59
\\\"Ha megvered, megnyered!\\\"
-
Dean Winchester #59 A mai adás sztem elég frankóra sikeredett!
ha ilyen lenne a színvonal mindig nem lenne itt gond :D -
#58 muhahaha. ezt is beszopták. az rtl sem egy csoda, de lenyomja az ilyen celebműsorokban a tv2-t. Lenyomta a Harry Potter deszaaar:DDDD -
#57 a tv2 már veszi is le műsorról -
Dean Winchester #56 hööö
kövi adásban egy rendőr VS Bárdosi lesz,végre 1VS1 lesz :) -
Dean Winchester #55 gergő a focimeccsnél
"elkell pöckölni lehetőleg úgy,hogy a kapuba menjen a gól" -
Dean Winchester #54 ejha ez kemény :S szegény nő kivan fáradva és a pihent norbival küzd meg :S ez is arról szól,hogyan csináljunk műsort 0 kiadással mert,hogy valaki tudni fog nyerni 1 VS 2 ellen 1 %esély,na mind1... -
#53 Pontosan -
Daza500 #52 Nagyon egyszerű a válasz: akinél nincs kábel TV. -
Dean Winchester #51 például az akinek nincs más magyar adója és olykor olykor tv-t akar nézni és butulni egy picit :D (vagy ritkán okosodni) -
#50 sajnos még mindig túl sokan. -
#49 ki néz manapság egyáltalán tv2-őt meg rtl klubot? -
#48 "na igen,de te is úgy láttad h zolee az direkt rakta le a súlyokat??"
igen. vigyorgott mint a tejbetök még az utolsó másodpercekben is, szerintem direkt engedett, majka meg gerinctelen volt.
szerintem a srác azért nem zolit választotta a végén, mert már annyira izgult (meg fáradt is volt), hogy nem tudott racionálisan gondolkodni. -
#47 Ismét egy példa arra, hogy a magyarok semmivel sem tudnak előállni saját észből.
Ez már a hatszáz ötvenhetedik olyan műsor ami fél évet sem fog kihúzni. Akárcsak a nagy autó átalakítós műsor vagy a főzőműsor amit, ha szerencsétlen Gordon látna szíven szúrná magát egy konyhakéssel..
Arról nem is beszélve, hogy nincs is költségvetés ilyen műsorokra. -
#46 Szerintem ennyi szópocsékolást nem ér a műsor. Nem lenne rossz az alapötlet de valamiért mégis borzasztóan gyenge...:/ -
Dean Winchester #45 na igen,de te is úgy láttad h zolee az direkt rakta le a súlyokat??
mert én azt vettem észre,hogy nézte a srácot és látta h alig bírja és akkor ledobta!
a srác a végén gondolkozott mit tegyen (simán választhatta volna zolee-t (taktikázik és kész) inkább majkat választotta :S
kááár
egyébként mikor döntetlen lett a kalapácsolás akkor ganxta egyből mondta is ,hogy ő egyedül van mi meg ketten (ők nem annyira fáradtak mint a kihivó hiszen a kihívó mindent egyedül végcsinált)
iksznél simán odakellett volna adni neki!
de hibás részben mert zolet kelett volna hihivnia(én tuti azt tettem volna) -
#44 pénzt = kést. már az idegtől írni se tudok. :-/ -
#43 hülye buzi köcsög majka, igazán hagyhatta volna nyerni szegény gyereket tegnap, meddig tartott volna mondjuk elejteni a kalapácsot, vagy direkt melléütni? most mivel lett gazdagabb az a gyökér? a hülye fejdísszel, amit vissza is kell adni? a gázsiját így is úgy is megkapja, hülye szar.a gyereket sajnáltam, látszott rajta, hogy tényleg kell a pénz neki, durván el volt keseredve a végén.
nem szoktam tévét nézni, de tegnap két szórakoztatónak szánt moslék műsor is felidegesített. az egyik a hal a tortán a sittesekkel (amit a gyilkos tasnádi nyert meg, ajándékba meg porcelán pénzt kapott, amit átvihet a fémdetektoron és ezt még hangoztatja is!!) a másik meg ez a korrupt szar barom műsor. köszönöm tévé2, soha többet nem nézek kertévét. -
#42 Szar az egész nem kell vele foglalkozni. -
Dean Winchester #41 a következő alkalommal, rubint réka és norbi fog megkűzdeni egy nővel :D
no komment.
LOOOL :D
persze,nehogy legyen esélye a kihívónak ugye?:D 2 VS 1 ill. férfi VS nő
akkor legalább csinálnák úgy,hogy 2 celeb VS 2 kihívó!
tegnap a koma meg eltaktikázta ha megakarta volna nyerni a pénzt akkor Zolet hivta volna ki szögpartyra :D -
#40 Újabb celeb faszság-.- -
msstz #39 már megbukott. a csillag születik szarrá veri.
