FlyNet - teljes körű kommunikáció a Lufthansa járatain

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mad mind
A 11 órát énse, de afölött már megkezdõdött az unalom, 14 óra fölött meg már ki akartam tépni a repcsi ajtaját.<#vigyor1>
Az Airfrancenál is lehet tévézni economyn.

Legalábbis a lufthansa gépeken volt uncsi 😊 A Swiss, KLM gépein folyamatosan, még Economy-n is lehetett saját képernyõn filmet nézni vagy rádiózni. Én nem unatkoztam soha végig a 11 órás utakat, úgyhogy részemrõl ez csak egy plusz dolog lenne. Telefonálni már telefonáltam repcsin (székbe épített telefonról), VISA kártyával, bár a végösszegnél majdnem elsírtam magam (1 perces beszélgetés volt 😄 ). Nagyjából 6-7000 Ft-ra jött ki. Hát igen, a szükség nagy úr 😄
Hagyjátok már a terroristázást!

ON:
Na végre, lesz wifi! 😊 Eddig mindig szívás volt, hogy x órán át semmit nem lehetett csinálni a gépeken, örülök neki, hogy végre megváltozik. Viszont, akkor már becsaphatnának egy konnektort is az ülések mellé, akkor simán el lehet verni a hosszú utakat sg-s trollkodással 😄

Mekkora divat itt a configra verni...

Ilyen volt kb 5 évvel ezelõtt is a Lufthansa járatain, a kutyának nem kellett, drága is volt, ezért leállították a projektet. Úgy tûnik mostanra ért meg a piac, vagy vitték lejjebb az árakat 😊. 2006-os árak.
Jó ötlet ez, kár hogy nem utazom Luhthansával (meg úgy repülõvel se gyakran)

Csak nehogy a terroristák kezébe kerüljön!!!