18
-
NorbyI #18 Szoktam olvasni az SG-t és a filmes témákat is, és nem tegnap óta. Nekem is feltűnt már hogy van pár nagyon hulladék cikk de senkivel sem tudtam eddig azonosítani. Így ha ti mondjátok elhiszem. :D -
nickwearby #17 onnan, hogy 1-2 éve már olvasod az sg-t,
főleg a filmes cikkeket.
De ezek szerint nem.
Ebben az esetben már csak ránk hagyatkozhatsz és elhiszed, hogy csak pár hónapja nem szerepelnek a cikkeknél a szerzők.
És egyikük stílusa kínosan felismerhető... -
NorbyI #16 Biztos én vagyok béna de én nem látom hogy ki írta a cikket, ezért nem is értem az anyázás okát. Azt vágom hogy a cikk szerintem hatalmas mélységeket ért el a cikkírás területén, de azt hogy ki volt a merélnylő honnan tudhatom meg? -
#15 Rajtam is döbbenet lett urrá, miután elolvastam ezt a cikket... -
kgbela #14 ja, a napnál is világosabb -
#13 Hoppá - lemaradtam valamiről?
Szekeres Viktor = winnie? -
#12 Így is tudjuk, hogy ki írta :)
-
#11 jéé, a cikkíró neve is lekerült a cím alól! -
#10 -
#9 blikkbe kéne firkálnod winnie, ott te lennél a fasza gyerek -
#8 Úristen. -
bippo #7 Elolvastam, és valóban figyelemre méltó, amit a Paranormal Activity művel, de annyira súlytalan az egész cikk, hogy nem esett le, hogy erre megy ki a játék.
Az utolsó bekezdést egy 'csak' 40%-os eséssel, és egy ~100milliós bevétellel kezdve mellettük teljesen elvész az P.A. 7milliós bevétele (pedig tényleg lenyűgöző a költségeket tekintve). Az egész cikk felsorolás jellegű, 0 hatás. -
#5 Megdöbbentően szar cím, csak azért, hogy elolvassák a cikket. Szánalom: 10/10 -
Polemius #4 Újabb Szekeres Viktor cikk?
A szokásos "színvonallal". -
kalapos01 #3 Pedig csak az első és az utolsó mondatot kell elolvasnod. Meg persze értelmezned, de gondolom bennem van a hiba, hogy elsőre lejött.
Valóban roppant durva, amit a Paranormal Activity csinált, bár ez az előző hírben is le lett írva. -
Zedas #2 A döbbenet az arcokon figyelhető meg, amikor rájönnek hogy Szekeres Viktor újabb cikkének ISMÉT nincs semmi köze a címhez.
Amúgy megjegyzem, a cikk jó volt. -
bippo #1 Csak nekem van hiányérzetem?! Hol a döbbenet? Valaki magyarázza el, mert nem értem. Vagy csak elvesztem a számok között.