-
Dean Winchester #38 bakker a mai adásban az emelésnél mikor két kézben kellett tartanni a súlyokat akkor Zoleee sztem direkt engedte le hamarabb a kezét :)
a végén meg a kihívó választhatott vazze ,hogy kit akr és a fitt majkat választotta!
azért ez szégyen komolyan,bazze a sztárok 2en vannak míg a kihivó egyedül,sokkal nehezebb a dolga a kihivónak!
rájöttek,hogy igy nem kell kifizetni pénzt és csinálnak egy müsort.nevetséges és röhejes! -
Dean Winchester #37 jaa,hogy most is 1 a kihivó és 2 a sztár??? rájöttek,hogy 1 vs 1 ellen a civil is tud nyerni? :D -
#36 Ez is a TV2 egyik hulladéka. -
Daza500 #35 Biztos. Vágó Papa is nagyot bukott ezzel az ultragyenge új játékával... -
Dean Winchester #34 "Off: "...Többen is feljelentették a Hal a tortánt. Tizenhat nézői panasz érkezett az ORTT-hez amiért a műsorban köztörvényes bűnözők szerepelnek. A testület jövő szerdán dönt arról, hogy elrendel-e vizsgálatot..."
Nah, ez is megérne egy misét, de ez már nem tartozik ide..."
a misét elmondhatod a topicjában amit mindjárt linkelek.
ittreagálok a hsz-edre -
#33 Istenem erről a műsorról nem juthat más az eszembe mint a kb. 1 évvel ezelőtti bődületesen nagyot bukott műsoruk az XXL!
Kemény egy adást ért meg a több 10/100 millióba kerülő műsoruk!
Annak a förmedvénynek volt is egy dala!!
Hááát abba legalább elénekelték a saját f@szságukat, h mennyire tehetségtelenek, nem is értettem elsőre, h lehetnek ennyire őszinték és ország világ előtt ezt még hangoztatják is!
Nah, hát vmi hasonlóra számítok ezzel a műsorral kapcsolatban is, h ez is egy újabb "Tévétörténeti mélypont" lesz a TV2 számára.
Nem értem, h ezt a plépofájú Tillatrillapilla Attilát mi a *********-ért nem lehet már letakarítani a képernyőről!!
De bízom benne, h ma este még lemegy egy adás próbaként és jövőhéttől huss neki! Siralmas amit megint összehozott a TV2...
Off: "...Többen is feljelentették a Hal a tortánt. Tizenhat nézői panasz érkezett az ORTT-hez amiért a műsorban köztörvényes bűnözők szerepelnek. A testület jövő szerdán dönt arról, hogy elrendel-e vizsgálatot..."
Nah, ez is megérne egy misét, de ez már nem tartozik ide... -
#32 Az értelem hiányzik ezekből a műsorokból inkább... -
#31 Ez 1 Hollywoodi filmiparba az életbe nem fog bekövetkezni talán ezért is van h nem érdemes a filmeket nézni.
Én nme is nézek. -
Borg #30 A külföldi eredetijének is csak azért volt esélye, mert egy karakteres arc köré épült az egész. Stefan Raab ott egy kultikus médiaszemélyiség lett, kb mint nálunk a Fábry. Tehetsége van, humora, és stílusa. Na ezek hiányoznak a TV2 ifjonc takony műsorvezetőiből. -
#29 TV2 akármilyen külföldről nyúlt produkcióba kezd, azt általában az első adás után átteszik másik időpontra, - hátha legalább egy Fókuszt sikerül nézettségben megverniük, de szerintem még ez is nagy kihívás :D - majd egy-két rész után hirtelen el is tűnik a képernyőről. Elcseszett egy vezetőségük van. Ugyan az RTL is legtöbbször külföldről merít ötletek terén, azonban mégis sokkal szórakoztatóbbra sikerül a megvalósítás. Azt a műsort meg mondjuk már alapból nem is nézem, amelyiket Trilla cica vezeti. -
#28 remélem megbukik -
#27 szarral szemben -
Dean Winchester #26 igy van,tv2 őn volt..
de ne a filmekről dumáljunk hanem magáról a műsorról -
Daza500 #25 Na azt legalább 18-asként adták le este 11 körül. -
Daza500 #24 Csak a nagysikerűeket meg szanaszét vágják... -
#23 a keresztapa is most volt valamelyiken.igaz már nem tudom hol.viszont ezt nem a védelmük miatt írtam -
#22 nem csak a szarfilmeket veszik meg....hanem a csomag amit megvesznek tartalmaz pár nagysikerű filmet, de e mellé még pakolnak low budget meg mindenféle szir-szar filmet....és az adónak meg kötelessége leadni.... -
#21 Jó műsor! -
Daza500 #20 Vagy visszajöhetne a Klipklub meg a Rajzfilmklub...
Meg igen, elég sok film van, de sajnos mindig a SZARFILMEKET veszik meg, ráadásul mindig újraszinkronizálják, a Star Wars 3 pl. most teljes mértékben nézhetetlen volt, annyira borzalmas volt a magyar hang.
Tipikus "tinédzserszinkron", ami az igénytelenség netovábbja.