A Steam győzelmétől tartanak a kiadók

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem lehetséges, mert a kiadó egyben befektetõ is a játékoknál, hisz õ látja el pénzzel a játékfejlesztõ céget. Mivel konzolon nincsen steam, inkább a psn és az xbox livetól kéne tartaniuk az uraknak. Fõleg ha esetleg egy köv generációs konzolban nem lesz optikai drive

Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.

koschwarz
kicsit "késõ bánat, eb gondolat" szaga van a dolognak. ezek a szemükön ültek eddig?

mellesleg, én kurvára nem vagyok oda a steamért. számomra nem elõny, hogy nem kell otthon dvd-ket tartanom, szeretem a szép dobozos cuccokat. ráadásul azt sem bírom, hogy a játékok lényegében az accountomhoz vannak kötve, macerás "megkerülni" a rendszert.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Kiváncsian várom, mikor jelenik meg egy nagyobb név kiadókat megkerülve on-line terjesztésben, akár a steam-en!
Nem csodálkozom, hogy a kiadók aggodalommal figyelik az eseményeket!

Ruley
Amitõl a kiadók tartanak az csak jó lehet.

Egyébként meg Steam-en elég durva árcsökkentések vannak idõnként, fõleg a Valve játékoknak.
Amit meg ugyanannyiért adnak mint máshol az pont a köcsög kiadók hibája, õk határozzák meg az ajánlott fogyasztói árat, vagyis azt hogy a Valve sokkal több pénzt juttat nekik vissza mint mondjuk egy konzolos first party, vagy egy dobozos PS játék profitja, ezt arra használják ki hogy még több pénzük legyen, nem arra hogy olcsóbban árulhassák.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Gecidrágán vagy 1-2 ezerrel olcsóbban szar letölthetõ formában...Csodálatos,de akkor inkább dobozos változat.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Sanyix
steam egy semmi. Ugyanolyan gecidrágán adják a játékokat mind a lemezest... uh inkább megveszem lemezen...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

A válasz megtalálható a szövegben: "A játékkiadók", nem a játék keszítõi..
Molnibalage
Nem igazán értem õket. Nem mindegy, hogy hogyan veszik meg a portékájukat? Mivel a terjesztés költsége olcsóbb, így várhatóan többen veszik meg, mert így olcsóbb és gyorsabb. 2-3 óra alatt mai sávszélekkel elég gyorsan lejön még egy DVD is. Mire a posta meghozza megõszülök és, ha egy terméket rendelsz akkor 20-30 euró a cucc, a futár meg 20 euró...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

bertino
"A Steam gyõzelmétõl tartanak a kiadók"

késõ bánat...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

A Steam tényleg nagyon jó rendszer és tényleg a kis kiadónak simán megéri, hogy digitálisan terjesszék a játékokat.
← ElőzőOldal 2 / 2