Döbbenet lett úrrá az amerikai mozikon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szoktam olvasni az SG-t és a filmes témákat is, és nem tegnap óta. Nekem is feltûnt már hogy van pár nagyon hulladék cikk de senkivel sem tudtam eddig azonosítani. Így ha ti mondjátok elhiszem. 😄
Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis
onnan, hogy 1-2 éve már olvasod az sg-t,
fõleg a filmes cikkeket.
De ezek szerint nem.
Ebben az esetben már csak ránk hagyatkozhatsz és elhiszed, hogy csak pár hónapja nem szerepelnek a cikkeknél a szerzõk.
És egyikük stílusa kínosan felismerhetõ...
fõleg a filmes cikkeket.
De ezek szerint nem.
Ebben az esetben már csak ránk hagyatkozhatsz és elhiszed, hogy csak pár hónapja nem szerepelnek a cikkeknél a szerzõk.
És egyikük stílusa kínosan felismerhetõ...
\"Now, let\'s kill that fucking band. ... Fuck you everybody, good night! \"
Biztos én vagyok béna de én nem látom hogy ki írta a cikket, ezért nem is értem az anyázás okát. Azt vágom hogy a cikk szerintem hatalmas mélységeket ért el a cikkírás területén, de azt hogy ki volt a merélnylõ honnan tudhatom meg?
Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis
Rajtam is döbbenet lett urrá, miután elolvastam ezt a cikket... <#eplus2>#eplus2>
Aki nagyot akar fingani, az be fog szarni!
ja, a napnál is világosabb <#nyes>#nyes>
Hoppá - lemaradtam valamirõl?
Szekeres Viktor = winnie? <#schmoll2>#schmoll2><#zavart2>#zavart2>
Szekeres Viktor = winnie? <#schmoll2>#schmoll2><#zavart2>#zavart2>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Így is tudjuk, hogy ki írta 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Elolvastam, és valóban figyelemre méltó, amit a Paranormal Activity mûvel, de annyira súlytalan az egész cikk, hogy nem esett le, hogy erre megy ki a játék.
Az utolsó bekezdést egy 'csak' 40%-os eséssel, és egy ~100milliós bevétellel kezdve mellettük teljesen elvész az P.A. 7milliós bevétele (pedig tényleg lenyûgözõ a költségeket tekintve). Az egész cikk felsorolás jellegû, 0 hatás.
Az utolsó bekezdést egy 'csak' 40%-os eséssel, és egy ~100milliós bevétellel kezdve mellettük teljesen elvész az P.A. 7milliós bevétele (pedig tényleg lenyûgözõ a költségeket tekintve). Az egész cikk felsorolás jellegû, 0 hatás.
Újabb Szekeres Viktor cikk?
A szokásos "színvonallal".
A szokásos "színvonallal".
Minden jog fenntartva!
Pedig csak az elsõ és az utolsó mondatot kell elolvasnod. Meg persze értelmezned, de gondolom bennem van a hiba, hogy elsõre lejött.
Valóban roppant durva, amit a Paranormal Activity csinált, bár ez az elõzõ hírben is le lett írva.
Valóban roppant durva, amit a Paranormal Activity csinált, bár ez az elõzõ hírben is le lett írva.
A döbbenet az arcokon figyelhetõ meg, amikor rájönnek hogy Szekeres Viktor újabb cikkének ISMÉT nincs semmi köze a címhez.
Amúgy megjegyzem, a cikk jó volt.
Amúgy megjegyzem, a cikk jó volt.
Csak nekem van hiányérzetem?! Hol a döbbenet? Valaki magyarázza el, mert nem értem. Vagy csak elvesztem a számok között.