komolyan,bazze a sztárok 2en vannak míg a kihivó egyedül,sokkal nehezebb a dolga a kihivónak!
rájöttek,hogy igy nem kell kifizetni pénzt és csinálnak egy müsort.nevetséges és röhejes!
jaa,hogy most is 1 a kihivó és 2 a sztár??? rájöttek,hogy 1 vs 1 ellen a civil is tud nyerni? :D
RS
Ez is a TV2 egyik hulladéka.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Biztos. Vágó Papa is nagyot bukott ezzel az ultragyenge új játékával...

"Off: "...Többen is feljelentették a Hal a tortánt. Tizenhat nézõi panasz érkezett az ORTT-hez amiért a mûsorban köztörvényes bûnözõk szerepelnek. A testület jövõ szerdán dönt arról, hogy elrendel-e vizsgálatot..."

Nah, ez is megérne egy misét, de ez már nem tartozik ide..."

a misét elmondhatod a topicjában amit mindjárt linkelek.
ittreagálok a hsz-edre
yokel
Istenem errõl a mûsorról nem juthat más az eszembe mint a kb. 1 évvel ezelõtti bõdületesen nagyot bukott mûsoruk az XXL! <#wilting>
Kemény egy adást ért meg a több 10/100 millióba kerülõ mûsoruk! <#levele>
Annak a förmedvénynek volt is egy dala!!
Hááát abba legalább elénekelték a saját f@szságukat, h mennyire tehetségtelenek, nem is értettem elsõre, h lehetnek ennyire õszinték és ország világ elõtt ezt még hangoztatják is! <#vigyor1>

Nah, hát vmi hasonlóra számítok ezzel a mûsorral kapcsolatban is, h ez is egy újabb "Tévétörténeti mélypont" lesz a TV2 számára.
Nem értem, h ezt a plépofájú Tillatrillapilla Attilát mi a *********-ért nem lehet már letakarítani a képernyõrõl!! <#wilting>
De bízom benne, h ma este még lemegy egy adás próbaként és jövõhéttõl huss neki! <#hehe> Siralmas amit megint összehozott a TV2...

Off: "...Többen is feljelentették a Hal a tortánt. Tizenhat nézõi panasz érkezett az ORTT-hez amiért a mûsorban köztörvényes bûnözõk szerepelnek. A testület jövõ szerdán dönt arról, hogy elrendel-e vizsgálatot..."

Nah, ez is megérne egy misét, de ez már nem tartozik ide...

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

Murder3
Az értelem hiányzik ezekbõl a mûsorokból inkább...

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Murder3
Ez 1 Hollywoodi filmiparba az életbe nem fog bekövetkezni talán ezért is van h nem érdemes a filmeket nézni.
Én nme is nézek.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

A külföldi eredetijének is csak azért volt esélye, mert egy karakteres arc köré épült az egész. Stefan Raab ott egy kultikus médiaszemélyiség lett, kb mint nálunk a Fábry. Tehetsége van, humora, és stílusa. Na ezek hiányoznak a TV2 ifjonc takony mûsorvezetõibõl.
jAsOn VoOrHeEs
TV2 akármilyen külföldrõl nyúlt produkcióba kezd, azt általában az elsõ adás után átteszik másik idõpontra, - hátha legalább egy Fókuszt sikerül nézettségben megverniük, de szerintem még ez is nagy kihívás :D - majd egy-két rész után hirtelen el is tûnik a képernyõrõl. Elcseszett egy vezetõségük van. Ugyan az RTL is legtöbbször külföldrõl merít ötletek terén, azonban mégis sokkal szórakoztatóbbra sikerül a megvalósítás. Azt a mûsort meg mondjuk már alapból nem is nézem, amelyiket Trilla cica vezeti.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Qwerty4
remélem megbukik<#hehe>

Qwerty4

5c0rp330n
szarral szemben

igy van,tv2 õn volt..
de ne a filmekrõl dumáljunk hanem magáról a mûsorról<#idiota>
Na azt legalább 18-asként adták le este 11 körül.

Csak a nagysikerûeket meg szanaszét vágják...

kemszi2
a keresztapa is most volt valamelyiken.igaz már nem tudom hol.viszont ezt nem a védelmük miatt írtam <#idiota>
LasDen
nem csak a szarfilmeket veszik meg....hanem a csomag amit megvesznek tartalmaz pár nagysikerû filmet, de e mellé még pakolnak low budget meg mindenféle szir-szar filmet....és az adónak meg kötelessége leadni....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Narxis
Jó mûsor!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Vagy visszajöhetne a Klipklub meg a Rajzfilmklub...

Meg igen, elég sok film van, de sajnos mindig a SZARFILMEKET veszik meg, ráadásul mindig újraszinkronizálják, a Star Wars 3 pl. most teljes mértékben nézhetetlen volt, annyira borzalmas volt a magyar hang.
Tipikus "tinédzserszinkron", ami az igénytelenség netovábbja.

halálos fegyver nem rég volt a retken. asszem leadták a 4 részt

Frayer
Nincs erre semmi szükség.
Az értelmi fogyatékos "hazai sztárokkal" akarják felváltani a még elfogadhatóan szórakoztató viszonylag értelmes kétórás filmeket.
Visszajöhetnének azok a filmek amiknek van mélyebb erkölcsi mondanivalója.
Amiben bonyolult csavarok is vannak, nem olyan bambulós, gondolkodást mellõzõ emberek mûsora.
Mehetne a keresztapa 1-2-3.
Mehetnének régebbi jobb filmek is, mint halálos fegyver sorozat, vagy a bounty.
Miért ezeket a fogyatékosokat nézzem.
Mintha már nem lenne tele a *-om a maunika, meg a barát showkkal.

I love to walk in the rain, because no one knows im crying

Rage47
német csatornán láttam hasonlót, csak ott 3 havonta kellett mindig ugyanazzal a sztárral harcolni, az tetszett
de legalább biztos, hogy a megfelelõ marketing nélkül is elsöprõ lenne a nézettsége
n3whous3
mindig ez van, nagy fos a tv2

púúúúú

LasDen
ha az a sztár nem superman akkor elég egyoldalú küzdelem lenne :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Calver
ez úgy lenne vicces, ha az egyik oldalon lenne a sztár, a másikon pedig egy felé gyorsan közeledõ metrószerelvény. de úgy nagyon.

"The trees move. Do you not see it?"

majka egy f*szkalapos. csak ennyit tudok róla, de ezt erõsen tartom.
Ez a mûsor nem egy nagy durranás...
Oldal 1 / 2Következő →