21
-
#21 Ez úgy működik hogy, ha engedélyezed hogy használják a telefonod helymeghatározáshoz akkor használják csak. Én így tudom. Persze biztosan nincs igazam. -
asdasdasd #20 Ne parázz, használd a google-t. Kicsi vagy te ahhoz, hogy bárkit érdekelj.
http://www.scroogle.org/
-
bakagaijin #19 Killerbee, CV-t láttál már neten? gmail-es cím-e volt benne? Egyébként meg nem kell, hogy konkrétan tudják ki vagy, a marketinghez erre nincs szükség. Elég ha tudják mit szeretsz, mit akarsz, mi a mozgáskörnyezetet (benne vagy-e a reach-ben) s hol tudnak megkeresni. A személyi számod ehhez tökéletesen mellékes adat. Arra azért van szükség, hogy össze tudják kapcsolni az offline adatbázisokat (mint TB, APEH, lakcímnyilvántartó, stb.). Nem véletlen az sem, hogy ezeket szeparálták és direkt külön tartják...
Sosem írtam azt, hogy ezeket nem tudja megcsinálni bárki más; én azt írtam, h. dolgozzanak meg érte. Persze, hogy kiadják a rendőrségnek a cellamozgási adataimat ha kérik: bírósági végzés kell hozzá, jogi procedúra, költségek, gyanú, stb. Tehát gyárilag nem kérik be MINDEN ember cellamozgási adatait. De én nem adom oda ingyen a guglinak (ld. rókavadászat).
Gerygrey, pont ez benne a szép. Ha neked ez nem rossz, akkor ne zavartasd magad; sőt ennek én még örülni is fogok: lesz elég ember az adatbázisokban nélkülem is. Ez egyébként az egyik legnagyobb vicc, az emberek foggal körömmel védték a jogaikat és személyes adataikat a Microsoft ellen, viszont első szóra odaadják legtitkosabb álmaikat is a guglinak.
sh0x, sajátmagamnak elég fontos vagyok ahhoz, hogy próbáljam védeni magam. A Köztársasági Őrezrednél remélem nem erre a cikkre gondoltál. -
bambusz76 #18 A Piratebay nem fajlcsrelo. -
#17 1:sokra
2:majd megtudod, de reméljük, hogy mégsem -
#16 az hogy a pannon az nem pannon ;) nem vetted észre mikor azzal reklámozták magukat, hogy a név marad, csak a logo változik? hát biztos nem súgták a füledbe, hogy a név nem egyenlő a céggel... amúgy sonofon volt egy időben dániában, nemrég lett telenor vagy mi a tököm...
ajánlom figyelmedbe a következő olvasmányt: http://en.wikipedia.org/wiki/Telenor -
#15 Hajrá kalózok , hajrá gójok ! Fuj-fuj cionisták !
-
#14 Persze, mert más szolgáltatók nem gyűjthetik ugyanezeket az infókat? A Google legalább valóban színvonalas szolgáltatást is nyújt értük cserébe. Amúgy mire megy azzal, hogy tudják hol dolgozom, és mi a kedvenc zenekarom, filmem, játékom? És ez nekem miért rossz? -
Balintos #13 5 nap??! Ilyen messze van Norvégia innét? -
#12 Az ellenvetésed ott hibádzik, hogy a Google-nak nincs módja megtudni, személy szerint ki vagy - kivéve, ha megadod a személyi adataidat regisztrációkor vagy valamelyik leveledben.
Nem szabad a Google-t egy kalap alá venni az Európában egyre szemérmetlenebbül és hovatovább a fennálló alkotmányokat is megsértve kialakuló elektronikus rendőrállamokkal. -
sh0x #11 *fontos -
sh0x #10 huuhh, te akkor nagyon fontosz személy lehet. Gondolom akkor téged a Köztársasági Őrezred véd mint védett személyt! :0 -
bakagaijin #9 1. Állatfarmot olvastad-e?
2. Én nem szeretem ha egy helyen össze van gyűjtve, hogy.:
hol lakom (IP)
hol dolgozom (IP)
kik az ismerőseim, mennyit és miről beszélgetünk (gmail, gtalk)
hova és mikor utazom (gmaps, picasa)
mikor és mit olvasok (reader)
mire keresek, mi az érdeklődési köröm (search, tracking cookies)
milyen zene, film, stb érdekel (youtube, search)
Ha valakit érdekel az dolgozzon meg érte, és ne tudja megvenni a piacon 0.05 centért. Vagy ha úgy jobban tetszik, a google többet tud rólad, mint a feleséged/férjed és az éppen aktuális titkosszolgálatok együttvéve, mindez egy marketinges asztalán, fillérekért. Na, ezért rossz a Google. -
#8 Agyad rossz. Jó a Google. -
bakagaijin #7 Nem használok google-t, ixquick-el kerestem. Google roooosz :). -
EasyLife #6 google ben egyből a második kép találat volt :D biztosan sokat kerested :D -
#5 Ez tetszik. :D -
bakagaijin #4 -
bakagaijin #3 Nomeg ez nem "Pannonos" kép, ezt használja a Telenor mindenhol, így Mo-n is, legfeljebb itt nem Telenornak hívják.
Piratebay kezd olyan lenni, mint a DeCSS volt anno, amit lufikon meg dalban is terjesztettek. Van valami PirateBay kiosk változat Németo-ban, ami egy wifi pont ahol bárki hozzáférhet az adatbázis kópiához. Sajnos nem találom a képet, valaki? :). -
drwho #2 Na ne mond, hogy nem tudod, hogy a pannon az a Telenoré....
-
Etinger #1 Mi ez a pannonos kép? :D:D