4
  • savior
    #4
    email az mindig is lesz, mivel szinte az osszes szolgaltatasnak reszet kepezi. a regisztraciora gondolok ugy konkretan
  • nickwearby
    #3
    Ja, meg a DVD is halott, most ,hogy van blue ray ,vagy mifene

    nem épp a legjobb a hasonlat ,hisz a cikkben említettek ingyenesek,
    de csak idézni tudok:

    ".. ez hülye..."

    És egyébként is ki a fasznak van kedve hozzá, hogy napi 24 órában ugráljon az instant üzenetküldőjéhez, mer PONT akkor üzenet jött
  • tobal
    #2
    Persze, nem kell minden hülyeséget komolyan venni, amit az amerikaiak leírnak. Lehet, hogy nekik nem menő az email, de nem érdekel senkit, hogy ők mit tartanak menőnek. Ha egy ilyen cikk megjelenhetett a Journal-ben, az minden másnál ékesebben bizonyítja, hogy az amcsik nincsenek tisztában azzal, hogy mire való a technológia, és csak a látszatra adnak... ami nem is csoda, hiszen soha semmit nem találtak még ki, külföldi tudósokat dolgoztatnak, mert nekik maguknak nincs egy innovatív ötletük se.
  • donceleger
    #1
    Az a helyzet, hogy azt sem tudom mi az a Twitter. A Facebook-ról már hallottam, de eszem ágában sincs egy újabb szarsághoz tartozni. Elég nekem az Iwiw, oda is csak havonta egyszer látogatok el, na meg akkor, ha emailen értesítést kapok, hogy valaki ismerősnek jelölt. A Google Wave szintén ismeretlen számomra. Szerintem ezzel nem vagyok egyedül és nyugodtan mondhatom azt, hogy ez a cím hülyeség. Ezen szolgáltatásokhoz is elengedhetetlen az email cím megléte, akkor meg miről beszélünk? Mostanában kezdődött el, hogy a munkahelyekre emailen is lehet jelentkezni, illetve nagyobb céget már régóta emailen tarják a kapcsolatot. Szóval nagyon is kell még az email.